Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
cekkk
veterán
Szia!
Szerintem az európai modelleken van pre out kimenet. Német denon oldal 2311 itt van legalább is. Szóval ha ez tartott vissza akkor kérdezd meg python-t, hogy vesz-e neked is . -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
ez természetes,hisz nekem kell hallgatni később. de hogy miket akarok meghallgatni, ebben kérek segítséget. simán lehet, egyébként az lesz a vége, h nem találok izlésemnek megfelelőt, és várok még. de nem hiszem, vagy az igényszintem csökkent,vagy egyre olcsóbban jobbakat gyártanak.
-
ToxLee
őstag
Használtan kb. 80.000Ft-ot adnék érte. (Esetleg ha lenne Dali Ikon MKII sub kb. 115.000-ért akkor akár azt is elvinném.
)
Most egy Yamaha YST-SW515-ös sub dolgozik de nem is szoktam bekapcsolni, szinte semmit nem tesz hozzá a filmhez, ezért gondoltam, hogy egy 12"-os hangszóróval szerelt sub jobban támogatná a C8-at. -
-
hello28
aktív tag
Tru hd akkor kimegy rajta...igazad van meglátom hogy miylen lesz az tudom hogy a dts és a dolby digital között sok a különbség...és akkor tru hd és dts hd is van különbség nemde??komolyabb..szerinteg gáz a szettem dts hd hoz????vagy most akkor ha ezt össze rakom akkor egyáltalán nem tudom élvezni a hd hangokat??
-
muzsikpeti
aktív tag
-
muzsikpeti
aktív tag
Szerintem meg gyorsan felejtsd el azt a yamaha erősítőt, ha zenében is jó rendszert szeretnél.
Ha számításba jöhet használt cucc is, akkor nagyon komoly erősítőkre is szert lehetne tenni.
Nem rég volt egy rotel 1069-es processzor és egy 1066-os 6csatornás végfok 290-ért eladó. Na az kellett volna neked. De tényleg nézni kell őket és tuti ki tudsz fogni valami tuti vételt.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest