Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz AndrewTdi #23461 üzenetére
Erre csak a sok duma végén ide illőt olvassátok itt.Tompo92! a nyílászáró /ajtó/ is ezzel a festhető pasztával ragasztható!, Sőt az üvegre is!
Nem a szilikonról beszéltem!. A köztudatban minden szilikon ami tubusban van!![ Szerkesztve ]
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
-
FatalEror
addikt
válasz AndrewTdi #25123 üzenetére
Hát az baj,hogy az egész hűtés ipar bekorlátolt barmokból áll,ilyen szempontból a scythe az egyetlen ami próbál valami kis egyediséget vinni a piacra meg talán a zalman,pedig igen lenne rá kereslet,és az is egy tévhit,hogy a rendes hűtésből nem lehet látványost hűtést csinálni,pedig dehogynem.....csak hát,hogyha valami kis egyediséggel előállnak a tervezők a gyérban akkor meg jól van sanyi majd egyszer talán,,,,,,
HardCore is my LifeStyle
-
imibogyo
veterán
válasz AndrewTdi #25480 üzenetére
Tette a dolgát, ez a lényeg.
(#25481) szab.tam: Az egy Arctic Fusion 550R táp volt. Ha passziv tápokat nem vesszük ide, akkor a legcsendesebb tápom volt, pedig már volt dolgom néhénnyal. A legviccesebb az, hogy 8 cm-es ventivel dolgozott és semmilyen silver, gold meg ilyen izéket nem tudott. Pusztán csak egy jó és csendes táp volt. Itt találsz több oldalról képet, bár túl sok minden nem látszik belőle.
(#25479) FatalEror: tőlem megcsinálhatod amelyiket csak akarod.
Válogass ami tetszik.[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz AndrewTdi #25522 üzenetére
Hát tulajdonképpen rántottát csináltak,mert Bacsis csinált még rajta karalábét,és még krumplit,majd rántottát,náluk így telik egy vacsora készítés.....
Már látom,ahogy a kislánya írja a fogalmazást....:hát a vacsora az úgy telik,hogy apu előveszi a 386-ost majd felteszi rá a különböző zöldségeket,majd a 486-osra a tojást....
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz AndrewTdi #32468 üzenetére
Hát hogy valamennyire legyen topik on is elmész ikeába és ott a képkeretekbe van plexi... Szerintem az bőven jó,és nem is drágák,asszem a 1MX1M-s keret volt 2-3k...
Hogy érdemes felrakni belülről ragasztva? Milyen ragasztóval? Illetve ha kivágom az oldallapot, de gumit nem szeretnék tenni, akkor a vágott éleket (ahol nincs festék) mivel érdemes lefújni vagy bekenni?
FBS-el felrakod,az örök élet+1 nap,az éleket szépen lesorjázod,és lakkfilccel tudod korrigálni,abból az edding-t ajánlom nagy jó minőség.Vagy körömlakk...[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz AndrewTdi #32478 üzenetére
Nem kell átmenni,csak gondoltam,hogy legyen valami gányolás,de nem erőltetem rád.
FBS az opálos/valamennyire áttetsző.Esetleg 3M-s,vagy sima kétoldali ragasztó szalag,egy jó zsírtalanítás után az pár-száz grammot biztos megtartja 4db kis ragasztó "tappancs".TESCO-Zsömle
A fortiflex 80k amit linkeltél annak az induló ára 60-65k+posta költség,szóval ha az nem valami nívós márka akkor már szerintem érdemes locsolni még egy kicsit,és megvenni a dremelt.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
imibogyo
veterán
válasz AndrewTdi #32476 üzenetére
Én simán ragasztani szoktam, tehát kivágom az oldalt, lefestem, majd utána ráragasztom az oldallapot. A képen mondjuk üveglap van nem plexi, de a fekete plexis házamba is ugyanezt az azt hiszem 800 Ft-os OBI-s tubusos ragasztót használtam. Úgy néz ki, mint a szilikon, vagy akril, csak ez fekete tubusos.
[ Szerkesztve ]
-
Lucas Kane
tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz AndrewTdi #37924 üzenetére
én rákeresem, hogy "3 állású billenő kapcsoló".
kb. a 2. találatnál kidobta a conradot.
19 oldalnyi billenőkapcs.
a legtöbb sima 2 állású.
de lapozva kb. az 5. oldalig 2-t is találtam. (gondolom, úgy kapcsol, ahogy szeretnéd...)
[link]
[link]
telefonon érdeklődni tök felesleges, de ha pesten (oktogonon) jársz, beugrasz, talán lesz nekik valamelyikből raktáron. ha nem, megrendeled....****
ja, most látom, hogy visszaugrósat keresel.
bocs.
de a conrad-ban akkor is szétnéznék, hátha forgalmaznak ilyet.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
siti
őstag
válasz AndrewTdi #37939 üzenetére
igen, mindig a név a gond, de megoldjuk azt is
visszaálló on-off-on kapcsoló hozta a legtöbb jó találatot, szóval mától így hívjuk (esetleg a három állásó egy stabil pozíciós billenő kapcsoló név is helyes)van egy áramkörös, sok áramkörös, stb most már csak az airride van hátra
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
imibogyo
veterán
válasz AndrewTdi #38677 üzenetére
"nem ipari használat, inkább házi"
Akkor "szinte" mindegy. Nekem noname készleteim vannak és eddig nagyon jól szolgáltak. Volt kettő, ami eltört, de ezért van belőle több darab. Szerintem nem költöttem rájuk 20k-nál többet az elmúlt 10 évben. Szerintem azzal az Extool-al sem jársz rosszul. Van jópár Extool cuccom, nem vészesek. Nem a legjobbak, de ár/érték arányban nagyon jók.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték