Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
zozy84
senior tag
Először is azért nehéz körül irni hogy miért Szar egy 50eftos rendszer mert tényleg szar és nehéz körül irni.
Pl. : Nézz végig egy filmet egy szutyok LCD tv-én a tv hanszóróin, aztán ugyan azt hallgasd meg egy Yamaha soundbarral. Sokkal jobb. Lesz benne mély, hallasz minden beszélgetést de nem süketülsz meg, st-stb-stb-stb. Ez igaz az 5.0, 5.1, 7.0 (és így tovább) rendszerekre is. Jó minőségű rendszernél csukott szemmel rá tudsz mutatni az énekesre meg hogy hol áll a gitáros , stb. Filmnézés közben meg olyan élethű lesz az egész hogy körülnézel a szobában , vagy lehúzod a fejed az éppen leszakadó törmelék elől.
Az 50eftoson meg csak hallod hogy mi történik de ennyi, semmi "élményt" nem nyújt. (meg műanyag bögre nagyságú dobozkákból milyen hangra számíthat az ember? Szarra!)
Ezért van az , hogy sokan 1-200 eftért akarnak venni egy rendszert aztán addig-addig nézelődnek-hallgatóznak, hogy a végén inkább 400eftért vesznek (inkább nem esznek) mert olyan élményt nyújt hogy nem akarja lejjebb adni.
Hát nagyából ennyi így röviden az én kis baba nyelvemen.
Persze itt majd a többiek jobban kifejtik neked.
Aktív témák
- GT710 passzív videokártya
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest