Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Eléggé friss csapata van, friss feljutó és most friss visszaeső. 19-0-ás összesítéssel vertem el a szezonban.
Nem akarom én bántani. Azt se tudom, milyen szándékkal, vagy mi alapján írta azt amit.
A statisztikai mutatók egyértelműen engem igazolnak, de lehet, ő mást lát. Nem tudom.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nem, asszem Pedro a 18 éveseket figyeli. Nemrég Dzsane volt a srácaim neve mellett, de most Jana3 van írva.
Nem kérdezek. Van már a keretben a srácaim korosztályából. 2 srácom elméletileg kiemelkedik közülük, de persze nem Jól fejelők

Ez van. Nem baj, 15-ös jsz-nél edzést váltok és kész.
-
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Én már feljutottam a mai meccsek eredményeitől függetlenül.
Az aktuális fiatalokkal fogok neki vágni. 1-2 csatárt tervezek venni, aztán lesz ami lesz. Mindezt úgy mondom, hogy még nem láttam a következő csoportbeosztást, szóval ez még változhat.Ma egyébként bezsebelem a szezon első vereségét, de már nem oszt, nem szoroz..
Nektek sok sikert!
-
Billy76
csendes tag
válasz
Speedhs
üzenetére
csoportja válogatja, általában elég lehet, de itt már számít, hogy a többi csapatérték (támadások, védekezések) milyen. továbbá itt már a managerek egy része, nem egyfajta felállással áll fel, hanem elemzi az ellenfelet.
mindenkinek ajánlani tudom a feljutást, mert ahogy haladunk felfelé, úgy változik a játék és nő az élmény.
a IV ligában már megint más a játék, sokkal összetettebb. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Igen, ILP-ben vagyunk (mi vagyunk a 24-es). r0by jött volna hozzánk, de minden tag visszajelzett a folytatási szándékról, így akármennyire is szeretném a druszát a csapatban tudni, önhatalmúlag nem rúghatok ki senkit sem.
r0by tegnap meccselte az elsőt, szerintem 1-2 napot tud majd csúsztatni, ha biztos a csatlakozása, de ezt csak ő tudja

Mi 3-an megvagyunk, még holnapig várunk a negyedik srácra, aztán meglátjuk.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Huhh, kihúztam. 2-0-nál azt hittem ennyi volt, erre a skacok visszahozták a meccset a semmiből, és végül nyertünk, illetve tartottuk a nagy nehezen megszerzett előnyt.
Azért érdemes megnézni a szélső támadásaim, és hogy mennyi maradt ki ezekből. Igen magas önbizalmam volt, és még is kimaradt egy valag helyzet. A jobboson is csodálkozom, na de a balos...
...világklasszis támadásnak indult...Na, de a lényeg, hogy megvan. Normállal idegenben elég szép értékelést hoztunk szerintem

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Mikor?
Már egy ideje tudom, hogy egyik sem lesz ott

Az Erőteljesem és a spec nélkülim nagyon jók, de Jól fejelő spec nélkül sosem kerülnek be.
A Jól fejelőm igen közel volt a behíváshoz, de ő nemrég sérült le 4 keresztre. 10 orvossal most összedrótoztam, de egy teljes heti edzést így is kihagyott.
Szal, ahogy meglépik a 21-et, a saját fejem után megyek.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok amúgy, főleg ezekre a személyzetis dolgokra. Talán végre tudatosan befolyásolhatunk olyan dolgokat, ami eddig tök random volt. Itt főleg a forma-változásra és a sérülésekre gondolok.
Jelen pillanatban elég jónak mondható edzésbeállításaim vannak (oké, U20-asok miatt kicsit magas az erőnlét), még is össze-vissza ingadozik a forma. Szezon eleje óta alkalmazok gyúrókat is, ha épp nincs, az csak azért, mert 10 orvosom van a sérülések miatt. Előző szezonban elég szerencsés voltam, de azelőtt, illetve most megint sok a sérülés.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Grat! Meg is lesz a saját nevelésű kp. sor

Múlt heti húzásomról kiderült a legutóbbi edzésen:
Olivér Kinyó személyében született fejelőtehetség került a csapatba.E mellé kapott egy új ikertesót, így nagyjából teljes róla a kép: megfelelő jsz és gólszerzés, valamint középszerű védekezés és átadása lehet a végén.
Annyira nem rossz végül is
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Ez főleg Gyors specnél jön szóba. Ha van Gyors szélső hátvédje az ellenfélnek, megpróbálom kitalálni, melyik szélen játszatja, és az ellenkező oldalra teszek be Gyors szélsőt vagy csatit.
A Gyors SE-t mondjuk nem csak Gyors védő, hanem sima, de magas védekezéssel bíró játékos is levédekezheti.
Ha az ellenfélnek van Gyors szélsője, akkor a Gyors szélsőhátvédemet én is megpróbálom vele szembe helyezni, illetve ha Gyors csatija is van, akkor a Gyors védőm középre megy. Aztán kérdés, hogy a motor milyen szembeállítást gurít a kockáival

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Úgy van mint a rendes fociban. A te bal oldali támadásod az ő jobb oldali védelmével találkozik.
Én, ha van értelme, skubizom, hogy mit miért merre, ha meg még a speceseim-re is van lehetőség, akkor ott is megpróbálok olyasféle szembeállítást intézni, ami nekem lehet talán előnyösebb.
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Van ez a ranglétra verseny. Már 3x kikaptam. Nincs kreditem. Kihív végre egy esélytelenebb csapat. Felállást tanulmányoztam sok ideig, norvég taktika mellett döntöttem. Tök jól kiszámoltam mindent. Erre ez a pöcs nem rakta össze a csapatát és 5-0 ra nyertem, mivel nem volt 9 embere... és még mindig 0 kreditem van. Azt hittem, ha nyerek, akkor kapok kredit.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Azt mondják részben a birtoklástól függ. Illetve növeled rá az esélyt. De ugye rengeteg ellenpéldát látni nap mint nap

Mondjuk a tech vs. head SE igen ritka, de reméljük a legfontosabb pillanatban jön elő.
A kupakiesésemnél is röhej volt. Csak 2 Jól fejelőt tettem fel, az ellennél 4 volt. Én kaptam a szöglet + fejes SE-t
Aztán előző szezonban nekem is volt, hogy bőven birtokoltam, kb. dupla annyi Headerem volt a pályán, még is az ellenfél kapta az SE-t.Sokan a HT-n képletekkel számolgatnak várható birtoklást (na jó, ennek még van értelme), esélyt a várható helyzetek számára, azok eszlolását, hogy pl. csak jobb szélen támadok, akkor van a megkapott 6 helyzetből szélre kapni, abból 2-t a jobb szélre, és abból nagy eséllyle 1 gól is lesz. Na, én ezzel nem vagyok előrébb.
Tehát van 67%-os esélyem, hogy aztán 48% eséllyel jó szélre kapjak helyzetet, ami 61% eséllyel bemegy, eközben az ellennek talán lesz 32% esélye hogy kapjon 2 CA-t, ebből 12% esély hogy támadó szélre kapja, ami 44,17% hogy bemegy. Ráadásul 39% hogy bejön a fejes SE, aminek megkapására nekem van 77%-os esélyem. Aztán jön a meccs, és hoppá, kikaptunk 6-0-ra

Én úgy számolok, hogy mindenre van 50% esélyem. Tehát vagy bejön, vagy nem

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Azt azért még hozzá tenném, hogy most az 5% erőnlétedzés mellett, ha nem is sérül le, pikk-pakk csapnivaló körülire eshet az erőnléte. De rövidtávra tényleg jó. Nekem is tetszik, de én megpróbálok kicsit hosszabb távra gondolni. Általában (fenéket, inkább csak mostanában
) úgy számolok, hogy megnézem kb. mikor lesz edzésváltásom.Tehát ha most pl. jsz-t edzek, majd utána átadást, akkor kiszámolom, hogy mennyi időre kell idős csatár. Mert ugye átadás edzésnél már mennek az idős csatik a levesbe. 30-35 éveseket nem akarok edzett poszton tartani.
Átadás edzésnél azt terveztem, hogy a csatárposztokon 3-at fiatal speces titáni csatikkal töltöm fel. A "B" csapatos csatárposztokat meg Jól fejelő, kb. 10-es jsz-ű fiatalokkal, akik minimum 5-6-os védekezéssel rendelkeznek, mert aztán ők mennek védő posztra fejlődni (új kapusokkal együtt, de ez már más tészta
). -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Gyönyörű TDF. Még gólszerzése is van, ami ritka, így befejezőként (szélső SE vagy Gyors+passz SE) is nagyon jó lehet.
Pontrúgása is relatív magas, ami a magas tapasztalatnak, technikás specnek és 11-es párbajnál még a relatív magas gólszerzésnek is köszönhetően első isztályú pontrúgó.
Egy a "baj" vele. A kora

Szegénykém nem sokáig fog már jól teljesíteni, és nehogy lesérüljön, mert az akár egy teljes szezonra is taccsra vághatja. Mire tapaszos lenne, már esett skillekkel és szinte 0 erőnléttel lenne újra bevethető

Na, de természetesen szorítok, hogy ne legyen baja

-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Na, zsír, sikerült megvenni a mostani csatárom utódját

Szabolcs Bock (190829364)
Romania 34 éves és 59 naposFormája megfelelő (6), erőnléte középszerű (5).
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedő (10),TSI: 3 510
Specialitása: Technikás (védekező csatár lesz, hátha jönnek az se-k rá. )
Védekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő (10)
Átadás: 9/20 nagyszerű (9)
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő (10)
Pontrúgás: 13/20 világklasszis (13)43 656 eFt
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Zsolli: Tudom, hogy azt kéne, de jó lenne nem azért küzdeni, hogy bent maradjak.
Van külföldi ifim, azt eladom, a sajátjaimat persze edzem ugyanúgy,Bajnokin lenne középen 2 olyan srác, akiknek valamelyik képessége már magas és el lehet majd adni haszonnal, + az u20 jelölt, a széleken meg saját nevelés. Barátságoson meg csak saját nevelés lépne pályára középen és széleken egyaránt.
Két ember kell középpályára, Őket néztem, szerinted melyik lenne a jobb választás? :
Gergő Czikó (339610366)
Formája megfelelő (6), erőnléte remek (8).
21 éves és 108 naposTSI: 33 600
Fizetés: 486 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelőjátékszervezés: 12/20 lenyűgöző (12)
Átadás: 10/20 kiemelkedő (10)Kikiáltási ár: 350 000 eFt
Ő lenne a másik:
Dominik Kövesi (360092144)
19 éves és 79 napos
Formája jó (7), erőnléte jó (7).
TSI: 12 160
Fizetés: 151 eFt
Specialitása: Jól fejelőVédekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 8/20 remek (8)
Szélsőjáték: 10/20 kiemelkedő (10)
Átadás: 4/20 gyenge (4)
Gólszerzés: 6/20 megfelelő (6)
Pontrúgás: 7/20 jó (7)Legmagasabb licit: 150 800 eFt Győzhetünk?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Hááát, ez f@sza....

Nem olvastam a fórumos bejegyzést (nem találom
).Már én is szembesültem osztási problémákkal, de azt avval magyaráztam, hogy csak jó edzőm van. Nem szívesen mondom, de nagyon úgy fest, hogy hülyeség ez az egész.
HT-World-ön meg tudod nézni az azonos korosztályú, azonos posztú srácokat. Ki tudod keresni, ki edzi az igazán tehetségeseket és milyen edzővel. Biztos, hogy barátoknak, cimboráknak osztják a jókat...
-
Billy76
csendes tag
válasz
Speedhs
üzenetére
A ciklus vége közeledik, generáció váltás lesz (játékosok, edző), amit siettetek. Az előző szezonban nem jutottam fel, így most fontos lett volna pénzt keresni, ami nem jött össze, a kupából kiestem, így a játékosok árából fogok pénzt keresni.. Továbbá edzést váltok és az edzett helyek fele a bajnoki meccsen van, de akiket eladok, azok nálam már lassan vagy egyáltalán nem fejlődnek.
Viszont több fiatal játékos van, akit meg edzeni kell, hogy legyen belőle valami... Korábban megvettem ezek utódait, hogy ne legyen gond a beilleszkedéssel.
Viszont biztos van olyan akiknek jól jönnek, már 4 játékos biztos, hogy el kell, Florin Ardei és Domokos Valentényi még nem kapott licitet (de ugye elég lesz a végén kapnia egyet, bár nem bánnám ha feljebb srófólják a lehetséges vevők)...A hattrick lényege a körforgás, olcsón veszel, kineveled, eladod...
Én ezeket a játékosokat tovább megtartottam, mint közgazdaságilag érdemes lett volna, de nekem jó szolgálatot tettek... -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
2 dobozos kocsival mentünk 4-en. Jó sok cucc...
A lefoglalt állásunkhoz, az eleve sáros útról egy meredek lehajtó vezetett. Mondta a halőr, hogy ne menjünk le, mert tuti nem jövünk fel, és a traktoros 5.000-et kér...
Tehát lefelé és felfelé is kb. 80-100 métert kellett cipelni mindent.
Pénteken megcsináltuk a tábort, bementünk csónakkal, letapogattuk a nádsziget előtti részt, kitettünk 4 bóját, etettünk, szereltünk, csaliztunk, behordtunk...
...eleredt az eső. Mondjuk az első és legnagyobb halat kb. 1 órával a behordás után meg is fogtam, aztán 2-3 óra múlva egy másikat.
Szombaton olyan "semmilyen" idő volt. Se meleg, se hideg, enyhén szeles, de nem esett. Szombat délután a cimbi is fogott egyet. Ráadásul szombattól a 4 botból 2 kitekerésnél mindig leakadt. A cimbié egy hínármezőben, az enyém egy a tavat keresztben átszelő, beszakadt damilegyvelegben...
Egyik fele a nád felé tartott, a másikat próbáltam felszedni, de az hozott egy másik zsinórt is magával. Tiszta X akták volt
Amit tudtam elharaptam, de valakik igen sokat beszakadhattak ott. Szerencsére én mindig ki tudtam szedni a cuccom, igaz nem kitekerve, hanem be kellett csónakázni érte.
Ma nekiálltam a reggelinek. A terv az volt, hogy utána elkezdünk pakolni. Erre leszakadt az ég alja. Minden sáros, a sátor csupa víz

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Hali

Nemrég értem haza 3 napos horgászatból. Hulla vagyok. 3 napig se fürdés, se semmi

Természetesen mikor elkezdtük volna bontani a tábort (sátraztunk), kaptunk a nyakunkba egy jó 30-40 perces zuhit. Minden szarrá ázott, csupa víz és sár mindenem
Fölösleges úgy variálni a felállást, hogy mind a két mérkőzésen szélsőként játsszon a srác?
Na ez hülyeség. Miért nem kaphat 2 mérkőzésből 100 % edzést
180 percet játszik szélsőként, nem kap több edzést. Csak a játékos szempontjából legjobb 90 percet veszi figyelembe a rendszer.
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Akkor szívesen.
Vettem, egy srácot az u20 mellé, Ő is kapja majd a jszt.
20 éves és 108
Formája jó (7), erőnléte remek (8).
TSI: 45 160
Fizetés: 1 001 eFt
Specialitása: Kiszámíthatatlan
játékszervezés: 13/20 világklasszis (13) 13.41
Átadás: 9/20 nagyszerű (9)488 400 eFt
Remek edzővel szerencsére Titanic 9.9 hét még és 21éves 104 naposan meg is van.
Két szinttel feljebb szép haszonnal el lehet majd adni. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Én is U20 edzésterv szerint edzek. 5%-kal indítottam, és előző szezonban (mikor 18 évesek lettek) a 8. héten kellett felemelnem 16%-ra. De az emelés hete asszem függ attól is, hogy selejtezős vagy vb-s korosztályról van-e szó. Mindenesetre a skót úgy is szólni fog.
A legelső generációmat azt hiszem 12-13%-kal edzettem. Ha sok pénze van az embernek, és a nem edzett posztonokon is relatív fiatalok (25-26 évesek) vannak, akkor a 8-10% is elméletileg még jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Le is sérült.
Áhh.