Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
válasz
_Yvorl_
üzenetére
Szerintem inkább a nyelvvel van baj. Legalábbis ebben az esetben. Azért ne mhiába mondják, h a magyar a 2. legnehezebb nyelv a világon. Nem túl meglepő módon a németek asszem olyan 3 hónap alatt ki tudták adni.
Persze, ha minőségtelen fordítást akarsz gyorsan, azt is lehet. (Lásd 5. könyv.) És tény, h ÉN nem olvastam kalóz fordítást, de hallottam pár embert aki azok alapján szállt be egy vitába. Majdnem leestem a székről, akkora baromságokat mondtak. Merthát csak 1 szót hagyj ki a mondatból, rögtön pont az ellenkezőjét jelenti. Arról nem is beszélve, h vannak olyan kifejzések, amiket pár "amatőr" nem ismer.
Persze olvastam már hivatalos fordításban is csontvázról a szekrényben... (Már nem emlékszem miben volt, de megmosolyogtatott.)

-
válasz
_Yvorl_
üzenetére
Na igen, ez így van.
Én is olvastam egy elég jó fordítást a hetedik részről, de nem végig. Az sokkal jobban tetszett, mint az harmedik kötet "eredeti" fordítása, bár éreztem rajta, hogy nem profi követte el, viszont sztem jobban átadta a hangulatot, mint a hivatalos változat, bár mivel két különböző könyvről van szó nehéz hasonlítani.Amúgy elhatároztam, hogy összegyűjtöm az összes nam hivatalos fordítást az összes könyvről. Ha valakit tud ilyet elektronikus formában, akkor ne kíméljen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest