- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22798 üzenetére
Miért te még nem nyitottad ki a füleidet?
Próbáld meg és lehet,hogy hallasz hájendebbűl is -
K!$$rác
tag
na már itt állnak a szobában az es 80 frontok... de még bejáratosak kb 20 percet mentek a Saturnba ott voltak bemutatódarabok... kb két hete voltam győrbe s akk simán elmentem elötte mert tuti nem veszem meg 160-ért
aztán ma meg sikerült magamévá tennem 105 e ft-ért
halkan Alexandra Burke-t hallgatok rajta mert ebbe van magas,mély is járatom és hát elég jól szólnak de még nem a végleges helyükön... azt még ugy is ki kell tapasztalnom.
Onkyo 608-ason 8 Ohmot nem lehet beállítani csak 6ot ezért hagytam 6on gondolom így a legjobb ,régebben olvastam már itt de ha nem akk kövezzetek meg ,de sztem igazam lesz.S remélem h ennél már csak jobb lesz
mindjárt megnézem mozin h teljesítenek a frontok
,persze halkan
-
BBéci
legenda
válasz
csemberlen #22779 üzenetére
Nem állítom, hogy értek a hifihez, a villamosságtanhoz még kevésbé, ezért baromira nem érdekel, mi a magyarázata annak, hogy valamitől jobban szól a rendszer. Becsukom a szemeimet, kinyitom a füleimet és élvezem a zenét.
-
ricsik
őstag
Pl. hangfalban melyik jelenti a magasabb kategóriát? A High End, vagy az Audiophile? Hogyan lehet megkülönböztetni egymástól őket?
-
haarmaan
tag
Ha jól látom a Netdepo-rol eltűntek a HARMAN/KARDON JBL termékek, vajon mi történt?
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
xtremetuning #22768 üzenetére
Van honlapja az Úri embernek? Körülnéznék nála...
-
ricsik
őstag
Hasonló a téma, megbeszéltük, hogy a hdmi digitális, így nem nagyon kéne lennie különbségnek 2 kábel közti képminőségnek. Mégis van. Node mi a helyzet, ha az adott film NAS-ról, vagy PC-ről, vagy akármiről megy hálózaton keresztül? Elvileg az ethernet kábel egy filléres dolog, métere párszáz forint. Az vajon beleszól a kép minőségébe? Ha nem, akkor mért nem? Elvileg ugyanaz a digitális jel megy át rajta is, mint hdmi-n amikor megy tovább a média lejátszóból, vagy erősítőből a megjelenítőbe. Valaki tudja hogy van ez?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22776 üzenetére
a középkategóriás denonoknak is cserélhető pl a 2311nek, a gyári olyan rossz?
-
csemberlen
őstag
válasz
xtremetuning #22772 üzenetére
Szivesen elmennék 1 vaktesztre. Mi a fiziai alapja ennek, hiszen tök mindegy annak a tápegységnek ami ugyis egyenfesszé alaktja a váltó 230-at, hogy milyen zsinoron megy oda, persze én a hi-fi hez nem értek.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ati 666 #22774 üzenetére
Sőt ma már a hagyományos borotvacsatira is gondolnak !
Szintén jó kiss CIKK a témáról.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #22773 üzenetére
Természetesen kezdjétek az utolsó (időrendben legrégebbi hsz-vel)
Már akit érdekel.
-
Ati 666
tag
válasz
xtremetuning #22772 üzenetére
Üdv mindenkinek,
-Viszont ha jól tudom, akkor az ilyen típusú speciális tápkábeleket csak olyan felső kategóriás készülékeknél lehet használni, ahol már direkt ilyen aljzattal szerelik azt és nem szerelt kábellel van ellátva.
-
xtremetuning
addikt
Mindenkinek ajánlom a következő fórumot átolvasásra.
Nem hosszú és sok elfogulatlan ember véleményét lehet elolvasni arról, mit változtatott a tápkábel a rendszerükön. -
xtremetuning
addikt
válasz
csemberlen #22770 üzenetére
A gyári műanyag fröccsöntötthöz képest teljesen megváltoztatja a hangképet.
Linearitást hoz, szebb magashangokat, érthetőbb középtartományt, és hozhat a mélyhangod feszességén, gyorsaságán. Hoz a dinamikán, teresebb lehet a zene, növelheti a jelenlétérzetedet, helyre teszi a színpadképet.......stb.
Írhatnám órákig.A miértjét pedig a vezető anyagában (réz, ezüst, arany illetve ezek hibrid elegye), a szigeteléstechnikában, a felhasznált anyagokban kell keresni. Nagyon összetett kérdéskör, sokáig lehetne róla írni és vitatkozni.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22766 üzenetére
azt vettem észre utoljára
már hívtak munka ügyben de nem érdekel mégsem mert kurva messze van szóval kutatok tovább de márciusig remélem találok mert már vásárolni akarok :Đ
-
csemberlen
őstag
válasz
xtremetuning #22763 üzenetére
Ez a tápkábel mit "csinál", hogy jobban hangja lesz a hangszorónak?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22768 üzenetére
Igen-igen!
Ritka korrekt ember, és nem az elszált árazásával lett híres
Meg tényleg mindenfele dicsérik -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22763 üzenetére
Pont őt ajánlotta én is itt, hogy nagyon szép állványokat készít!
Valhalla ugye?
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22759 üzenetére
Én meg gondoltam, hogy nem a 90 ezrest fogod kiszúrni...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ezt a nyulat nem tudod kiugrasztani a bokorból...
-
BBéci
legenda
válasz
Ár/érték arányban verhetetlenek az AVA elosztók.
-
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok
Lenne most egy eladó Sony str dg520-as erősítő 30 ezerbe. Szerintetek ez az erősítő megéri ezt az árat? Misson mv 8-hoz lenne használva. -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22758 üzenetére
gondoltam h van milliós is de szerintem még neked sincs ilyen
számológépet is tudsz 2 millióért? xD -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22756 üzenetére
Előbb legyen meg a rendszered
Addig jobb, ha nem is tudsz róla.De egy példa : Furutech
Lehet csinálni házilag is, sőt van egy magyar srác, aki egész jókat szokott készíteni, nagyon jó kivitelezéssel.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22755 üzenetére
és mennyiből lehet venni egy jó elosztót? 20 ezer? nem csúcsra gondolok
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22752 üzenetére
Mennyit számít ? Nagyon sokat.
Rendszer esetén az összes komponens hangjára, teljesítményére hatással van. -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #22750 üzenetére
Sajnos!
Az a baj, hogy ezek által a földelést alapból elfelejtheted és néhány rosszabb minőségű esetén ingadozás is felléphet, mely kihatással van ezekre az eszközökre.
-
python1
veterán
Helló Mindenkinek!
Szerintetek érdemes lenne-e venni valami faszályosabb kábelt a gyári HKTS 16 kábelei helyett?Vagy nincsen jelentősége neki.
-
Vidala
senior tag
válasz
robi0604 #22740 üzenetére
Nekem azóta szokott néha a hangszóró pattani egyet-egyet (ugyanilyen esetekben), mióta rákötöttem a UPC csodálatos Thomson STB-át egy digi-koax kábellel.
Pedig néhány ehhez hasonló hibáját leszámítva nem volna olyan szörnyű készülék. Viszont lecsatlakoztatni sincs kedvem, mert nagyon más ugyebár így a sound...
-
-
Z0mbi
senior tag
válasz
ToxLee #22737 üzenetére
No ok ertem en... szoval ugy ertettem hogy ha ezt a DVD jatszod produkalja akkor probald ki masik forrasrol de azon is optikain... hogy az produkalja e a jelenseget. Ez amit hallasz optikain meg nem hallottam. Hallottam analog jelatvitelnel, HDMIn de optikain meg soha. Ezert kerdezem
Lehet hogy fars fenyt kap valahol a kabeled(ma extra pihentagyu vagyok
)
-
Vidala
senior tag
válasz
ramzess #22731 üzenetére
Előre jelzem nem ismerem konkrétan az erősítődet, de annak beállítását látom kevésbé problémásnak. Javasolnám, hogy a netről szerezz be egy kézikönyvet, mert azzal lenne a legbiztosabb/gyorsabb. Amúgy kb. a menüben kell túrnod, hogy milyen bemenetet akarsz használni.
A PC oldal neccesebb. Egyrészt a játékok hangja más tészta, mint a filmeké és zenéké. Nézd meg, hogy a hangkarid tud-e olyat pl, hogy konvertálja Dolby Digital-ba a játékok hangját. A filemek-zenék esetében a lejátszón/hangbeállításokon is kell állítgatnod adott esetben, hogy mi legyen a kimenő jel formátuma.Szerk: látom közben más is szerkesztett...
-
robi0604
őstag
-
ToxLee
őstag
Az egyik ismerősömnek optikai kábellel van összekötve a Yamaha RX-V530-as erősítője és ha elindít egy filmet, zenét vagy játékot mindig pattan egyet a hangfal. Ez mitől lehet?
-
ramzess
csendes tag
sziasztok lenne egy kérésem van egy erositom yamaha receiver RX 563 es van rajta optica l kimenet es bemenet is ossze akarom kotni pc vel.a hangkartyam asus BG .a hangkartya kimeneteli optikaja vilagit csak hangot nem tudok vele varazsolni az erositombe. nem tudom hol kell bealitani es mit. a pc bealitottam amit tudtam az optikara. de az erositom nem tudom hohgy hol kell .akartam a sateliton is bekapcsolni de az erositon kerestem es nem talaltam .aki tud legyen szives segitsen .elore is koszonom.
-
sasa134
addikt
Sziasztok,
barátom nevében írok, akinek problémája van az 5.1-es hangrendszer megszólaltatásával. A helyzet a következő:adott egy Sony Bravia FullHD LCD Tv a hozzá valásárolt Sony 5.1 házimozival, Sony HD DVD playerrel (ami erősít is).
A képbe bekerült egy Asus o!play media box -ezt kellene úgy összekötni, hogy szóljon az 5.1.Jelenleg a Tv össze van dugva a HD DVD playerrel - HDMi kábellel. Ugyanígy az Asus Oplay is a TV-vel szintén HDMI-vel. Csak a Tv szól, a DVD nem akarja megszólaltatni az 5.1-et ha átkapcsolunk "audiorendszerre". A TV-n van optikai out, a DVD-n pedig in - azzal kéne próbálkozni? Van egy optikai kábelünk, de az vhogy nagyon nem illik bele abba a foglalatba...
Ha tud vki kérem segítsen. Köszi szépen,
üdv -
robi0604
őstag
válasz
clarlet167 #22718 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy egy AVR-nek teljesen más a felépítése, a feldolgozó, konvertáló és egyéb modulok miatt.
-
clarlet167
csendes tag
A playstation 3 is szoftveresen oldotta meg a dolgot, szerintem működik a h/k-nál is.
Hálistennek egyenlőre nem hiányzik a hdmi nekem, 435+es80+dune minden igényemet kielégíti még úgy is, hogy a kábelezésem még nem a végleges.
-
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22710 üzenetére
Azokban bizonyára nem ugyanaz a panel van, mint a többi HDMI 1.3 csatlakozósban.
"In order to meet the requirements for HDMI ver1.4a it is true that a combination of hardware and software specs must be met. The underlying hardware architecture of these models is configured in a way that does not require any change. Thus, only updated software is required. The issue is different from one type of product to another (e.g. AVR vs. Blu ray vs. TV) as well as from one brand or model to another. In some cases a hardware change is needed and a software upgrade is not sufficient, but in the case of these models (as well as some other products in the market)”
NAD-nál így működik : [link] -
törölt tag
Ezek közül az első lesz még jó.,másik 2 felejtős. Egydobozosokat felejtsd el esetleg kivéve Onkyo egybeszett.
-
SF90
csendes tag
Üdv! Tudnátok légyszi segíteni egy belépő-szintű rendszer kiválasztásában? Többnyire filmnézéshez lenne használva egy Asus O!Playyel, illetve Xboxozáshoz. 3 (jelenlegi) lehetőség: erősítő + hangfalszett + sub vagy pedig Onkyo egydobozos, vagy Sony egydobozos. Érdemes egyáltalán gondolkodnom egydobozos rendszerben? Tudtok ajánlani vmilyen helyet, ahol meg tudok hallgatni ezekhez hasonló szintű rendszereket? Esetleg max 150ig mást? Köszönöm előre is!
-
jones965
Modder
-
ricsik
őstag
Remélem nemsokára én is csatlakozom a HK táborba. Megnéztem, nem kamu az 1.4 hdmi :[link], remélem nem csak ezekhez a modellekhez lesz, hanem sorban kiadják a többihez is. Úgy tudom a 2600-as nálunk a 260-as 1 az 1-ben, szóval van remény.
-
M@rcelot
csendes tag
Tudnátok mondani olcsó DLNA-s erősítőt 150k környékén? A legolcsóbb amit találtam az Onkyo TX-NR807E, de ez már nagyon drága.
-
válasz
csviktor80 #22692 üzenetére
Szia!
Inkább a 920-ra gyűjtsd.
Ne spórolj rajta.
Én is 520-as akartam, egy 919 lett belőle a végén...SAL hangfalat ne...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest