Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick

addikt

válasz Speedhs #20340 üzenetére

Igen ez okés, de ha valaki az edzésből szedi a pénzét, akkor kelleni fog sztem, pláne U20 és felnőtt válogatottnak edzők, ez pedig + költség.

Eltelik 1 év stabilizálódik melyik mit tud, értve még ide ezt a pénzügyi hülyeséget is, aztán megint majd lemennek az árak a béka segge alá, ugyan ott leszünk ahol eddig... csak többe kerül a személyzet + pénzt ne tartsá magadná. :D

Már régen új meccsmotorral kellett volna kezdeni és egy áttervezett jobb, minőségibb kezelőfelülettel...aztán jöhetnek az apróságok, de nem ilyen összecsapott, nem átgondolt baromságokkal... ha már a legjobbnak akarnak feltűnni, mert egyébként már rég nem azok.

Nem látom értelmét, most vásárolok, hagyok magamnál egy 100 millát, ok, feljutok max IV-V-ig, aztán? ugyan ott vagyok ahol voltam 3-4 szezonnal ezelőtt és nem lehet előrelépni, mert hiába edzek, majd csak olcsóért tudom eladni, mire meg van a csapat másik fele, az első fele kiöregszik és kezdhetem előröl az egészet. Vagy összegyűjtesz XX milliárdot és aztán hajrá, okosan, mert úgy meg lehet csinálni, vagy szerencséd volt és az első pár 10000 - 100000 között voltál, amikor regeltél... - nézve mind ezt egy átlagos user szemével.

Új hozzászólás Aktív témák