Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz cinemazealot #58350 üzenetére
de sokkal jobban szeretek vele dolgozni, mint "élvezni" a pillanatot, amikor szomszédok beröffentik a benzines büdöseiket.
Ennél már csak az felemelőbb érzés, amikor épp sikerül elaltatnod a két picit és akkor támad kedve vasárnap 2-kor a benzines láncossal, vagy szegélyvágóval dolgozni (persze, hogy ezekkel, mert ezeket vinnyogtatni "kell", míg a fűnyíró legalább egy kvázi állandó fordulaton menne, de neeeeem...).Én most már szépen lassan mindenemet átállítom elektromosra (akár inverterrel mobillá téve azokat, akár vezetékesen). Csendesebb, tisztább, szárazabb érzés...
Nekem is van egyébként egy brutál öreg elektromos gépem és még mindig tökéletes (ez is ez a tipikus piros-fekete színű, lehet ez is MTD). Azt vettem észre magamon, hogy én is inkább húzogatom magam mögött a kábelt, mint hogy a benzinest beindítsam.
Ha pedig még a kábelt is ki tudom venni a képletből (valami ilyesmi a cél), akkor végérvényesen búcsút intek a benzines nyírónak. Máshova nem járok vele (napszám, vagy ilyesmi), egy adott telken belül pedig elvagyok "benzinesség" nélkül is, még egy ilyen relatíve nagy telken is.
Telek méret
Jóvanna, csak úgy saccoltam és nem számoltam utána... A lényeg, hogy marha nagy a telek és van mit nyírni... Amúgy azért "nehéz" így fejben számolni a telket (3d-ben meg van természetesen ALAP TERV, ahogy most áll és a TERVEZETT különböző lehetőségek a műhely bővítésére, mert az most "csak" 40 m2), mert elég hülye alakja van, de meg kellett vennem, mert helyben van, a központba ráadásul, külön bejáratú a garázs/műhely (ami nálam perdöntő) és nagyon jó áron volt. Szóval belevágtunk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cinemazealot #58556 üzenetére
Ennél valami dekoratívabb megoldásra gondoltam, de azért köszi.
-
dugo_
veterán
válasz cinemazealot #58728 üzenetére
Nekem ennek a VC150-1 változata van, amihez jár hőmérsékletmérő is. Otthonra eddig jó volt mindenhez, bár én is inkább csak szakadásvizsgálatra használom. Hébe-hóba kisebb feszültségekhez.
-
cinemazealot
addikt
válasz cinemazealot #58756 üzenetére
Annyit hozzá kell tegyek, hogy a vegyszer beszívó funkciója (azon az átlátszó vékonyabb tömlőn keresztül) nem működik. Nem tudom, hogy kezdettől fogva-e, esetleg én rontottam-e el valamit, vagy csak eltömődött az évek alatt, de semmit nem szív azon a tömlőn keresztül, így "csak" tiszta vízzel tudom használni.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz cinemazealot #58757 üzenetére
A vegyszer adagoló funkció csak az üres markolattal működik ezeknél a "kicsi" gépeknél.
Amint bedugsz egy szórófejet, szennymarófejet, akkor már csak a vizet tolja ki magából.
Nekem a régi asszem praktikeres gépnél (fater szétfagyasztotta) és az új szerkezetnél is így működik.
Eddig az általam használtak közül csak egy nagy ipari tudta a mosószert hozzáadagolni a nagynyomású mosáshoz...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sokimm
senior tag
válasz cinemazealot #58767 üzenetére
"Csak ugye oda kell figyelni, hogy:
- a folyadék ne fagyjon le (glükolos autóba való hűtőfolyadék nem fagyhat meg.
- az UV ne egye meg a csövet (erre tettem fel a kérdést)
- és hideg (nap nélküli idő) esetén ne hűtse le a lakást. (erre meg a következő mondatod ad választ)A keringetésnek is illik időjárás állónak lennie... (erre meg egy arduino-s hőrmérséklet alapú relés "ha akkor" függvényt adnék, ez a legolcsóbb)
A cső tipped köszönöm! Nem tudod mennyire bírják a hőt ezek a csövek?
Milyen módon heleyznéd el a csőrendszered? Mivel ez ilyen b.zi merev, gondolom kb 1 méteres rádiubszban kezdődik a felterekési lehetősége, és abból indulva, csigabiga formában kifele elmehetek egészen a lehetőségek széléig (egy kb 10m^2 es vízszintes felületre tervezem tenni)Míg ezt leírtam, elborzadtam a látványától, mert ez hatalmas méret... A nap nem is érné a csőfalakat ha sűrűn tekerném, tehát minimum 2-3cm köztes távolságot kellene hagyni, hogy az oldalasan eső napfén is 90 fokban érje a cső falát... De akkor is nagy és csúnya látvány, mi lenne, ha a csöveket hosszú 2m-es darabokra vágnám, 45 fokos szögben is lehetn akkor a kollektor (felül a meleg, alul a hideg be-ki áramlő fő tömlő), és akkor kb fele akkora négyzetméteren kapnánk ugyan akkora energiát.
(mivel a spirál nem minden oldala kapná a napot állandó 90 fokban, tehát a cső egyik fele eléggé hatékonytalanul csak "lenne" a rendszerben, fűtést tekintve alig lenne értelme.És akkor még meg is lehetne emelni a csőrendszert, alá alufóliát tenni, hogy a közte besurranó nap fényét is alulról ütköztetve hasznosítsuk.
Erre viszont a kosz, mint időjárási tényező nem jó, mert évente cserélhetem az alukat.
Kéne rá valami jégesőálló üveg, ami a hőt is benntartaná, ezáltal a hatékonyság mégjobban fokozódna.De ennyi energiával már vehetnék egy kész lapot is...
De kicsit félek, hogy mire beér a házba, kihűl.
Erre meg a kőzetgyapotos alufóliás (nem tudom a nevét) csővédő burkolatok adhatnak megoldást.Aztán találtam a neten egy ilyet:
[link]
Tetszik a megoldás, hogy leveőg keringettet, bár nem tudom mennyire hatékony ez az őszi hidegekben...Aztán végül valami ilyesmiben látom a legtöbb fantáziát: (kicsit módosítanám, mert ha a réz csőre rábilincselné (vagy végig ónnal rá forrasztaná alulról) az alu lapot, aztán egybe fújná az egészet, akkor a cső több meleget kapna a felfogó felülete miatt.
[link]
Ez viszonylag kicsi, de nagy hatékonyságú. -
Sokimm
senior tag
válasz cinemazealot #58769 üzenetére
A vákumcsövestől pont azért óckodom, mert itthon szinte lehetetlen tákolni.
A többi tipped köszi!
-
DonElvis
aktív tag
válasz cinemazealot #58778 üzenetére
Azért kell menetesnek lennie, mert az van otthon :-) 5-ös vagy 6-os menetes szárról van szó.
Mindenkinek:
Köszönöm a válaszokat.Ami nem számít, az nem érdekel
-
chopin42
addikt
válasz cinemazealot #58794 üzenetére
Max később, nincs most nálam fényképezésre alkalmas eszköz
Gányolós rajz megteszi? Igen gány, és házi is
Régi
Amit be kéne szerelni[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
válasz cinemazealot #58804 üzenetére
Igen: Noname (vagy Anonymus)
Közben bekötöttem, és működik, csak sajna kissé kiáll, úgyhogy majd ügyködöm még. Levágtam egy darab kábelt, összekötöttem a két fázist, majd felülre a folytatást és megy. Meghúztam minden csavart, tanácsolták korábban villanyszerelő (alu nem szereti a rezet és fordítva). Sajna a vezetékek eltartják, mivel elég vastag a hátulja...
Köszönöm a segítséget mindenkinek![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
törölt tag
válasz cinemazealot #58808 üzenetére
Aranyos cucc amúgy.
Amikor lekapcsolod a lámpát, hogy fényforrást cserélj, és úgy érsz hozzá az oldalérintkezőhöz, hogy fázís van rajta, akkor picit felvillanyozódik a napod. -
MrDerekas
addikt
válasz cinemazealot #58833 üzenetére
Igen a piroska rosszalkodik. Rövidrezárja magát olykor a szenzora, oszt kisüti az ember szemét, ezért (is) javítanom kell azt. Nem lemenő nap volt a cél A látvány miatt került bele. Mivel túlnyomó részt világos lesz a teremben, kell valami, ami messziről vonzza a szemet és ez miatt döntöttem a 8x60 mm-es led mellett. Na meg mert volt szerencsém egy éjszakai viharban vagy 12 különféle színben pompázó villámokat megcsodálni. De a kék és zöld 5050 ledek az odab@szósak
A "felhő" anyaga a közeli Kárpit Design-ból származó vatelin nyesedék. Kicsit melós, mert szét kell tépkedni rétegenként, hogy minél kevésbé legyenek benne kontúrok, de látványban megéri. Kár hogy nincs felénk plüss tömő üzem Azért pár plüss is fel lesz áldozva a cél érdekébenwww.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #58845 üzenetére
Szerencsére tönkre nem ment semmi, kipróbáltam minden a klasszikus táp-driver-led verzióval is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #58847 üzenetére
Azt azért csekkold le előtte, hogy a kapcsoló két oldala (tehát a 3-3 érintkező pár) egymással semelyik állásban sincs összekötve. Ezt lecsekkoltam.
Megyek is, kipróbálom, amit írtál.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #58847 üzenetére
Meg is van, működik!
-
imibogyo
veterán
válasz cinemazealot #58951 üzenetére
L: 230 V-os hálózat fázisa (fekete vezeték)
N: 230 V-os hálózat nullája (kék vezeték)
Föld: 230 V-os hálózat védőföldelése (zöld-sárga vezeték)Ezzel csak az a baj, hogy pl. amikor mi megvettük az előző lakásunkat, akkor ott minden feketével volt bekötve. Pár helyen volt csak másmilyen szín, de azok sem voltak mérvadóak Úgy volt vele a villanyszerelő tulaj, hogy ő tudja, hogy melyik-melyik, másnak meg semmi köze hozzá... Azzal viszont nem számolt szegény, hogy halála és a lakás eladása után mi lesz majd a következő pácienssel... Szóval várt rám egy teljes kábel-csere program...
Jobb lenne azért kimérni. Láttam én már zöld-sárgával is fázist bekötve. Szóval ha csak szín alapján köt az ember, még a végén agyonvágatja magát.
-
MrDerekas
addikt
válasz cinemazealot #58957 üzenetére
Kár, hogy csak célratartás megy a fénykardommal a vágás nem
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
hotkar
aktív tag
válasz cinemazealot #58966 üzenetére
A hit fontos dolog.
Ez esetben nagy szükség is van rá.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz cinemazealot #58991 üzenetére
Ja igen, ami fontos, hogy nem nagyon van lehetőség méretre vágásra, csiszolásra ahol lakom, így viszonylag out of the box megoldás kéne. Maximum késsel tudnék ügyeskedni, vágni, de PVC-hez lehet kevés lenne már a kerámia kés.
-
törölt tag
válasz cinemazealot #59004 üzenetére
Köszi. Ezt lehet azzal ragozni, hogy sok gyártónak van ilyen terméke, ki kell googlezni hogy mit érdemes.
Hint:
A pont egy kábelnek megfelelő csatorna (mert van olyan is) alá kevesebb kétoldalas ragacs fér. Ergo hamarabb feljön pl a felmosástól. Azt kb 2-6 havonta lehet újra kell ragasztani. -
SunMount3r
nagyúr
válasz cinemazealot #59171 üzenetére
Hű, ez az Einhell már elég húzós áron van, valami normális nincsen 10K körül?
Írtam már többször is: a fal átfúrásánál döntöttem, mert így gyak. légvonalban tudnám áttolni a kábelt a másik szobába. Az ajtófélfás megoldás csak plusz tekervényes kábelvezetéssel lenne lehetséges.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz cinemazealot #59173 üzenetére
Csúszózsalus "panel".
-
SunMount3r
nagyúr
válasz cinemazealot #59176 üzenetére
"Elektromos csövezés"? Mármint ahol az elektromos kábelek futnak a falban (már vagy 35 éve érintetlenül)? Hát kibontani a falból a konnektorokat elég macera lenne, meg azt ugye vissza is kell rakni és azt meg hogy, ha lóg belőle még egy UTP kábel is? Meg kacskaringóztatni vakon ott a z UTP kábelt a két végpont között eléggé ad-hoc. Meg nem is lennének ideális helyen.
Belső "tartó" válasz fal. 36 éve épült. Legjobb tudomásunk szerint vasbeton. Már át lett fúrva egyszer, mert azon megy át a TV kábel, tehát elvileg nem lehetetlen.
De ha ennyibe kerül, akkor tényleg hagyom egyelőre. Majd valami szomszédot, ismerőst keresek a feladatra.
-
törölt tag
válasz cinemazealot #59171 üzenetére
Az ajtótok jellemzően a beton körül van. Azaz vagy majdnem az ajtólap vonalában fúrja át, vagy nagyon jó eséllyel belefut abba, hogy fa-beton-fa kombót kell átfúrni.
A tok nem tömör. Az egy U alak amit ráépitenek a falszerkezetre.59174: tizenezer forintos gépből az állómotoros vackokkal át lehet kinlódni, de egy soktízezres (50+) gép 3-5mp alatt átfúrja.
59177: pedig nem rossz ötlet a szerelvény alatti fűzés. Amúgy ha esetleg debreceni vagy, akkor dobj egy privit.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
A vasat az AEG KH 5 G egesz jol viszi.
-
Sokimm
senior tag
Nekem egy Makita SDS MAKBUSTER fúrószár segített.
-
DrojDtroll
veterán
válasz cinemazealot #59351 üzenetére
nem
-
hegegabi80
addikt
válasz cinemazealot #59384 üzenetére
Igen értem nagyjából, de én nem szeretném a szigetelést megbontani, pláne, hogy már be van vakolva/színezve. Már bánom, hogy szigetelés előtt nem basztam oda a falhoz. A teteje az alapból be volt betonozva a falhoz, így azzal nem volt gond szépen körbeszigetelték.
Egyébként most olvastam neten, hogy lehet kifejezetten venni spéci kör átmérőjű távtartót, amit a szigetelő vastagságának megfelelőlen lehet használni és stabilabb erősebb lesz.Igen jól érted, így plusz még egy indok, amiért elvetem ezt az ötletet.
2-3 elolvasva most már teljesen értem. Neked akkor nincs függőlegesen külön oszlop stb, hanem csak szimplán a korlát vége van berögzítve.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #59401 üzenetére
Az anyagi kártól ugyan mentesülsz, de az adatvesztés és az idő is számíthat. Ezért írtam a szünetmentest is.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz cinemazealot #59409 üzenetére
És ha a távolban lévő szerverbe csap bele a villám?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
do3om
addikt
válasz cinemazealot #59668 üzenetére
Ez nem valami sok, gondolom nem voltál itt amikor közel 200db-ot vettem.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz cinemazealot #59676 üzenetére
Sehova nem csatlakozik, ott a
Csak régen beraktam amikor hűtő téma volt poénnak.Amúgy igen aktuális a konfig, ár nem fejlesztem, alakítom sehova.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
cinemazealot
addikt
válasz cinemazealot #59676 üzenetére
Úgy döntöttem, mégsem PÜ-t írok, mert érdekel a nagyérdemű véleménye. Borda ügyben majd válaszolj Te PÜ-ben, ha tudsz segíteni.
Szóval gépházat szeretnék építeni Mini-ITX alapon egy 20 cm átmérőjű PVC KG lefolyó csőből, aminek 5 mm-es a falvastagsága. Az alaplap úgy lenne benne, hogy a hátlapi panel a cső palástján, oldalt kukucskálna ki, a proci bordán pedig a cső tengelyével párhuzamosan fújná át a levegőt egy 200-as házventi (még nem tudom, belefér-e a rotor a cső 190 mm-es belső átmérőjébe) a cső aljáról. Az egész cucc olyan lenne majd, mint egy gyárkémény:
Az alaplap a vízszintes zöld csík, alatta haloványan csak azért látható a felülnézete, hogy látszódjon, merre áll a hátlapi IO panel és hogy hova kéne kerüljön a proci borda. A világoskék blokk a RAM-ok oldalról (a magasságuk szemléltetése miatt). Jelen pillanatban egy Thermalright True Spirit 90 Directet látok alkalmasnak arra, hogy beférjen a csőbe ilyen elrendezésben és kényelmesen átnyúljon a RAM-ok fölött.
Kérdés, hogy van-e ennél jobb CPU-borda? Hozzáteszem, elég sok más hűtő vázlati képét megpróbáltam már beilleszteni ide, de egyelőre ez tűnik a legkényelmesebbnek.
-
do3om
addikt
válasz cinemazealot #59678 üzenetére
De akkor VGA nem lesz?
-
Sokimm
senior tag
Dezsavűm van! Pont ilyen házat terveztem (vagyis a gyárkéményt én huzatnak használtam volna), mert a minimális hőtermelés is a felső szűkületben huzatot generálna, amit az alsó pici résen (megemeltem volna a csövet a földtől 1-2cm-re) beszívott volna. Bizonyos üzemi hőfok után áramlás jönne létre, és megvan a passzív huzat!
Nem jól gondolom? (gyerekként találtam ki, azóta már annyira kicsi a procik (és minden más) hőtermelése, hogy nagyon precíz kémény kéne, hogy ekkora hőkülönbözettel működhessen szerintem).Te mivel mozgatod majd a levegőt?
do3om.: Vga nem kell, egy modern cpu mellé, ha csak nem játszani akarsz. De akkor nem csövezel szerintem.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem ez jutott eszembe a projektről:
Több, mint 10 éves projekt, ugyanezen alapokon. PVC-KG cső az alap. Ha jól emlékszem ez 315-ös volt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
imibogyo
veterán
Nekem is volt anno nem is egy ilyen tervem (bár ITX méretben)... Aztán idő és pénzhiány miatt egyikből sem lett semmi sem...
-
Sokimm
senior tag
válasz cinemazealot #59683 üzenetére
Az a piros venti kell már (ilyen modern (kevés hőtermelő)) pc esetén, és a minőségre sem lehet panasz! Az első nagyobb (mint 12cm)-es ventit is amit láttam életemben, ez a brand volt, és azóta is megy egy gépház oldalán, nem kattog, nem berreg! (Ez kb jó 4-5 éve lehetett)
Sok sikert a projekthez, a végeredményt szeretnénk majd látni!
-
MrDerekas
addikt
válasz cinemazealot #59794 üzenetére
Én barom Így jár aki egy hetes lemaradást akar pótolni a fórumon fél óra alatt. Túlhajszolás pipawww.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
imibogyo
veterán
válasz cinemazealot #60055 üzenetére
Természetesen csak zománcfestésről van szó. LINK
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #60100 üzenetére
És a procikban lévő tranzisztorok nyitása, csukása, memória...
-
Reggie0
félisten
válasz cinemazealot #60100 üzenetére
De ezekbol is mind hoenergia lesz. Egyedul talan az a fenyenergia nem, ami az ablakokon kisugarzodik, illetve wifinel/interfesznel, ami radion vagy kabelen kijut. Igazabol ezekbol is, csak mar nem a szobaban.
-
Reggie0
félisten
válasz cinemazealot #60112 üzenetére
Ez igy van. Viszont a szamitastechnika kornyeken keves olyan mozgas van, aminek nem allo helyzet a vege vagy elhagyja a helyiseget, viszont minden ellenallassal szemben tortenik, fenn kell tartani a mozgast, igy elobb utobb a szobat fogja melegiteni. Meg az is, amikor szep lassal leall a HDD tanyerok porgese.
-
imibogyo
veterán
válasz cinemazealot #60135 üzenetére
+ (#60136) enemi
Természetesen ez még csak egy ideiglenes összekötés, azért is olyan, amilyen... Ezek voltak kéznél amikor a fűtésnek már mennie kellett. Ekkor még nem érkezett meg az összes automata légtelenítő. De az biztos, hogy felülre fog majd mindenképp kerülni a légtelenítő, mert ha alulra kerülne, akkor nehezebb lenne légteleníteni a radiátorok felső részét (megkockáztatom, hogy egyáltalán nem is lehetne...).
A csempézés egyébként lehet, hogy második alkalom, de az előző egy 24 m2-es lakásban volt, aminek csak az 1/3-a volt konyha és fürdő, szóval nem összehasonlítható a mostani csempézés "nagyságával". Tisztességesen elegem is lett belőle, alig vártam, hogy befejezzem. Nem az én világom, maradok inkább a famunkáknál...
-
cinemazealot
addikt
válasz cinemazealot #60185 üzenetére
Asszem, valamilyen tartály szerelvény lesz ez. A legegyszerűbbnek az átvezető közcsavar néz ki, amire rá tudok csatlakozni egy egyik végén menetes (anya), másik végén KPE könyökkel.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #60186 üzenetére
Teflonszalag majd kelleni fog a menetre is, nem elég a gumialátét.
-
macilaci78
nagyúr
válasz cinemazealot #60188 üzenetére
Jó, mert belül homorú. Belül a gumi szigetelés szépen felfekszik, a menet felől meg a teflonszalag letömít. Így a külső, domború oldal felől az anyának csak tartania kell.
Én még azt is megjátszanám, hogy a belső oldali anyát fbs-sel ragasztanám.
-
hegegabi80
addikt
válasz cinemazealot #60185 üzenetére
Noh ezzel most adtál nekem egy kis ötletet. Azon agyaltam mostanság, miként lehetne a fürdővizet locsolásra használni. Természetesen amikor nem használunk pl semmi sampont meg tusfüdőt stb.
A fürdőkádból a lefolyó a pincénél köt be a szennyvízbe, gondoltam valami csappal jó lenne kivezetni a kerti tartályba. Vagy már az is jó, ha lenne rajta egy csap, és leeresztem vödörbe, majd bele hordom a tartályba. Elég sok virág van nálunk, hiába gyűjtöm az esővizet, 2-3 nap alatt elfogy.
Esetleg ötlet? Lassan hozok már én is 1-2 barkács gány képet, mert már van ám. -
Barret001
addikt
válasz cinemazealot #60229 üzenetére
Szerintem 3G router,akkor meg nincs ennél jobb variáció.
Más értelmét nem látom a dolognak... -
pjen
félisten
válasz cinemazealot #60281 üzenetére
A nyakörv is tudja hyitni az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM650x GOLD Moduláris - full dobozos
- Gamdias Kratose E1 600W tápegység
- FSP Raider RA 750W 80 PLUS SILVER tápegység
- 12V 18A 220W 19.5V 11.8A 230W 12v 300W 12v 400W Tápegységek Egpu - Pico Psu ( mini itx - sfx ) Nas
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest