Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
volna nekem egy olyan gondom a hamachi-val hogy mikor routeren keresztűl jön a gépre a net akkor nem működik csak akkor ha a modem közvetlenül a géppel van összekötve. Ezt hogyan tudom megcsinálni hogy routerrel is jó legyen ? -
dangerzone
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Nincs.

-
vati182
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nekem is pont ez van, eddig régen semmi ilyen nem volt, mindig gond nélkül működött, de most hiába nyomok, a belépésre betöltés csatlakozás és visszaáll ezután offlinera ugyan úgy mintha semmit nem nyomtam volna, és semmi üzenetet nem is kapok...
Keresgélek már 2 napja mi lehet a baj, de nem akadtam rá
a megoldásra
Ha valaki okosabb ebben a témában segítsen már ki minketköszi
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy ha elindítom a hamachit, mindig visszadob offline-ba?
A legújabb verzió van fenn pedig. -
dugomc
tag
a cod4 nem igazán új :S gamerangers-t meg megint nem értjük mert tudunk csatlakozni más hálózatokra játékhoz de egymáshoz megint nem.
-
dugomc
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
tűzfal ki van kapcsolva vírusírtóm sincs tök csupasz gép. a teknogods az mi?
-
dugomc
tag
egyszerüen nem értem ezt a programot. 8000féle képppen teszteltük már. most 1.0.1.5 öst raktuk fel mert állitólag az jobb mint az új. Minden bevan állítva. Látom haverom megosztásait a gépén hálózatokban. Látom azt a szervert amit ő nyitott meg de egyszerüen nem tudunk egymásra csatlakozni mert 10 másodperc után időtúllépést ír sőt avaiting code key is ír. Jah amúgy COD4. Ha valaki megtudja oldani a problémám hajlandó vagyok jutalomban részesíteni. Mondjuk 1000ft egy működőképes tanácsért. MSNem : dmc@drinkhouse.hu
-
Feribacsi555
senior tag
Hi. Van 10 hálózatom Hamachin és mindegyikbe jó sokan vannak. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet átadni a hálózat jogát egy másik gépnek, ha esetleg rendszer újratelepítés mellett döntenék?
-
crate
csendes tag
Hali !! Segítség kéne előre is köszönöm hamachi L4D 2
Olvastam a fórumon sok megoldást
következő hiba lépet fel : szeretnénk játszani haverral Left 4 dead 2-vel lanba hamachival (oprendszerünk win 7, 32bites és 64 bites, game ugyan az van feltéve mind2 gépen és hamachi is megegyezett) előszőr a legújabb verzióval nem ment, utánna próbáltuk a hamachit h hálózatban első helyre tesszük -ez sem volt jó, próbáltunk a 1.0.1.5 ös verzióval is azzal sem volt jó akár én akár haver csinálja szervert. Legújabb hamachinál láttuk egymást hamachiba chat is jó volt , a régebbibe nem.. és valmaiért nem zöld a csillag .. tűzfalnál engedélyezve van a hamachi (hamachi cilent --magán és nyílvános is kivan pipálva )mind2en routeron keresztűl csatlakozunk viszont ezeknek az állítgatásához nem értek. megköszönném ha valaki valami leírást adna ezeken kívül. -
Polemius
senior tag
Üdv!
Remélem valaki tud segíteni rajtam.
Azt szeretném, ha a Hamachi nem csatlakozna a gép indulásakor automatikusan egy hálózathoz (jelszó) nélkül. Mert most ezt teszi és sehol nem találom hol tudnám erről lebeszélni.
(A géphez mások is hozzáférnek, az otthoni gépemhez [amihez kapcsolódok] meg nem szeretném.) -
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Egy gyors kérdés, én tudom pingelni havert hamachin, de ő engem nem. Mind2en tudjuk pingelni cmdből saját localhostunk és hamachi ipnk, én látom őt hálózaton, de ő engem nem. Mi lehet a gond? Köszi!
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
Nagyon nem szeretem újraindítani a gépemet, ezért mindig hibernálom vagy készenlétbe teszem. De ezt a Hamachi nem nagyon bírja. 2-3 bekapcsolás után egyszer csak eltűnik a futott programok listájából és amikor újra elindítom a "Nem tud csatlakozni..." hibaüzenettel leáll. Ekkor viszont már tényleg újra kell indítanom a gépet. Valakinek hasonló esete amit esetleg sikeresen megoldott??? Nagyon idegesít. 2.1.0.122-es Hamachim van.
Válaszokat előre is köszi. -
M@nH.
aktív tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
Mert úgy legalább nem az lesz hogy minden játéknál keresheti hogy melyik portot is kell kinyitnia. Persze lehet hogy a program amelyikről szó is van megelégszik egy porttal, ezt nem tudom. Mindenesetre nálam be van állítva a DMZ egyéb szerverek miatt is (pl.: ventrillo, ts mikor melyik kell és egyéb programoknak) és idáig szerencsére nem volt belőle probléma, persze igazad van hogy biztonság szempontjából előnyösebb a forwarding. De nem vitának szánom ezt a hsz.-t, félre ne érts

-
M@nH.
aktív tag
Aki teheti állítson be a saját IP címére DMZ-t a routeren.
-
Sziasztok!
GRID-et szeretnénk játszani Hamachin, de az alábbi problémába futottunk...
Tudjuk a játékostárssal pingelni egymást, ő betud az általam (játékon belül) készített session-ömbe lépni, azonban én nem látom az övét. Más látja az övét és be is tud lépni, én senkihez sem...
Jelenleg egy TP-Link WR1043ND routerem van, amíg Linksys WRT54GL volt, nem volt ilyen probléma, pedig ott sem állítgattam semmit, mindent csinált magától a router.
Routerben SPI tűzfal kikapcsolást próbáltuk nem segített. DD-WRT firmware nem segített. Port forward beállítás nem segített. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond és már teljesen kéz vagyok, hogy nem tudjuk megoldani a problémát.
Hamachin nem állítottam semmit a routercserénél.Előre is köszönöm a segítséget

-
SLYM
veterán
heló. szeretnénk a haverokkal sokan hamacsin keresztül játszani a condition zero-val, de sehogy sem sikerül. annyit csináltunk, hogy feltelepítettük a hamachit és a CZ-t, majd próbáltuk egymást pingelni hamachin keresztül, az még sikerült, de LAN hálózatban nem láttuk egymást. mi lehet a baj? köszi
-
menfisz17
csendes tag
hello új vagyok még itt
nem tudna valaki segíteni hamachival hogyan lehet rfactorban szervert csinálni? -
bivalyolo
őstag
pontosan mit értesz azon h látjátok egymást?
amennyire én tudom itt vki hosztol, kiválasztja a játékot stb, a másik pedig csatlakozik majd a program indítja a játékot mind2 embernél. ezután lehet magában a játékban hosztolni és csatlakozni.ott vmi más probléma lehet.
op. rendszer megegyezik vagy vegyes felállás?
mert van olyan h a win7-hez nem tud az xp-s és vagy fordítva. -
RaZroX
addikt
Üdv! Tudom hogy nem hamachival kapcsolatos, de olyan probléma adódott, hogy a GameRanger nevű programot szeretnénk használni. A lakásban két gép van, amin eddig hamachi volt. A probléma az, hogy csak ez a két gép nem látja egymást gameranger-ben de mindneki mást látunk mind2 géppel. Valakit tud megoldást ?
Előre is köszi! -
RaZroX
addikt
Üdv! Olyan problémám van hogy ha a hamachi fent van akkor más ehez hasonló programok nem mennek, mint pl.: Tunngle, GameRagner
Valaki tudja a megoldást, hogy ne üssék egymást a programok ? -
whitezo88
nagyúr
probléma a következő.
feltettem Hamachit, ugyanazt mint barátomnak, neki megy is. tegnap elküldött 4 sort, amivel routerben forwardolni kell hogy menjen, ment is.
a gond az, hogy ma már nem ment.csatlakozás, csatlakozva, belépés, és utána jön a hiba h a közv szerver visszautasított
adott még 8 címet ami még neki van összesen 12. de még mindig ugyanaz. mi a gond?
hamachi 192.168.0.137 Both 3724 / 3724
hamachi2 192.168.0.137 Both 6112 / 6112
hamachi3 192.168.0.137 Both 6881-6999 / 6881-6999
hamachi4 192.168.0.137 Both 8085 / 8085
hamachi5 192.168.0.137 Both 2300-2400 / 2300-2400
hamachi6 192.168.0.137 Both 80 / 80
hamachi7 192.168.0.137 Both 443 / 443
hamachi8 192.168.0.137 Both 3659 / 3659
hamachi9 192.168.0.137 Both 30440-30449 / 30440-30449
hamachi10 192.168.0.137 Both 9570 / 9570
hamachi11 192.168.0.137 Both 12975 / 12975
hamachi12 192.168.0.137 Both 32976 / 32976 -
Puma K
nagyúr
Hali!
Adott a Hamacsi legújabb verziója, és 2 Windows 7-es gép, haverral akarnánk Age of Empires II-vel játszani, de nem akar össze jönni. Nézegetjük a beállításokat mit hogy kéne, de nem jövünk rá mi lehet a gond. Itt a fórumban már korábban szerepelt, hogy a hamacsit a hálózati beállításoknál legelőre kell hozni, azt megcsináltuk ki is pipáltunk mindent, de semmi.
Esetleg a routerben kéne portot nyitni a hamacsinak?Üdv
Puma -
Apollyon
Korrektor
Amúgy ez az új Hamachi elég nagy tré.. Ha megszakad a net véletlen, elég lassan tér magához, másrészt nem lehet kikapcsolni, csak Task Managerrel.. MÉRT? mér' kell visszafejlődni? Kinek fájt a kikapcsolás funkció?

-
deminos
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Csak egy baj van ezzel, hogy szerintem router mögül már nem működne. Már pedig a mai társadalom nincs meg net nélkül, így a feleségem se.
Le is tépné a hajam, ha a játék miatt nem lenne nete.
Úgyhogy ez az út nem igazán járható, de mint fentebb írtam a hálókártya letiltósdi működik. Így minden játék mindenféle hókusz-pókusz nélkül megy. -
deminos
aktív tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
A portot már megengedtem a hamachinak a routerban.
De tovább bonyolítom a dolgot. Ha letiltom a hálókarimat és újra engedélyezem, akkor már minden játék egyből a hamachi-s ip-met látja és minden működik. Ami azért mókás, mert ahogy már írtam a hamachi-s LAN-t vettem előre prioritás szerint a fentebb leírt módon. Mégis meg kell tenni ezt a tiltósdit. Elég fura. -
Apollyon
Korrektor
-
deminos
aktív tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
Ez a bizonyos 1.0.1.5-ös verzió nekünk is segíthet vagy tök mindegy?
Nekem és neki is a legfrissebb (2.0.3.89-es verzió) van fenn.
Tegnap a D.O.T.A. pl működött, remélem ma is fog. (Ahhoz pedig a w3c Proxy program kellett.)
Újabb érdekesség:
Kipróbáltuk, hogy én kivettem a routert és közvetlenül a modemre csatiztam. Így működött, de csak azért, mert ő a szolgáltatómtól kapott (79.x.x.x) Ip-t írta be és erre hostolt az UT.
Ez mégis hogy a fenébe lehetséges??? Nem értem én ezt az UT-t. -
deminos
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha haver csinál szervert UT99-ben akkor én látom őt, tudok csatlakozni és játszani is tudnánk (ha eltekintünk az őrült nagy pingtől), de ha én csinálok szervert, akkor ő nem lát és ebből kifolyólag nem is tud csatlakozni? Nála nincs router és Win XP, nálam van router és Win 7.
Illetve sejtem, hogy az a probléma, hogy nekem valamiért a router által kiosztott IP-t használja szerver kreáláshoz (192.168....), de ezt nem lehet valahogy módosítani? AeO3-hoz volt ilyen progi, de az Ut-hoz pl. még nem találtam. Amúgy sem szeretnék minden játékhoz ilyet leszedni külön-külön. Nem lehet ezt valahogy megoldani, hogy a hamachi-s címet használják alapból a játékok?
Azt már kipróbáltam, hogy a hamachi-s kapcsolatot tettem be az első helyre a sorban (prioritás szerint), de ettől sem lett jobb.
Please help me. -
bivalyolo
őstag
válasz
Krokymen
üzenetére
pedig mindenképp az 1.0.1.5-ös kéne mert sajnos efeletti verziókkal sok minden nem megy..
nem értem miért nem tudtok bejelentkezni
nálam és haveroknál is ez van gond nélkül tudtunk kapcsolódni egymáshoz vele szintén vegyes xp-win7 felállásban.
próbálgassátok.
rendesen töröljétek ki mindenhonnan az előző hamacsi nyomait hátha amiatt genyózik. -
bivalyolo
őstag
válasz
Krokymen
üzenetére
akkor próbáljátok meg az 1.0.1.5-öst.
az xp-win7 miatt pedig mind2en hosztoljatok egyet-egyet és nézzétek meg meikőtök tud csatlakozni így a másikhoz mert előfordul olyan h az xp-s nem tud a win7hez(vagy fordítva ebbe nem vagyok biztos).
ja és a hálózati adaptereknél a hamacsi legyen legfelül.
ha nem tudod hol kell beállítani görgess kicsit feljebb tettem egy képet róla. -
Krokymen
csendes tag
Hali!
A haverommal ma szerettünk volna játszani a BF2-vel Hamachin, de hiába csinálok Local szervert ő nem látja a szerver listában. A "connect to ip" gomb meg nem csinál semmit...
(mind a kettőnknek ugyan az a hamachi van fent)
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
Ha tudtok akkor légyszi segítsetek!
-
Lalo01
tag
Én sem tudom hogy mitől van viszont egyben biztos vagyok.
Rengeteg játék van ahol nem lehet beírni semmi féle ip-címet. Ezeknél általában (én resident evil 5-el próbáltam de nem ment
) nem működik a csatlakozás valami probléma szinte mindig van, tisztelet a kivételnek. Viszont ahol be lehet írni az ip-t ott a hamachi ip-címével majdnem minden játékkal lehet játszani. Én azt tapasztaltam hogy többnyire a régi játékok mennek jól. Pl: Serius Sam 2, Command & Conquer Generals...
Persze lehet trükközni de van hogy az embernek a végére teljesen elmegy a kedve az egésztől.
Láttam kis progikat amiket külön egyes játékokhoz írtak hogy menjen hamachival. Ezeket meg lehet próbálni de ezzel sem megy mindig a játék. -
faranus
aktív tag
sziasztok
Diabló IIvel TCP/IPn szeretnék játszani a haverommal itt van nálam de nem megy az alap diablós IPn egyáltalán nem ment utána felraktuk hamachit neki XPje van neki már előtte is volt hamachi ezért az az IPt mutatta a diabló neki de nekem nem nekem win7 em van és nem tudom hogy lehetne nekemis berakni valaki help pls
-
bivalyolo
őstag
na épp ezért kérdeztem h milyen os-ek vannak mert valszeg nálad nem az van mint annál aki hosztolt a c&c-be..
ez ilyen sajnos, szóval lehet h ő lát téged de visszafelé már nem müxik a dolog pont amiatt amit feljebb leírtam.
a gameranger pedig hasonló a xfire-höz, itt is kell regisztrálni egy accountot(ingyé), és amikor megvan felvehetitek egymást friendsbe aztán egy vki csinál egy szobát, a többiek csatlakoznak majd aki a szobát csinálja elindítja ha már mindenki benn van nektek már semmit se kell onnantól kezdve csinálni.
a tűzfalat meg arra a rövid időre amíg megnézitek megy-e akár ki is lőhetitek.
-
bivalyolo
őstag
mindenkinél az van vagy csak nálad?
milyen op rendszereket használtok? vegyes, xp-win7 vagy mindenhol csak xp/win7 van?
jah és localra tették akik csatlakozni akartak?
aztán router van-e?
tűzfalakban beállítottátok-e a hamacsit és a codot hogy engedje a forgalmukat?ha ez mind megvan és nem megy akkor gamerangerrel kellene megpróbálnotok
innen leszedheted. -
Pá
addikt
Az a baj, hogy én a Cod-dal sosem játszottam, szóval nem tudom, hogy ott hol kell megnézni az ip címeket. Valszeg konzol parancs,de csak tippelgetek.
Egyébként sok játéknál a joinolónak is be kell írnia a hostoló (hamachis) ip címét, hogy megtaláltjátok egymást. Nem tudom ez megvolt-e. Már ha itt kell egyáltalán.
-
Anubiss
tag
Most 2.0.3.89 van fent mindenkinél, nem tudom, hogy jó-e. Akkor leszedem a másik verziót. Próba cseresznye.
Kell valamit állítgatni a tűzfalon? TCP, protokoll, UPnP (vagy mi)?
Pá: Hol tudom megnézni, hogy milyen IP címmel hostol a game? Konzolparancs?
Köszönet a válaszért!

-
bivalyolo
őstag
mindenkinél 1.0.1.5-ös hama legyen fenn, indítsátok el a cod-ot, vki hosztoljon és ahogy írtad tegyétek local-ra keresőt.
jah és ha tűzfalat használtok abban engedélyezzétek a cod-ot és a hamát is.a felkiáltójeles cucc lehet h a lejárt hamachi licensz miatt van bár nem biztos ez csak 1 tipp.
ha így se működne akkor próbáljátok ki a gameranger-t.
Pá: nincs mit

-
Anubiss
tag
Hali!
Szeretnénk öten CoD 4-ezni. Addig eljutottunk, hogy be jelentkeztünk a hamachiba (tehát a hamachi képernyőjén mindenki lát mindenkit). Ha CoD-ban csinál vki szervert, mások nem látják azt. Local-ra kell állítani a szerver keresőt? Kell valami más program is amivel dalolásra lehet bírni a gépezetet?
Másik, hogy az egyik emberke neve mellett egy felkiáltójel van. Ez mit jelent?
-
Pá
addikt
Sziasztok, remélem tudtok segíteni!
A gépem jelenleg routeren keresztül kommunikál az otthoni hálóval (laptop, médialejátszó, ilyenek), ez az egyik hálózatom.
Illetve van a hamachi, amivel a haverokkal szoktam játszni a neten keresztül, ez a másik.Sok játékkal megy remekül a Hamachi, rögtön felismeri helyi hálóként, nem kell semmit csinálni. Viszont van néhány játék (pl CS, Diablo), ahol a játék mindenképp a helyi hálózatomon akar játékot létrehozni, belső ip címmel. Nem pedig a Hamachis hálózaton.
Ezt jelenleg úgy szoktam megoldani, hogy helyi hálókártya letilt (ilyenkor leesek a netről is, mivel azon keresztül kapcsolódom a routerhez), ekkor a játék meglátja a Hamachis hálózatot, szóval így tudok Hostolni a hamachis ip címmel, majd utána ALT+TAB és visszaállítom az eredeti hálózatomat is, hogy legyen internetem és ekkor tudnak csatlakozni a többiek.Ezt persze elég macerás mindig eljátszani, szóval az érdekelne, hogy lehetne a játékoknak elmagyarázni, hogy akkor is a Hamachis hálót preferálják, amikor nincs letiltva a másik.

-
PaleeGy
tag
Na mind1 ha egy nap ha egy hét vagy akár hónap.. talán az év azért már durva de ha választ kapok valamikor a kérdésemre hát felteszem!
Olyan játékokat és mellé hamachi beállításokat részletesen szeretnék amivel már sikerült valaha játszanotok legyen ez bármilyen stílusú játék!

-
PaleeGy
tag
Csá tud itt egyáltalán valaki segíteni mert addig fel sem teszem a kérdésem míg nem!

-
RaZroX
addikt
Hello! A Battle for Middle Earth 2-vel akarunk páran hamachin játszani és amikor csatlakoznánk a szerverre, a játékon belül egy hibaüzenetet kapunk: "Game has detected a mismatch. This means the multiplayer gmae has lost synchronization data between the players. It is possible that yout oppenent has modified their version of the game."
Tudna valaki segíteni ?

-
>Dragon>
tag
Heló.
Kis segítségre lenne szükségem.Lan ba szeretnénk játszani a haverokkal és Hamachival akarok hálózatot csinállni leszedtem a progit de internet nélkül nem lehet belépni a progiba.
Szal a kérdés az lenne hogy 1 olyan helyen ahol nincs internet hozzáférés ott nem használható a program?
-
Andrely
csendes tag
Hamachin BF2-zünk én és egy barátom, nem vagyunk vérprofik de nincs miért szégyenkeznünk!
Mindenkit szívesen várunk akinek kedve van csatlakozni hozzánk!
Hamachi verziónk:1.0.3.0 szerver név fifufighter jelszó fifu -
Desann
csendes tag
Üdv!
A következő a problémám:
Az a baj, hogy a routerben átírtam a LAN ip címet, ami után a hamachi nem engedett pelépni, hiába írtam vissza az eredetire. Megpróbáltam letörölni a programot, de amikor a network drivert törölné egyszerűen nem megy tovább. ezekután újra fölrakja, de csak abba a mappába ahová először raktam. Belépni továbbra sem enged. Állítólag kéne lennie egy hamachi mappának az application mappában de nekem az sincs. valami ötlet? A mappáját pedig sehol sem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hamachin nem állítottam semmit a routercserénél.

Úgyhogy ez az út nem igazán járható, de mint fentebb írtam a hálókártya letiltósdi működik. Így minden játék mindenféle hókusz-pókusz nélkül megy.