- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Nzxt h5 flowba (ez a regebbi, also vece cseszes hutos kialakitasu) keresek hazventiket. Most dobott egyet az agyam es valszeg kiprobalnek vmi RGB verziot (pedig eddig ockodtam tole, de hat 40hez kozel hajlamos megmarhulni az ember).
A gyariakat lecsereltem mar amikor a hazat megvettem, elol 2 db 14es BQ Pure wings2 , alul es hatul 2 db 12es BQ Pure wings2 van jelenleg. Mivel ocsemtol orokoltem oket (addig se kellett ra koltenem
) azert hallatszik mar nemi kerreges, motorzaj ami zavar.
Milyen RGB hutoket tudnatok ajanlani ugyanebben a konstrukcioban (aminek a szinet is tudom allitgatni, vagy mind olyan)? Ezekhez kulon van RGB csati is amit a lapra kellene kotni?
GIgabyte b760m aorus elite ax lapba menne, amin elvileg ilyen csatik vannak :
2 x addressable LED strip headers
2 x RGB LED strip headersAmi fontos, hogy csendes es a jelenleginel jobb hutesi teljesitmenye legyen. Egyaltalan megeri lecserelnem ezeket a jelenlegi BQ ventiket?
Vagy ha elengedem ezt az RGB temat, megerne lecserelni mondjuk Noctua A12/14ekre?
Probaltam par tesztet atnyalazni, de vagy alig van, ami meg van azt rohadt nehez ertelmezni. Kb ez a semmi se jo valamiert effekt van, en viszont szeretnek pontot rakni a vegere.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Van egy Fractal Design Pop Mini Silentem. Nem egy jól szellőzö cucc (a kiválasztásnál a méret és a csend volt fókuszban amellett h szeretem a letisztultságát). Viszont hülye fejjel tettem bele egy sapphire nitro 7800xt-t (tudom, overkill) amit szabadjára engedve nem igazán bírok hűteni, pontosabban melegszik benne minden mint a dög
(75C koruli gpu es kozel 95-100c koruli hotspot, 65C koruli m2 es lapi hőmersekletek. uvztam a kártyát es pici orajel csokkentessel lehuztam 65-85re, de nem vagyok teljesen kibekulve vele) A gyári ventik helyett elől 2 12es silent wings2 hatul 1 uailyen teljesit szolgalatot. (Ezek ilyen 1300rpm korul csorognak max fordulaton.
Vegignezve a hazakat és az árakat (na meg a macerát) , cserélni úgy döntöttem még nem akarok. A mostaniak helyett tudtok ajanlani olyan 12es ventiket, amivel kicsit tobb airflowt eltudok erni a hazban? (Sajnos elore v 2x12 v 1x14 , hatra 1x12 megy)
-
ggbuffon1897
őstag
Köszönöm a választ
ebben esetleg tudnál segíteni?
felvettem ezt a rezonálást, ami a gépház fenti részéből jön ahol a ventik vannak. Öcsém Z9 NEO-ja ezt nem csinálja. Ha ráteszek egy gamepadot v bármit erre a részre akkor ez a zaj értelemszerűen csökken.
Ventikből fogtam ki vmi selejteset már így indulásnál? Bár úgyis cserélem majd.
ill. ezekből a típusokból amit korábban írtál, elég a sima verziót venni, nem kell pwm-es meg mittudomén milyen kódjelű ?
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
tegnap vettem egy teljes konfigot, Zalman Z9 Neo-val..
hülye öcsém áthúzott kicsit a csövön, mert állításával ellentétben az 5ből rögtön 4 molexes házventi fogadott.
Mivel annyira nem értek hozzá, van lehetőség ezeket is szabályozni a biosban? Vagy ha lecserélném őket pinesre, abból egyrészt melyik ajánlott, másrészt van lehetőség (ill milyen átalakító kell hozzá) , hogy monjuk több ventit egybe vezéreljek?
(igazából BIOS-ból szoktam belőni silentre a profilt, mert elég csendb*zi vagyok). Azonkívül a ház tetején lévő 2 venti elég morgó hangot ad, valszeg rezonál, mert ha ráteszek egy pénztárcát, ez megszűnik
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest