- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
válasz
--Ham-- #20813 üzenetére
Gratulálok!
Hanyagoltam a fórumot, de nem hanyatlott a lelkesedés.
Nem sikerült az osztályozóm negyedikbe, így maradt az öt, pedig erősebb csapat voltam, de idegenben sérültekkel sajnos nem ment.
A szezon nem indult túl jól volt egy döntetlenem mindjárt az első meccsen de legalább rájöttem, hogy a 30%-70% támadás-védekezés arány nem elég a gólhoz. Mit gondoltok erről? Nyilván ha van 9-11 támadása egy csapatnak egy meccsen, akkor elég lehet, de 5-7 támadás esetén nem valószínű a gól, max. lehetséges. -
Patrick
addikt
válasz
--Ham-- #20770 üzenetére
Hali!
Nem szeretetnék kiesni, más esélyem nincs...minden pont "aranyat" érhet...
Így is van egy 1,5 millió TSI-s csapat és egy 1 millió TSI-s csapat... hát ellenük motsoljak a kis 250k TSI-s csapatommal?
Semmi értelme...
Biztos vereség.
3 világklasszis kp-t igazolta, egy világklasszis védőt és egy világklasszis csatárt. A kapusedzés miatt a kapusom természetfeletti, a másikat eladtam.
Akiket megverhetek, azokat meg is kell próbálnom megverni. Ez a taktikám jelen pillanatban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest