Hirdetés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz tibismart #9787 üzenetére
Nem szerencsés arra hivatkozni, hogy mit olvastál valahol. Saját tapasztalataidról mesélj!
Mellesleg tényleg kisebb a digitális kábelek közti különbség, de még elég jelentős ahhoz, hogy figyelembe vegyük.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ricsik
őstag
válasz tibismart #9790 üzenetére
Mielőtt választanál hangfalat mindenképp hallgatózzál, mert én is kinéztem a Dali C6-ot és a Kef C7-et, szerencsére volt MM-be mindkettő, le is teszteltem. Nekem a C7 nagyon nem jött be, a közepek tompák voltak, és az egész mintha a víz alól szólt volna. A C6 nagyon rendben volt, csak a mélye kevés.A Jamo s606 meglepően jól szerepelt, még mindig vacillálok, hogy Jamo, vagy Dali...
Denon vas hajtotta a falakat 2-es sorozatú, a számára nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
tony70
tag
válasz tibismart #9829 üzenetére
Szia !
A KEF C7-nek milyen volt a hangja szerinted?
Én csak ugy tudtam meghalgatni, hogy külön voltak a Dali c6-os egy teremben, a C7-es kint az eladótérben. Bevitetni meg nem akartam! A C7-ben több volt a mély ráadásul 100 ezer volt, és világos szín a Dali 110e és fekete! Budaörsön volt cseresznye 125-ért! -
BWizard77
csendes tag
válasz tibismart #10684 üzenetére
A catalystba én is beraktam a hotkeynek a monitor swapet, és azóta minden szuper!! Mikor először átkapcsolt kiterjesztett módba swappeltem a hotkey-el, azóta sosem jött elő a hiba újra (nem is kellett többet használni a hotkeyt!!!)
Nagyon köszi a tippet!
Már csak egyvalami problémám van, ha az is megoldódik, minden szuper lesz. Miért van az h (csakis) ha DTSHD-MA audiósáv van az mkv-ben, a videó playback lassú lesz? (TrueHD hanggal minden rendben)
Gondolom ffdshow/haali codec probléma lehet, cak még nem találtam meg a helyes beállításokat![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz tibismart #10841 üzenetére
A nappalimban 1-2 havonta váltják egymást a tévék, általában a csúcsmodellek,. Most Panasonic VT20-at nézek, utána (állítólag) érekezik egy Samsung C9000.
Nekem az a tapasztalatom, amit az előbb leírtam. Plazma a nyerő.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibismart #10843 üzenetére
Igyekszem objektív szempontok alapján minősíteni, az a dolgom. Persze némi szubjektivitás becsúszhat, de az nyilvánvaló, hogy a fekete területeken, sötét jeleneteknél sokkal több apró részletet mutatnak a plazmák, mint az LCD-k. A színviláguk közelebb áll a valóságoshoz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hétalvó
addikt
válasz tibismart #11075 üzenetére
volt az 110-120 is, szerintem keress egyet hasznaltan, utoljara avx-en 75k volt egy.
150k irrealis azert a dobozert, de mivel nincs mar nagyon sehol ezert ennyi, nem is biztos, hogy tudnak neked hozni.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
BBéci
legenda
válasz tibismart #11168 üzenetére
Az én szememben biztosan nem.
Ma üzemeltem be az Arcam AVR500-ast, annak nincs THX plecsnije, mégis embertelen jól szól.[ Szerkesztve ]
-
hattorihanzo
aktív tag
válasz tibismart #11586 üzenetére
Hát figyu, én sosem hallottam még Jamo elektronikát ( nem hangsugárzót ) szólni. Az is igaz, hogy leálltak az elektrónikák gyártásával, ma ismét csak hangsugárzókat készítenek. De úgy gondolom, nem a belépő osztályban akarták indítani annak idején, amikor kijöttek vele, még a HD-s formátumok előtt. Ezt arra alapozom, hogy belépő osztályban sem ma, sem akkor nem volt szokványos 13.6 Kg-os készülékkel kirukkolni, brutál trafókkal, brutál kondenzátorokkal.
Ezeket figyelembe véve abszolút nem tartom túlzónak a 99.990-et, más kérdés, hogy ma már új formátumok vannak+HDMI+felskálázás stb. Ha ezek benne lennének, nem is tudom milyen kategória lenne.
Szerintem a 49.900 abszolút korrekt, persze hallani is kéne.
Ez csak a saját véleményem, amit pusztán ránézésre és a technikai paraméterekre építettem.
De mint általában, lehet, hogy most is tévedek és egy forintot nem ér.Innen letölthető az aktuális akciós készletük, komoly akciók vannak, kár hogy már a vége felé jár.
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz tibismart #11664 üzenetére
Amibe nem hal bele az ember, attól csak erősebb lesz
És egy kis fájdalmat simán elviselnék ezért az erősítőért cserébe(azért pl. az Ágota DS2400, 2x1200W-os - 3000W-ot vesz fel - erősítőt nem szívesen érezném a hátamban, akármennyire is szeretem használni hangosítás közben )
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás