Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Hali midnenkinek!
Szóval ma került föl vmi a gépre amit képtelen vagyok kiírtani. Több dolog is van. Az egyik h a net hihetetlen mód belassult. Netes sebességmérés leesett 360k-ról 100-ra.
A windows elindításakor elindul egy ''pup'' nevű vmi. Ha megnézem a feladatkezelő ''Folyamatok''-ban akkor ott egy .exe fut Ez a Windows/system32 könyvtárban van, de nincs neve vagyis csak egy 8 számjegyű vmi. Ha megkeresem, kitörlöm akkor rastart után újból fut a ''pup'' és újabb 8 számjegyű exe fut.
A másik pedig egy ''PAD-Lookups by N-CASE'' ami a programoktelepítése törlése menüben található, uninstall esetén netre akar csatlakozni le is töltöttem az uninstallját, de hiába, utána is fönnmarad.
A rendszer WinXP PRO magyar az összes létező netes MS javítással a net LAN helyi szolgáltatótól, Routerrel bekapcsolt tűzfallal.
MIT TEHETEK???
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest