- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
Joe123 #79298 üzenetére
Samart opció jo benne. Beállítod a kívánt hőmérsékletet pl esetembe 38 fok (persze az erősítőben a maghőmérséklet magasabb de ezt lazán kell bínria) így 34 fokon elindul legalacsonyabb venti fordulaton. 38 fokon meg a beállított max venti fokozaton. Tehát a beállított hőmérsékletnél is meg lehet adni mennyi legyen a max venti fordulat. Van rajta riasztás is aminek hőfokát be lehet állítani, ha eléred ezt a fokot akkor viszont sípolás kíséretében felrakja max venti fordulatra. Kijelző dimmelhető és kikapcsolható. Nem az a verzió van ami átra tolja ki a levegőt így a tetején van még egy végfok, de az nem izzad.
Nekem a macskám miatt volt szükséges, ne hemperegjen a végfok szellőző rácsán.
Persze aki nem kergeti meg néha a rendszert pár órára annak kb felesleges, viszont ha kis helyre van beszorítva az erősítő szerintem hasznos. Olvastam olyanokat aki 30 fokra állítja, de minek... Az én végfokomnak hűtés nélkül kell kb 30 perc mire bemelegszik normálisan használva 34 fokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest