- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
nem tul porgos ez a topic sracok, ezert ime a legkislanyosabb dolog ami megtortenhet az emberrel:
mult het hetfon futas utan nyujtas elott harmat rarugtam a konditeremben a fitness kick-box oktatasra rendszeresitett zsakra ballal, elotte megsoroztam par kombinacioval kezzel, erre lehorzsolta a labfejemrol a bort ugy egy kb 20 forintos nagysagban plusz a kezemrol is, valami erdes csuszos muanyag felulete van, nagyon gusztustalanul aljas .... megesik minden heten mindenkivel, hogy lab/kez veszit kis bort, nem igazan erdekelt ... gondoltam akkor, nyujtas, kozben sebnyalogatas .... erre nem akart beforrni hanem elfertozodott. 3x mostam ki szo szerint husig, majd 4 nap nulla edzes (se futas, se bunyo, se kondi) mivel meg cipot sem tudtam huzni, annyira fajt a kis gyoker seb a labamon. az 5. nap vegre felkemenyedett a seb, este el is mentem edzeni, leragasztottam raktapasszal, oszt reszemrol ennyi, erre bemelegites kozben szellembunyonal egyik sracot oldalbarugtam, viccbol elkapta a labam (idiota), visszahuztam, o meg a kormevel letepte a cuccot meg a sebet is tovig. leragasztottam, az edzest vegignyomtam, majd ujabb par nap melo otthonrol amit fel nem kemenyedett a seb hogy cipot tudjak huzni es el tudjak menni melozni (lakkcipo sajna, sportban vagy papucsban megoldottam volna). most komolyan mondom ilyen gusztustalan dolog reg nem tortent velem, amilyen kicsi olyan szar ... vegignyomtam mar versenyt torott bordaval, motoroztam torott vallal, torott kezzel, erre egy 20ft nagysagu seb hetekre megszopat .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest