Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #25535 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért bőven megéri.
-
ribarszki
őstag
válasz szabonagyur #25535 üzenetére
Itt senki nem fog meggyőzni a zsáknélküli, kis száraztartályos gépről, emiatt ne aggódj
Ebben az árban vagy Bosch, vagy belépő zsákos Electrolux. Van aki Sencor gépet is használ, én soha nem próbáltam. Lehet jó gép, de én idegenkedem tőle. Persze ez már lehet inkább az emberi gyengeségem.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz szabonagyur #52513 üzenetére
Szerintem a keskeny Gorenjéket nézd meg mennyire tudsz velük azonosulni kinézetben, programozási felületben. Azokra 3év a garancia van, talán a mosógépek többsége csak 1-2 évet ad. Használati útmutatót érdemes letölteni, átgörgetni, minden vásárlás előtt, bármit is választasz.
-
daver88
aktív tag
válasz szabonagyur #52515 üzenetére
50 cm mély, 6 kg kapacitás, 1200 centri, inverter motor...és 5 év gyári gari
-
ribarszki
őstag
válasz szabonagyur #52513 üzenetére
Egyértelműen LG DD gépeket nézz!
Gorenje gépért én már egylukas garast sem adnék.
-
ribarszki
őstag
válasz szabonagyur #56443 üzenetére
Én biztosan LG DD gépet néznék.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #56443 üzenetére
Én most behúztam egy LG mosó-szárító gépet 147k-ért. Tudom, hogy ez a fajta nem ajánlott, de alapvetően csak nagyobb lepedők, törölközők szárítása miatt kell. Sajnos nagyobb gép nem fér el így a Mielék kiestek.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz szabonagyur #56447 üzenetére
LG FH2J3WDN0, az 1000RPM-s centri halottnak a csók!
"in medias res"
-
félisten
válasz szabonagyur #56450 üzenetére
Az lehet, hogy kézikönyv szerint a mosási programok 1,5 óránál indulnak sima 40 fok esetében is?
-
zoleeno1
veterán
válasz szabonagyur #56460 üzenetére
Lehet. Ezek rövidíthetőek a különböző elnevezésű kapcsolókkal. Pl, timecare, ecotime, stb.
Honor Magic5 Pro
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #56460 üzenetére
A mosáshoz víz és idő kell.
A 30 perces takarékos gyors programnak szerintem értelme nincs. Amiből az öblitésnek és a centrifugálásnak is kell idő. Szóval a mosásra fordított idő 15-20 perc lehet. Az pont arra jó, hogy éppen vizesek legyenek a ruhák. Mintha mondjuk csap alá tartanád azokat. -
törölt tag
válasz szabonagyur #56469 üzenetére
Az új gépek is így működnek, hogy kiírják a választott program tulajdonságait, hőfok, centri, mosási idő, és a legtöbb gépben van már töltetérzékelő, ami néhány perc után automatikusan lecsökkenti az időt a szükséges és elegendő szintre. Tehát nem feltétlenül szükséges visszatekerned. Például itt egy - SensiCare rendszerű mosógép, és kb. az LG-k is így működhetnek.
-
ANDROID???
addikt
válasz szabonagyur #57391 üzenetére
Aldi most van 45-ért, az olcsók kb semmit nem érnek.
-
nagyúr
válasz szabonagyur #57395 üzenetére
jófajta gép
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ANDROID???
addikt
válasz szabonagyur #57395 üzenetére
Vehetsz olyat is hogy Midea, vagy Trotec, Viszont magasabb lesz a végösszeg harmada annyi garral.
-
bgergo1984
csendes tag
válasz szabonagyur #57391 üzenetére
Szia,
Csütörtök óta megy a Trotec ttk 68e (ez kinéz valahogy) kb 90 nm, nagyjából egybenyitott légtér, földszintes családi ház. Csütörtök óta nappal megy, de érezhető a különbség! A hálóban (16 nm) kiszáradtak a ruhák, a paplan, a bútorok ami eddig érzésre nyirkosabb volt. A nyugalmi páratárártalom 65-ről, 60 alá ment, ami ilyen rövid idő alatt, ekkora géppel, ekkora légtérben nagy dolog. Reggelre sem vagyunk már 70 felett, úgy, hogy éjjel nem megy. Remélem tartja a tendenciát és nem kell, hogy menjen egész nap, de gyanus, hogy lesz még meló a párával.
Arra készülj fel, hogy ami működik, ami ér valamit az hangos! Másik fórumon a Trotec-ben bízik mindenki, ezért lett az.ps. Ha van lehetőséged akkor hővisszanyerős szellőztetőn is gondolkodj el.
-
Laca1212
őstag
válasz szabonagyur #57426 üzenetére
Aldiba indok nélkül vissza lehet vinni 2-3(nem emlékszem pontosan)hónapon belül és visszaadják a pénzt.
-
félisten
válasz szabonagyur #57426 üzenetére
Mivel az Aldisról nem meglepő módon hétfő reggelre lemaradtam, így keresnék újra páramentesítő gépet
A cél 50.000 Ft, 30nm helyiséggel kellene egyszerre elbírnia.
-
félisten
válasz szabonagyur #57618 üzenetére
Ma egy másik Aldiba mentem be hazafele és meglepő módon volt egy készülék, lehet visszavitt Minden esetre elhoztam, garancia van rá akkor nagy gond nem lehet
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #58284 üzenetére
Euronicsnál megrendeled elhozzák a hozzád közeli boltba, de web árúház is van.
-
félisten
válasz szabonagyur #56450 üzenetére
F2J5WN4W lett végül a kiválasztott. Nagyon halkan mos, egyelőre hozza az elvárást, tartósság meg kérdéses egyelőre.
-
d@minator
addikt
válasz szabonagyur #64864 üzenetére
Itt ül mellettem egy öntözéstechnikus. Szerinte Pedrollo 1100W 2A, 2AX. Az tudja a ráírtat.
Kútfúró szerint nagyon gázos vízhez DAB JET 151M esetleg. -
Morris
veterán
válasz szabonagyur #64864 üzenetére
Kút kérdése az egész.
Az mit jelent, hogy nem túl erős?
Mennyi vizet ad a jelenlegi szivattyú percenként fojtás nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz szabonagyur #64871 üzenetére
Ok. Mihez kell a szivattyú?
Öntözőrendszerhez ,vagy házi vízműhöz esetleg normál locsoláshoz vizvételi helyhez? -
Morris
veterán
válasz szabonagyur #64873 üzenetére
Olcsón leo, vagy a korábban javasolt Pedrollo. A Pedrollo drága, de tartós és kb tudja azt ami rá van írva.
A leo az olcsóbb kínai másolat.
Ha homokol a kút, akkor bronz lapátos szivattyút vegyél.
Ha gázos, akkor Jet rendszerűt. (Mindkettő az) -
d@minator
addikt
válasz szabonagyur #64875 üzenetére
Gyakorlati tapasztalat: a 750W-os Pedrollo tudta azt amit a 1300W-os Elpumps. Szívóágon nem szív farsot?
-
BB9000
senior tag
válasz szabonagyur #64873 üzenetére
Sokan használnak ALko szivattyút locsolásra. Nem tudom, hogy mi a szakemberek véleménye erről: AL-KO Jet 3600. Ha nekem kellene most szivattyút vennem, akkor én ilyet vennék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #75573 üzenetére
Röviden nem. Ezek a termoelemes hűtődobozok 10-15 fokot tudnak csökkenteni a környezeti hőmérsékleten, nyáron egy kocsiban azért befütyül 40-50 fok, szóval érted, halottnak a csók. A legokosabb a jó vastag falú passzív doboz jégakkuval (ha meg tudod oldani a jégakkuk hűtését esténként), vagy a kompresszoros láda, csak az meg zsebbenyúlós.
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #75573 üzenetére
Ha megy a klíma a kocsiban mondjuk 25 fokon, nálam ott szokott akkor bőven elég az autós hűtő táska, legalábbis nekem. Ha tehetem teszek bele jégakut is, ha nem akkor is elég hideg a +10 fok.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #75576 üzenetére
Úgy már más a leányzó fekvése, szobahőmérséklet közelében vígan elmennek ezek.
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #75580 üzenetére
Szia. 21-15 az hat fok, olyan hideg nem is kell.
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #75582 üzenetére
Ezt nem ismerem, nekem Lidlis van. Arra az volt írva 10-15 fokot is hűt.
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #75580 üzenetére
Nyári öltözetben 21 fokban üldögélni cseppet sem kellemes. Ilyenkor télen csak hosszú (értsd: 30 kilométeresnél hosszabb) utakon veszem le a télikabátot, miközben 19-20 fokra van állítva. Hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok fázós.
Kánikulában, amikor a kinti hőmérséglet 32-36 fok körüli, kifejezetten egészségtelen 25 foknál lejjebb hűteni az autó belsejét. Ezt különböző helyekre tett hőmérő által mutatott értékre mondom, nem arra, amit az autón beállítok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #75585 üzenetére
Nagyjából ezt írtam én is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #75595 üzenetére
Milyen jó volt a zaporozsec benziinkályhája.
-
Sinesol
veterán
válasz szabonagyur #81246 üzenetére
A hőszivattyúsok elvileg jobbak, kimélik a ruhát és kevesebbet is fogyasztanak. [link] . Azt viszont nem hiszem, hogy ilyenből van keskeny kivitel. De amugy sehol sincs hely egy külön szárítónak? Kb. bárhova teheted, nem kell neki vizcsatlakozás és lefolyó sem, csak egy konnektor.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz szabonagyur #81248 üzenetére
Nincs valami kamra, előszoba, garázs, vagy egy nem használt szoba, ahol elvan? Esetleg konyha is jó lehet, betéve egy szekrénybe, esetleg alsó sorban plusz elemként, stb.
[ Szerkesztve ]
-
1001erik
újonc
válasz szabonagyur #84766 üzenetére
Szia. Légzsilip le van fagyva hiába nofrost... Engedd le...
Whirlpool W7 9210 K - nálam egy 24 óras kihúzás, leengedés megoldotta. Egy tálka van az aljában ha kihúzod a faltól megtalálod azt menet közben ürítsd elég pici
Szar a Whirlpool hűtő igazán jelezhetene, hogy nem működik megfelelően, de legalább hangos is.
Sajnálom remélem megoldódik.
-
válasz szabonagyur #84766 üzenetére
- Minek az a két mosógép?
- Hát nem tudtad? A gazdagok egyszerre szoktak mosni..
- Ilyen bunkók?BS&TH után szabadon
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
félisten
válasz szabonagyur #84769 üzenetére
Megvolt a 24+ órás leolvasztás, de semmi, alul fagyaszt, de ebből nem megy át kb. semmi, max legalsó polcra de felé semmi. Beraktam szoba Xiaomi hőmérőt, 21 fokokat mutat 1 nap után.
Holnap ha minden igaz jön a szerelő
-
F-ECT$
titán
válasz szabonagyur #84930 üzenetére
Leginkább Mari néni ajánlott, aki jól vasal és olcsón
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #85184 üzenetére
80nm-t nem visz el egy gep, philips oldalarol rendelj be akciosan 2db-ot ami tud 38-45nm-t. Az kijon cca 200-bol
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #85186 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #85189 üzenetére
A Daikin nem egy garazsceg, amelyiknel odairjak a mukodesi felteteleket azt valszeg tudja is. En azt gondolom, hogy megfeleloen elhelyezve tisztan tud tartani egy ekkora helyiseget.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #85191 üzenetére
Eleg amit linkeltel.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #85207 üzenetére
Perfekt
Ha megsem eleg akkor amugy is jobb 2 kulon gepet hasznalni. De sztem nem lesz vele gond. Anno volt Daikin legtisztitom, iszonyat halk az ejszakai uzemmodja, siman lehet aludni mellette.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik