Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Igen ez okés, de ha valaki az edzésből szedi a pénzét, akkor kelleni fog sztem, pláne U20 és felnőtt válogatottnak edzők, ez pedig + költség.
Eltelik 1 év stabilizálódik melyik mit tud, értve még ide ezt a pénzügyi hülyeséget is, aztán megint majd lemennek az árak a béka segge alá, ugyan ott leszünk ahol eddig... csak többe kerül a személyzet + pénzt ne tartsá magadná.

Már régen új meccsmotorral kellett volna kezdeni és egy áttervezett jobb, minőségibb kezelőfelülettel...aztán jöhetnek az apróságok, de nem ilyen összecsapott, nem átgondolt baromságokkal... ha már a legjobbnak akarnak feltűnni, mert egyébként már rég nem azok.
Nem látom értelmét, most vásárolok, hagyok magamnál egy 100 millát, ok, feljutok max IV-V-ig, aztán? ugyan ott vagyok ahol voltam 3-4 szezonnal ezelőtt és nem lehet előrelépni, mert hiába edzek, majd csak olcsóért tudom eladni, mire meg van a csapat másik fele, az első fele kiöregszik és kezdhetem előröl az egészet. Vagy összegyűjtesz XX milliárdot és aztán hajrá, okosan, mert úgy meg lehet csinálni, vagy szerencséd volt és az első pár 10000 - 100000 között voltál, amikor regeltél... - nézve mind ezt egy átlagos user szemével.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Azonnali játékos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi