- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick #5235 üzenetére
Jah jó...már ragyogó a kapusom.....de ha kp-t kell fejleszteni akkor azt kell
Én nem tudom mit tegyek a csoportomban.....van esélyem bent maradni....de ahoz vásárolni kéne.....s pénz nincs....
egyik kapusom eladom veszek egy megfelelőt...... de csatárokra is jó fejleszteni.... az is megéri......amúgy ha kiesek akkor jó erőpróba volt
de anyagilag nem költök....inkábbb fiatalítok majd...
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5235 üzenetére
Elhiszem Patrick, olvastam, de én már lekéstem róla
Ráléptem egy útra, most már érdemes ezen végig mennem. Jelenleg lavíroznom kell, hogy a kicsi kis mínuszomat tartósan plusszra hozzam. Elvileg szombaton az ellenfelem nagy szurkoló gárdával jön, így lesz egy kis lovetta.
Majd ha netán eljutok olyan szintre (anyeglieg), hogy befejeztem egy edzéstípust, és van esélyem váltani, lehet elgondolkodom a kapusedzésen.
Megpróbálok hosszútvára tervezni, már az ifiknél is a felnőtteknél edzett skill-t keresem.
Elvégre ott úgy sem számít 1-2 nagyobb zakó, max. ha felkerülnek a felnőtt csapatba, az egekbe magasztalnak, ha nyernek 1-2 meccsetZs
Ui.: ááá, értem Patrcik, mire írtad
Nos én arra gondoltam, hogy folyamatosan olvastam hogy x kapusedző y segédedzővel.
Ezt nem értettem sosem, de ftc kolléga már felhomályosított, hogy ezt időközben megszűntették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest