Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
dabadab #11256 üzenetére
"Elobb-utobb ki kell tomoriteni, a kerdes csak az, hogy ezt az erosito vagy a lejatszo teszi-e, teljesen mindegy."
Abban az esetben mindegy, ha a műveletet egyforma színvonalon végzik. Ha van rá lehetőség, ki kell próbálni.
Lehúzásról szó sincs, mert a kábeleket letét ellenében haza lehet vinni kipróbálásra. Ha nem tetszik, visszaviszed és gazdagabb lettél egy tapasztalattal. Igazi balfék, aki meghallgatás nélkül vesz drága hifis, házimozis készülékeket, tartozékokat.
-
O_L_I
őstag
válasz
dabadab #11256 üzenetére
És a leg keményebb az, hogy még ezzel a "teljesen mindegyel" is lenne aki vitatkozik.
Határozottam emlékeszem, hogy olvastam olyat hogy emberek külömbséget véltek felfedezni a bitstream és az LPCM mód minősége között.A HDMI kábelek minőségéről is volt szerencsém egy hosszab értekezést elolvasni és oszcillószkóppal mérve tényleg volt külömbég a kábelek között viszont azokat a nüansznyi külömbégeket amiket a képminőségben emlegettek én nem hiszem hogy észrevenném.
Mindazonáltal bár ellenkezik a józan eszemmel mégis elképzehetőnek tartom, hogy legyen valalmi külömbség. (az UFÓkban is hiszek pedig sosem láttam őket)
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest