Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Spoiler
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Döbbenet.Egy napig fel sem fogtam, mi történt, pedig nagyon jól indult, kézzel nagyon jól bekezdett, de a földharc istenére ilyen felelőtlenül rámenni földön, még az első háromszög-kísérletből ki is jött, szerintem ott kapcsolni kellett volna neki, nem értem, miért erőltette tovább, szerintem a túlzott magabiztosság, hogy majd ezt is megoldja, mint mondjuk Nogueirát, az vezethetett ide. Werdum részéről profi munka volt, minden tiszteletem az övé, ezt tudja legjobban és szinte rákényszerítette az akaratát, hogy ott döntsék el. Kíváncsi leszek a visszavágóra, úgy gondolom nem lesz még egy ilyen hiba Fedor részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest