Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz chopin42 #74336 üzenetére
Popszegecset általában a feje felől fúrunk, de eléggé esélyes hogy megcsúszik a fúró és belekarcolsz a festésbe. Mondjuk nem igazán értem, hogy minek akarod leszedni a tetejét, de végül is a te dolgod. Én lehet nem fúrással próbálkoznék, hanem belülről Homlokcsípőfogóval vagy Rabicfogóval
így is sanszos, hogy a lemez esetleg deformálódhat, de azt topik hűen kikalapálod gumikalapáccsal és ha a festék lepattan azt meg ződsárgával leragasztod.
Aztán meglátogatsz egy csavar boltot és elmondod hogy valami minél laposabb lencsefejű csavart szeretnél adott lyukátmérővel, meg rúgós alátétet és önzáró anyát. Hogy aztán a csavar Philips vagy milyen csavarhúzót igényel, meg hogy színezett, krómozott, kadmiumozott, az a bolt kínálata, és egyéni igényed szerinti.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD