Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138) soldier2 válasza bbuffy (#136) üzenetére


soldier2
őstag

Jó lett, gratulálok. A fotó nálunk elmaradt, lassan egy éve, hogy kovásszal készült kenyeret sütünk (korábban hullámzó lelkesedéssel élesztőt használtunk). Az új sláger a királybúza liszt, szinte elronthatatlan a kenyér. Nekem azt mondta egyszer egy pék, hogy a kovászolt kenyeret hosszában vágjuk be. Jó mélyen. Mellette meg lehetnek felületes bemetszések díszítő jelleggel. (nálunk a feleségem a mester, én csak néha próbálkozom :))

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.