Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz T 1000 #46404 üzenetére
Akkor még egy Serie 4 -es Bosch-t is megemlíthetnél neki.
Igazad van lényegében, de úgy is mondhatjuk, hogy az AEG-ek egy kicsit dizájnosabbak mint az Electrolux-ok, és általában 1-2 plusz funkcióval többet is tudnak. Ezek is jók lehetnek ebben az ársávban.
Írtam privátot. -
törölt tag
válasz T 1000 #46404 üzenetére
Mivel Ő fogja használni, tegyél neki legalább 2-3 alternatívát. Próbáld meg tényszerűen pro-kontra összeszedni a tulajdonságokat. Ő válasszon. De abból, amit javasolsz neki. Hidd el, ennyit bőven megér.
Ha sikerült 1-2-3 márka adott modelljére szűkíteni, használd a keresőt a mosógépes topicban. Ott biztos találsz olyat, akinek van olyan, írj NEKIK privátot, elfogják mondani tényszerűen, nem érdekből. Ahol már érezhető a minőség, az nem ez az árkategória. Ahogy javasolták, ami szimpi és aminek a lehető leghosszabb gyári garija van. A név már semmit nem jelent 12 hónap garival. De jó alternatíva lehet pl. LG is, kiegészítő garival. (bár kolléganőm mind a 2 mosógépe LG volt, és nem gazdaságosan javíthatóan romlott el) -
Voice24
őstag
válasz T 1000 #48232 üzenetére
Nekünk hasonló van, a testvére ennek. Fehér, de vario fiókja van a kosár helyett, a programok nagyjából ugyanazok. Egy éves, eddig meg vagyunk elégedve vele. Sokkal halkabb, mint az elődje, ami egy Candy volt. Legtöbbször az automata programját használjuk, hol a normál, hol a rövidített verzióban. Szépen elmosogat, jól pakolható, és könnyen variálható a belső tere. Két hiányosságát tudnám mondani, amik a gyártó részéről nevetséges, filléres spórolások: nincs hozzá tölcsér a só beöntéséhez, és nincs hangjelzés a program végén, pedig szerintem mindkettő hasznos dolog (lenne). Sokszor van az, hogy ránézek, látom, hogy még pár perc és végez, majd azzal a lendülettel el is feledkezek róla, és csak mondjuk 2 óra múlva ugrik be, hogy basszus, nem lett kinyitva az ajtaja.
-
Ispy
veterán
válasz T 1000 #50352 üzenetére
Pirolitikus állítólag jó, de én nem vettem, mert inkább Bosch mellett döntöttem a 2 év gari és a szín miatt ( ). Boschnál ezt a tudást sűtőből csak 140k-ért kapod meg, szóval jó vétel ennyiért, ha a garin túl teszed magad.
Viszont a főzőlapot ennyiért vettem, szintén Bosch, 2 év garival.
Vagy elengeded a pirolitikus tisztítás, és veszel közel ennyiért boscht 2 év garival és katalitikus tisztitással.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
MODERÁTOR
válasz T 1000 #50352 üzenetére
Mi egy teka 860p-t vettunk, de az elmult fel evben egyszer sem kellett hasznalni a pirot. Amugy hasznos dolog lehet aki gyakran sut olyan dolgokat ami raeghet. Minden mas esetben eleg a katalitikus tisztitas.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Bacusuz
addikt
válasz T 1000 #50330 üzenetére
főzőlap tapasztalatomat megosztanám hátha segít a választásnál:
ha főzünk, gyakran használunk 28cm serpenyőt, mely a legnagyobb karikából is kilóg szépen.
Ez azt eredményezi, hogy nem sül meg a szélén levő hús.
Szóval ha teheted olyat érdemes venni ahol az egymás melletti zónák össze vannak vonva(ha egyáltalán van ilyen)Tefal és wmf serpenyőket használok, amikre rá van írva a kiváló hővezetés...
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Elemental
addikt
válasz T 1000 #50330 üzenetére
A pirolitikus jó. Ez után is csak olyat vennék. A katalitikus egy idő után semmit sem ér, ha eltelítődik zsírral, ráadásul nem is az egész sütőt fedi le, hanem van ahol két oldalt, van ahol hátul is van. Nekünk volt már olyan, én nem ajánlom (katalitikust).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik