Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
sirbag
csendes tag
Sziasztok,
nem igazán szoktam fórumokra írni csak olvasgatni, de tegnap voltam a Streamaudionál hangfalakat meghallgatni,és úgy gondolom, hogy le kell, írjam a tapasztalataimat velük kapcsolatban, és meghallgatott hangfalakkal kapcsolatban is. Előjáróban csak annyit, hogyha valaki olyan termék vásárlásán gondolkodik, amit ők is forgalmaznak, akkor a legjobban teszi, ha őket keresi fel. Nagyon profi társaság, abszolút nem akarnak meggyőzni semmiről, csak bemutatják a dolgokat, és döntsd el magad. Nyoma sincs az olyan hozzáállásnak ami, egy-két üzletben tapasztalható („ezt vedd, mert ez a tuti, amit kinéztél az rossz”). Mikor a meghallgatás után említettem hogy még egy hangfalat meg szeretnék hallgatni más helyen, amit ők nem forgalmaznak, oké rendben van hallgasd meg azt is. Nem jött a süket szöveg, ami máshol jellemző ilyen esetekben, hogy leszólják az általuk nem forgalmazott terméket, vagy megpróbálnak rábeszélni valami másra. A srác, aki foglalkozott velem nem használta ezeket a szavakat, hogy ez jobb, vagy az rosszabb. Helyette az volt a szlogen hogy hallgasd meg és döntsd el te magad.Na de a lényeg, amiket hallgattam
Polkaudio TSi300: Ehhez fűztem a legtöbb reményt, de számomra ez szerepelt a legrosszabúl (a TSi 400-as érdekelt igazán de azt nem tudtam meghallgatni) olyan semmilyen hangja volt a többihez képest igazán nem fogott meg.
Dali Concept 6: A legdögösebb hang a hallgatottak közül rock zenén ez szólt a legjobban, viszont ez a dögös karakter átjött a könnyebb műfajokon is. Egy templomban felvett Loreena Mckennitt számot, elvit egy kicsit egy Rock koncert irányába.
Q Acoustics 1050i: Ez tetszet a legjobban, rock zenével is nagyon jól szólt, igaz nem olyan dögösen, mint a dali. Inkább azt mondanám, hogy levegősebben, hallgathatóban. De a könnyebb műfajokon sokkal jobb volt, mint a többi hangfal. Loreena Mckennitt „dantes prayer” számánál olyan apró részleteket is lehetett hallani, mint a kórustagok mocorgása, a kotta lapozásának a hangjai, a karzat recsegése.
Monitor Audio M4: Ha egy mondattal jellemezném még dögösebb hang, mint a Dali Igazán nem rossz, de nekem már drága a szett ár (több mint 250000ft) annyival nem jobb a Qacoustics 1050i szettől, ami most csak 140000ft.
Ezután elmentem egy másik helyre a Tannoy Mercury V4-et meghallgatni: Nekem nagyon nem tetszet a hangja, harsánynak éreztem. A Metalica egyik számánál olyan hangokat produkált, mint amikor begerjed egy gitár.
Aztán beszéltem egy barátommal (aki a TSi400-as szettet ajánlotta) hogy valószínűleg Q Acoustics 1050i szettet veszek, és hogy nem nagyon tetszet a TSi300-as hangja. Mire ö, biztos nem volt bejáratva. A Polkaudio falak míg nincsenek bejáratva hallgathatatlanul szarul szólnak. Mindenkép hallgasd meg az én szettemet, mielőtt vásárolnál. Úgyhogy holnap áthozza az ö TSi400-as bejáratot szettjét, és tesszek vele egy alapos próbát, ha nem győz meg akkor viszont marad a Q Acoustics 1050i szett.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest