Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Há most mit mondjak , olyan büdös vagyok, mint az ürgelyuk , voltak a telken vendégeink és egész nap bográcsoztunk, átható füst és fűszer illat gomolyog körülöttem és még egyelőre foglalt a kád.
    Szerencsére végig nagyon jó idő volt, azonban ahogy egy héttel ezelőtt is, ahogy kiértünk a hatos útra nekiállt szakadni az eső.

Éjjel sátorban aludtam a telken, fantasztikus volt, imádok szabad levegőn aludni (bogrács után ).
    De most is az jött le, hogy fel kell hagynom ezzel az életmóddal, mert majd kiszakad a szemem a helyéből, olyan magas a vérnyomásom. Faszom, mit egyek, retket meg csicsókát ?

N/A mindegy, egyelőre ennyi. Hja meg tegnap a nagyobbik fiam majdnem rálépett egy kígyóra. Lementünk a Dunapartra sétálni meg halat fogni a halastavunkba. Őgyelegtünk a parton és rengeteg gally és hulladék volt az árvíz miatt. A fiam szokás szerint idétlenkedve, ugrálva jött mellettem és marha nagy mákja volt, hogy éppen nem bambultam, hanem a bokám miatt a vastag gallyakat néztem a lábunk előtt. Erre kiszaladt a vér a fejemből, amikor megláttam, hogy előtte egy méterrel a fák között ott napozott egy zöldes-szürke másfélméteres kígyó, ubazz úgy mellkason vertem a gyereket, hogy álljon meg, hogy fájt neki.

Utána az ijjedtségre ittam két hideg sört és hazamentünk séta és hal nélkül.

Mit írjak még? Hja vadnyulpörköltet csináltunk bográcsban, maradt egy nagy fazékkal, egész héten azt fogjuk enni.

Aktív témák