- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Nekem egyszerűen PIC-Mots nélkül semmi esélyem hogy első legyek a bajnokságban. igazából 4 meccsemen eddig piceltem a 7ből, egyszer kikaptam 1:0-ra, de ott be kellett kockáztatnom mert a kövi meccsemen így sikerült a legnagyobb rivális ellen idegenben a döntetlent behúznom. Sajnos az edzőm vezképessége már lement gyengére, pedig nagyon kéne a szint megtartásához. Így köv héten valszeg megint visszaáll hűvösre. Viszont akkor otthon fogok játszani azzal akit a héten idegenben 0:1-re vertem. Utána két pic jön megint, ami pont jó lesz hogy otthon mots nélkül legyen esélyem az előbb említett jelenleg vezető csapatot elverni, majd egy sima meccs az ellen aki ellen kikaptam picelve, remélem így nyerni tudok. Aztán pic és végén sima meccs hogy a feljutásért játszott meccsen motsolhassak.
Röviden ennyi az egyszerű menet nálam :-D Bár sérülések/lapok még közrejátszhatnak némi változással de remélem nem teszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest