-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Tomate #10608 üzenetére
Kösz! Dolgozott vele pár napot, bár messze nem tökéletes, még újra kell kenni, mert "lyukacsos" maradt.
A többieknek is kösz.
B]Csikósmókus[/B]: Jah közel a 30-hoz már csak az megy mert tanulásra nem nagyon fog az agyam, még is rászántam magam, hátha összejön az a mérnök infos diploma, 1. éven túl vagyok
Zefír: az "ly" betű nem hibásan szerepel az ABC-ben! Nem elírás! Nyugodtan lehet használni!
"valamelyik" "milyet"
Sajnos nem te vagy ezzel egyedül, de most te szúrtál szemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Fractal Design Meshify C White TG
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest