- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
mandras81 #21433 üzenetére
"A Surround1 ugye kb. adott, és a kérdés az lenne, hogy Surround2, és akkor ugye aki oldalt ül adott esetben, annak szívás, VAGY Surround3"
Hát az első kérdés az lenne hova kötöd a 3 sz sr?
Aki oldalra ül az is fogja hallani a 2 sr. de hangosabban és halkabban az 1 sr-t. Annyira nem erőteljes a hangzásuk, hogy szívás legyen neki. Szvsz. de majd megcáfolnak.
Ha nincs is mélyláda de center mindenképpen kellene. Nekem sokáig 3.1 volt és később került fel a sr.
Ha megfelelő front sugárzóid vannak amik a mélyet is jól kiadják még egy ideig el odázható a subláda.Azt gondoltam, hogy a kezdő topic-ba belefér egy ilyen kérdés - Na ez a kezdő topik nem is olyan régen lett "kezdő topik".
Ezeket az itt eltöltött hosszú sok órák,napok,hónapok után írom amit itt tanultam és tanácsokat kaptam mivel én is totál kezdőként léptem be ebbe a csoportba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóhifi
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest