Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carvelino
csendes tag
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Ave mindenki!!! nézegettem 1-2 más fórumot, ahol ez a téma aktívabban megy, és már kész 7. fejezet-variációk vannak... nagyon érdekes olvasni őket, főleg ha tudod azt, hogy mindegyik teljesen logikus, JKR mégis teljesen máshogy fogja folytatni...
Megosztja az embereket hogy snape az most jófiú vag rossz... És olvastam olyan hsz-t is amelyben az volt, hogy a sötét varázslatok kivédése tanárok sorrendje megegyezik a bölcsek kövében a potionok sorrendjével(mert az ugye rekonstruálható) (piton akadálya)
méreg-mógus
csalánbor-lockhart
előre a tűzön-lupin
méreg-mordon (vagy kupor, ahogy teccik)
méreg-umbridge
bor-piton
vissza-???
ez azért már a VAD kategória, fanatikus az fanatikus, de azért vannak(??) határok...
szoval ha valakit érdekel hogy hol van ez a fórum, akkor elmondom csak nem tudom hogy szabad e ilyet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest