Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Lehet, nem tudom megitelni, mert csak a hetediket olvastam angolul mivel mar nagyon erdekelt a befejezes es volt is ra par szabad napom az angol megjelenes utan es hulyesegnek golndoltam hogy megjelent es varjak ra tobb mint fel evet. Aztan eppen befejeztem mikor rabukkantam a magyar forditasu valtozatra. Es mondom hatha valamit nem ertettem meg jol megis csak profibb emberke forditotta nalam uccu neki megegyszer elolvasom magyarul is. Szerintem ez a verzio nagyon jo lett. Tökéletesen visszadja az angolt szinte semmi elteres. Szoval ezek utan mar a gyari februari nem igazan izgat milyen lesz.
Éljenek a sztahanovistak akik sajat es a mi szorakoztatasunkra leforditottak onszorgalombol es nem is rosszul
Es le a kiadoval aki megteheti, hogy ebben az orszagban egy ilyen könyvet csak az eredeti megjelenese utan több mint fel evvel adat ki, mire mar mindenki megszerezte valahonnan ezaltal csökkentve a sajat bevetelet is. Ha megjelent volna par hetre az eredeti megjelenes utan itthon is bizisten megveszem de igy mar minek
DE hiaba ilyen orszagban elunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs