Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz szaszlaci #10028 üzenetére
Méricskéltem a HOLM Impulse-1.4.2.0 progival.
Erősítőm most egy kb 10 éves Panasonic hifitorony volt, mert házimozi erősítőm most még nincs. Ez lehet befolyásolta az eredményeket. Meg mikrofonnak is egy egyszerűbb Genius mikrofont használtam.Az első mérésnél egy kábellel közvetlenül kötöttem össze a hangkártya kimenetét és a hangkártya mikrofon bemenetét. Itt nekem úgy tűnik hogy egyenletes a mérés, szóval a hangkártyában nincs probléma a mérést tekintve.
KÉK vonalat figyeljétekA következő két képen a magas benne volt a hangfalban, fix helytől szólt.
Az első képen mind a 3 tesztetnél 15cm-re volt a mikrofon a magas sugárzótól:A második képen 3 különböző távolságra, 1,5m, 1m, 10cm
Az utolsó méréseknél kiszedtem a magassugárzót, a kezemben volt mérésnél, és itt is 3 távolságból mértem le. 1,5m 1m, 15cm
MOD: úgy látom elfelejtettem beklikkelni hogy mutassa mind a 3 eredményt, ezért szerintem 1m és 15cm mérések vannak rajtaMi a véleményed, milyen a magas sugárzó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest