Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi
    veterán

Szerintem meg nem nagyon van olyan, hogy (igazán) ronda hangfal, vagy ha van, akkor azok pont az izzadságszagú, extravagáns, többnyire baromi drága darabok.

Oké, vannak valamivel szebbek, dizájnosabb hangfalak, és kevésbé csicsásak is, de azért van egy többnyire eléggé hasábszerű hangfal doboz, benne néhány (leginkább 2-3) driver, ami előtt talán van, vagy épp nincs hangszóróselyem/rács. Akár az egész hangfalat takaró, akár konkrétan kör alakú, csak a drivert takaró (ami szerintem a legtöbb esetben rém gagyin néz ki). Fekete-fehér-dió-rózsa szín, fényes vagy matt kialakítás, nagyjából mindegy. Ízlés kérdése, az meg mindenkinél más.

Lehet azon vitatkozni, hogy egy JTR Noesis 212RT szép-e, de felesleges. Nem igazán az, de nem is ronda; egyszerűen puritán kialakítású, de azon belül szerintem teljesen rendben van. Jól megmunkált, jó minőségű. Ezzel szemben mondjuk egy Nautilus nagyon dizányos, de nekem spec. nem igazán tetszik (persze attól még nagyon kellene, bár leginkább az ára). Zongoralakk feketében szerintem még csúnyább, fényes fehérben még olyan so-so. De akkor már sokkal inkább pl. egy 804 D4. Puritán, egyszerű, matt <> igénytelen <> ronda. Csicsás, fényes, rendhagyó alakú (pl. amőba, gömbgyűrűcikk vagy kuboktaéder) dizájn <> igényes <> jó <> szép.

Amúgy ez az Arendal szerintem szép.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés