- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.istvan80
csendes tag
válasz
szaszlaci #7423 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, a meghallgatás lehetőségét, de sajnos Pilisszántó nem igazán esik útba nekem mostanában (szolnoki vagyok).
A T/S paramétereket szeretném majd megmérni ha meglesznek a hangszórók, majd közzéteszem itt, hátha jól jön még valakinek.
Az az igazság, hogy csak a hangszórók+váltóalkatrészek kerülnének nekem pénzbe, a többi alapanyag adott (faanyag van otthon, + apósom jóvoltából jó kis 160-as pvc csövek a KTL-csatolóhoz
) A mélyátvitel miatt nem igazán aggódok, egy hasonló (csak kettéhajtott) konstrukciót már építettem egy ezeréves zöldperemes somogyival, az is meglepően szólt, ez meg csak jobb lehet (főleg hogy ezt rendesen ki is szeretném mérni és hangolni).
Ja, még egy kérdés/kérés... le tudnád írni hogy pontosan mekkora a beépítési mérete ennek a 103-as Sony-nak? Mert ha ezt tudom, már előre legyártom hozzá a "tartókeretet", hogy csak bele kelljen csavarozni a hangszórókat ha megérkeznek. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kés topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honda topik
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest