Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    képek
    hello, hoztam pár képet, fentebb a linket található meg.
    amit tudni kell, 48 órás caputo nuvola, 68-70% hidró
    otthoni sütőben, 270 fokon pizzakövön sült.
    mivel a sütőhöz korlátozott a hozzáférés, ezért oldalból tudom csak behelyezni és emiatt picit tojás formája lesz a pizzának.
    a kő is kicsi, a lapát is, ez kb olyan 28 centinek felel meg átmérőben.

    tészta 48 órát volt hűtőben, utána 3 órát melegítő pokrócba tettem hogy gyorsabban melegedjen és kelljen meg 3 óra alatt 2,5-3x osára emelkedett a dobozben

    elősütöttem, szóval csak tészta és a szósz ment rá, amíg nem kapott egy kis stabilitást a könyebb manipulációhoz, mert mint mondtam korlátozott a sütőhöz való hozzáférés.

    kva finom volt :D
    feltétezés: szósz, grana padano bőven megszórva, friss mozzarella kifacsarva, szalámi, szalonna, sampignon gomba, csili apróra vágva, fekete olivabogyó, és nem gorgonzola hanem a másik, nálunk Niva-nak hivják. - blue cheese

Új hozzászólás Aktív témák