- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha haver csinál szervert UT99-ben akkor én látom őt, tudok csatlakozni és játszani is tudnánk (ha eltekintünk az őrült nagy pingtől), de ha én csinálok szervert, akkor ő nem lát és ebből kifolyólag nem is tud csatlakozni? Nála nincs router és Win XP, nálam van router és Win 7.
Illetve sejtem, hogy az a probléma, hogy nekem valamiért a router által kiosztott IP-t használja szerver kreáláshoz (192.168....), de ezt nem lehet valahogy módosítani? AeO3-hoz volt ilyen progi, de az Ut-hoz pl. még nem találtam. Amúgy sem szeretnék minden játékhoz ilyet leszedni külön-külön. Nem lehet ezt valahogy megoldani, hogy a hamachi-s címet használják alapból a játékok?
Azt már kipróbáltam, hogy a hamachi-s kapcsolatot tettem be az első helyre a sorban (prioritás szerint), de ettől sem lett jobb.
Please help me.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest