Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz Thunderzolee #25757 üzenetére
Először is, a porzsák nélküli gép (talán a multiciklont kivéve) szar! Ezen nincs mit szépíteni. Pontosan azért amiért te háborogsz. Tudod hány ilyen visszajelzés érkezik mint a tiéd?
Minőségi (eldobható)porzsákos gépet kell venni!Igen, amit megspórolsz a porzsákon annak a sokszorosát fizeted vissza szűrőkre! Nem beszélve a plusz munkáról, mosogatásról, szivacsra ragadt hajszálakról, stb..
Amúgy az ábrán csak a hepa szűrőt mutatja, hogy 6havonta cserélni kell. A többire annyit, hogy mossa el.
Csak a barom marketing erőlteti ezeket a hulladék zsáknélküli gépeket, pedig egy nagy zsákutca a porszívógyártásban.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz Thunderzolee #25757 üzenetére
Bocsánat, tényleg a kör alakú szivacs szűrőre is azt írja az ábra, hogy 6 havonta csere. Na ez az igazi pofátlanság.
-
Varoz
addikt
válasz Thunderzolee #26039 üzenetére
"De akkor kellene tájékoztatni a készülék vásárlóit arról, h mi a rendeltetésszerű használat (a szűrőt cserélni kell félévente), és mi a nem rendeltetés szerű használat (például a tájékoztatóban leírtakkal ellentétben valaki nem cseréli a szűrőt). És akkor egyértelmű a helyzet."
Előző hsz-edben ott a kép és rajta totál egyértelműen ikonokkal, tehát nyelv függetlenül, hogy cserélni kell! Innentől a kolléganőd megérdemel egy IJ kártyát, ez van! De ehhez képest az Electrolux van olyan önzetlen, hogy a felét állja a kolléganőd hibájának és még őket hibáztatjátok? LoL
Remélem az autót azért megtankolja és nem a kereskedőt pereli, mert kifogyott a benzin![ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Zeki
nagyúr
válasz Thunderzolee #26079 üzenetére
Ingyen sem kellene ilyen porszívó. Ez max morzsaszívónak jó, mert akkor nem tömül el a szűrőszivacs, és akkor ürítéskor nem száll a por a világ égtájai felé.
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #26079 üzenetére
Azért az vicces (és ezt nem is tudtam), hogy a takarítás oroszul uborka.
-
ribarszki
őstag
válasz Thunderzolee #26111 üzenetére
Azt a büdös... ez hány éves porszívó pontosan? Sima átlagos otthoni felhasználásban volt? Azért néz ki így, mert azt a bizonyos szűrőt nem cserélte? Nem volt itt más gond is? Mert ez nagyon szarul mutat
-
pjen
félisten
válasz Thunderzolee #26118 üzenetére
Szerintem ott volt,az egy tömítés a turbina és a ház között,ott üzem szerűen nem mehet át levegő.és nem is megy.Mi szívná?A levegő elől belép a turbinába és a motoron keresztül keresztül távozik.Végeredményben ez hűti.Próbáld meg,fogd be a szívó csövet,a motor terhelés hiányában felpörög,és hűtés hiányában leég.
-
Varoz
addikt
Aztarohadt! Hogy lehet így agyonvágni egy porszívót?
Ennek a nőnek inkább seprűt se adjatok!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
kelly416
veterán
válasz Thunderzolee #26148 üzenetére
Én kérek bocsánatot, nekem ez jön be, legközelebb nem meló közben keresek ilyent ezek szerint. Otthonról majd nézem, de megköszönni most is meg tudom. Köszönöm.
.DLL:
Sajna a Te linkedre is ugyanaz jön be (vagy ez már a Te linked képe és a másikra jön be ugyanez), ezért nem látom, mit linkeltél. Valami multi-dologról volt szó (utólag látom, multicsiszoló), és én a multifunkciós rezgőre asszociáltam, amit nem is oly rég láttam a Lidl-ben, de ezek szerint eltévedtem a fejemben valahol. Bocsi. Akkusat amúgy nem vennék, jó ez, csak kevés a szerszám hozzá, azok sem olcsóak, és kopik is. Meg azt mondták kisgépboltban, a lehető legrosszabb vásárt csináltam, mert ha javítani kell, külföldiába kell küldjem, itthon nem szervizelik. Na ezt mondjuk nehezen hiszem, de ha ennyi munka után javítani kell gariidőn túl, én azt mondom, veszek egy Lidliset, ezt meg örök nyugalomra helyezem, megdolgozott ez már most is a pénzéért. -
7Sony7
addikt
Nem lehet, hogy az csak valami zaj/rezgés csillapító? Egyébként, ha ilyen koszos, akkor szerintem nem jól volt belerakva a szűrő, és mellészívott.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-Ben-
veterán
válasz Thunderzolee #26210 üzenetére
Érdekes. Én totál műanyagnak látom az egészet, de sehol nem is írja, hogy ilyen téren lenne különbség.
-
tomazin
veterán
Nem tudom azota valaszolt-e erre valaki, de ez a motor teljesen ugy nez ki, mint a mi lg proszivonkban levo. Azon is ugyanez a szurke rezgeselnyelo gumi volt, illetve ahol belatsz a tekercsekhez ott volt korbe egy szivacs. Ill ez a motor egy lezart muanyag dobozban volt. A dobozon belul nem volt semmilyen szennyezodes mikor szetszedtem (azaz hazudok, mert parom felszivta vele a lecsiszolt falat, az odavagott a gepnek, de ilyen normal por amibol ez osszeallhat nem volt).
Szoval szerintem ez csak es kizarolag dzsuva. -
pomk
őstag
válasz Thunderzolee #36297 üzenetére
Feltételezem ez nem ellenem irányul és nem ad igazat a gyártónak, de félreérthető volt amit írtál.
Azt gondolom, az 59 dB 39 helyett eléggé nagy különbség és még barátok között sem tekinthető "feature-nek". Ezzel párhuzamosan továbbra sem érzem jogosnak a gyártó kijelentését, hogy Ők biztos hogy nem cserélik le ha hisztizni kezdünk. Elég egyoldalú ez így...
-
nagyúr
válasz Thunderzolee #36294 üzenetére
Mi egy 20 éves gyümölcscentrifugával csináljuk a paradicsomot.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
lufi7
aktív tag
válasz Thunderzolee #36294 üzenetére
https://www.mikonyhank.hu/paradicsom-passzirozo-magyar-termek-1ev-garancia-detail
Elöl kijön a mag és a héj.
Piacon is árulnak ilyet."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
Teaway
veterán
válasz Thunderzolee #36307 üzenetére
Csak akkor jó szederhez, ha annak a magja ugyanakkora, vagy nagyobb, mint a paradicsommag.
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz Thunderzolee #36312 üzenetére
Mi már 40 éve tekerjük egy korai változatát és még élünk 😂
Nincs itthon csokid??
-
lufi7
aktív tag
válasz Thunderzolee #36312 üzenetére
A szeder magja az kisebb, úgy hogy ahhoz nem jó.
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
BBéci
legenda
válasz Thunderzolee #64436 üzenetére
A vizet minden vasalás után az utolsó csöppig ki kell csorgatni, ez benne van a kezelési leírásban. A Tefalokat egy sajátságos, lóbálós technikával 1-2 havonta kell tisztítani, ez is benne van a leírásban. Aki ezeket nem hajtja végre, az tönkreteszi a vasalóját.
1998-ban vettem az akkori csúcs Tefal vasalót, nem sokáig voltam maradéktalanul elégedett. Például erősen kopott róla a kerámia bevonat, ezért olyat soha többé nem vennék.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
daver88
aktív tag
válasz Thunderzolee #64438 üzenetére
és így is kibírt 10 évet...
-
Nagya21
addikt
válasz Thunderzolee #64438 üzenetére
Hali!
Tefal vasalók az egyik legjobbak.
Csapvizzel ne használd, ioncserélt-csapviz fifti fifti arányban.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik