Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-29 12:53:51

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13101) bogabi válasza vacs (#13082) üzenetére


bogabi
senior tag

No, akkor a javított verzió:

Két módon lehet elérni a rögzítőt olyankor, amikor nem a saját belső hálózatodon vagy:

- Felhő megoldás (cloud)
- Portforward a routeren

A felhős megoldásnál először is a szolgáltatást be kell állítani a rögzítőn vagy a kamerán. Ezután a rögzítő/kamera tud beszélni a gyártó felhős rendszerével, a mobilra telepített app is ezzel beszél, és a felhőben a rögzítő/kamera és a mobilos app összetalálkozik (ez most nagyon pongyola, de kb.).

A portforwardos téma: az van, hogy a routerednek van egy publikus IP címe, amin keresztül elérhető az internet felől. Namost a routerben lévő tűzfal nem fog olyan forgalmat átengedni magán, ami nem a belső hálózatból lett kezdeményezve (pl. ha böngészel, akkor a belső hálózatból kezdeményezel forgalmat egy webszerverrel), vagy ha kintről akar bejönni a forgalom és nem tudja, hogy mit csináljon vele (ez alap minden tűzfal esetében). Ráadásul a router ugye nem rögzítő, nem is tudná kiszolgálni a kívülről jövő kérést, hogy adjon a kliensnek kameraképet 😊. Ezért az ilyen forgalmat be kell engedni a router mögé, a belső hálózatba, és meg kell mondani a routernek, hogy a belső hálón melyik PC felé továbbítsa, melyik az a belső kliens, aki ki tudja szolgálni az adott kívülről jövő kérést. Ez a portforward. A portokat pedig úgy képzeld el, hogy van egy ház (a router), ennek a háznak van egy házszáma (IP címe). Ezen a házon több ajtó is van, amin be lehet jönni - ezek a portok. Ezeknek az ajtóknak a száma lehet 1-65535 között valami. Ezeknek az ajtóknak egy része bizonyos szolgáltatásokra van fenntartva (pl. egy webszerver általában a 80-as, vagy a 443-as port mögött figyel), egy részük szabad. Namost Te pl. azt mondod, hogy a mobilos app a publikus IP címeden a 45678 számú porton (ajtón) jöhet be, és az ezen az ajtón (porton) bejövő forgalmat a router továbbítsa a belső hálózatodon a rögzítő felé (aminek a belső hálós IP címe fix legyen, mert a portforward szabályban legtöbb esetben IP címeket lehet megadni, és ha mondjuk nem fix IP-re állítjuk pl. a rögzítőt, akkor megint ott tartunk, hogy a router ugyan beengedi és továbbítja a szabályban megadott belső IP címre a forgalmat, de ha időközben pl. a rögzítő belső IP címe megváltozott, nem lesz, aki válaszoljon a kérésre). Ez a portforward. Ennek az a baja, hogy értelemszerűen addig működik, amíg ismered a házszámot (a routered külső IP címét). De ez háztáji felhasználásnál általában időnként változik (a szolgáltató szokta általában megváltoztatni pont azért, hogy a kedves user ne üzemeltessen szerver jellegű szolgáltatásokat egy olyan végponton, amit a szolgáltató nem ilyen célra üzemeltet) - ez neked belülről semmiféle gondot nem okoz, amikor pl. böngészel, viszont ha kívülről akarod elérni a "házadat"/routeredet, akkor gond lesz, ha a házszám már nem az, amit ismertél.
Na erre az esetre van kitalálva a DNS - tulajdonképp egy olyan szolgáltatás, aminél csak egy nevet kell tudni (pl. prohardver.hu) és majd ez a szolgáltatás megmondja, hogy a név mögött milyen IP cím áll - az ember jobban megjegyzi a neveket, mint a számokat. A legtöbb routerben be lehet kapcsolni az úgynevezett dinamikus DNS szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy a router folyamatosan frissíteni fogja a név mögött lévő IP cím adatot a DNS-ben (általában az ilyen dinamikus DNS szolgáltatók maguk is üzemeltetnek DNS szervereket), és neked csak a szöveget kell tudni (pl. katinenirogzitoje.hu), nem kell foglalkoznod azzal, hogy éppen milyen IP címed van, azt a router aktualizálja a DNS-ben.
Ez azért is jó, mert az igy konfigurált külső eszközök,/appok mindig tudni fogják, hogy a katinenirogzitoje.hu milyen IP címen található meg (ugye a DNS lefordítja a nevet IP címre). Ha meg már tudják az IP címét, akkor be is tudnak kopogni az adott IP cím egyik ajtaján, és ha a routerben be van állítva a portforward erre a portra, akkor az szépen továbbítja a kívülről jövő forgalmat a portforwardban megadott belső IP címen figyelő eszköznek (pl. a rögzítőnek). És így lőn vala kamerakép a mobilon.

No, hirtelen ennyi. Amit még meg szeretnék említeni, hogy a fentiekből fakadóan a felhős megoldás a biztonságosabb/egyszerűbb, főleg az otthoni átlag usereknek. Miért? Mert pl. nem tudjuk, hogy milyen portok vannak alapból fenntartva más szolgáltatásoknak, és lehet, hogy hazavágjuk az Internet elérésünket egy rossz portforwarddal (persze ha töröljük a hibás portforward szabályt, akkor megmenekült a haza), vagy mert a portforward funkció bugos a routerben, így esetleg utat engedhetünk kívülről a belső hálónk felé akaratlanul, stb.,stb.

Topikgazdával egyeztetve az előző cizellált verziója.

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#13102) motrola válasza Anita76 (#13100) üzenetére


motrola
aktív tag

Létezik egy xmeye nevű alkalmazás letölthető ingyenes. Próbáld meg azzal a telefonon.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#13103) h1mpi válasza bogabi (#13101) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ha Nekem ez a felületem Annke Visionbe a kamera beállításnál, akkor port forward esetén hova kell beírni a WAN ip címet? Gondolom nem ide, mert az az ip cím a recorder ip címe.... ha azt átírom, akkor a kamera nem fogja megtalálni. Más lehetőséget meg nem találtam... :/

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13104) bogabi válasza h1mpi (#13103) üzenetére


bogabi
senior tag

A routered külső - publikus - IP címét kell beírnod a CÍM mezőbe. Azt meg megtudod, ha belső hálóból megnyitod pl. a whatsmyip.com oldalt (vagy megnézed a routeredben). Nem ismerem ezt az appot (sem), de úgy látom, hogy megadhatsz IP címet és domain nevet is. Ha van DDNS-ed, akkor érdemes azt használni.

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#13105) h1mpi válasza bogabi (#13104) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Köszi, megpróbálom így :K

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13106) Fisha válasza vacs (#13075) üzenetére


Fisha
őstag

Köszi a választ. Az "ajtónyitásra" lesz más megoldás. Erről az IE-s élőképnézésről tudsz valami infót adni? Csak én nem lelem az összefoglalóban?

[ Szerkesztve ]

(#13107) Anita76 válasza motrola (#13102) üzenetére


Anita76
lelkes újonc

Megpróbáltam,mikor hozzá akarom adni a kamerát,és beolvassa a kis vonalkódját azt írja érvénytelen szériaszám....

(#13108) stickermajom


stickermajom
addikt

Sziasztok!

5MP-es Reolink RLC-410 és RLC-511 között lehet érdemi különbség képminőségben? Utóbbinál 90 fokos látószöget látok a 410 80 fokával ellentétben. Ha csak az optikai zoom okozza a dupla árat, akkor nem feltétlenül venném az 511-et.

(#13109) vacs válasza Fisha (#13106) üzenetére


vacs
Topikgazda

Bármilyen IP kamera élőképe nézhető (és minden beállítás elérhető) a helyi hálózaton Internet Explorer böngészővel!
Azért IE-vel, mert WebComponents és ActiveX plugin kell hozzá (Chrome-al is megoldható egy virtuális IE ablakkal).
A böngésző ablakba beírod a kamera IP címét, megadod a belépési adatokat, telepíted a 2 plugint és örülsz.
Természetesen a kamerához tartozó saját app is használható a böngésző helyett!
A windows 10 is tartalmazza az Internet Explorer böngészőt, csak el van rejtve.
A beépített keresővel könnyen megtalálható!

Videó.

Összefoglalóban nincs benne, de látom szükséges, bele fog kerülni!

(^)(>.<)(^)

(#13110) Fisha válasza vacs (#13109) üzenetére


Fisha
őstag

Köszi. köszi.

(#13111) nagysz válasza stickermajom (#13108) üzenetére


nagysz
tag

a zoom miatt drágább..azoknak mindig megkérik az árát. meg újabb, de amiatt nagy fejlődést nem várok.
nekem 420-asaim vannak, most jött egy 520-as, de még nem szereltem fel, nem tudok róla érdemben nyilatkozni.

(#13112) szitilevi


szitilevi
csendes tag

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy 3-4 kamerás rendszer ki építesében? :F Sajnos nem igen van benne tapasztalatom. Milyen kamerát érdemes venni illetve milyen egységet?
használata: fészer megfigyeléséhez kellene úgy 10-20m távolságig jó lenne ha szép kivehető felvételt tudna illetve éjjellátó képes lenne. max 150k-t szánnék rá.
Üdv: Levente

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13113) szitilevi


szitilevi
csendes tag

Valamiért nem engedi szerkeszteni előző posztomat ezért ide írom:
ezt a kettő szettet néztem, ezek jók lehetnek? illetve nem nagyon értem hogy muszáj wifinek lennie vagy felhőbe töltenie? nincs olyan hogy mondjuk mozgásérzékelésnél bekapcsol aztán menti a felvételeket majd leáll ha betelik a hdd akkor leformázom és mehet tovább vagy valami ilyesmi.?!
https://orkodo.hu/5-mp-4-dome-kameras-biztonsagi-kamerarendszer
https://orkodo.hu/5-megapixeles-4-kameras-biztonsagi-kamerarendszer

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13114) zsoika válasza szitilevi (#13113) üzenetére


zsoika
addikt

Szia. Azok nem ip kamera rendszerek, hanem analóg. Nincs azzal sem baj otthoni használatra, de ennyiért inkább az újabb tech. ip t venném.
Ha 10 m körülire szeretnél látni akkor fokusz 3,6 előnyösebb mint a 2,8 ... szerintem.
Pl. [link]

[ Szerkesztve ]

(#13115) szitilevi válasza zsoika (#13114) üzenetére


szitilevi
csendes tag

És akkor ez úgy működhet ha mozgást érzékel akkor elkezd felvételt csinálni majd aztán leáll és menti hdd-re? úgy hogy nem kell wifi?

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13116) zsoika válasza szitilevi (#13115) üzenetére


zsoika
addikt

Bocs erre nem válaszoltam.
Ha van a felvevőben (NRV vagy DRV) hdd ...esetleg SD kártya a kamerában ,akkor igen.
Nem kötelező felhőbe menteni,de nem egy rossz módszer....betörésnél nem tudják elvinni a felvételt.
"úgy hogy nem kell wifi?" Itt internetre gondolsz? Nem kötelező az internet, de akkor nem tudod messziről megnézni a felvételeket, illetve ip nél a felvevő ( az analóghoz hasonlóan) " közel kell lennie "a kamerákhoz.
IP rendszernél a felvevő akár New Yorkban is lehet , hiszen a jel digitális....tud menni az interneten. Persze ehhez nem kötelező felhő szolgáltatás ...lehet rögzíteni ott pl. egy saját NAS ra is. Viszont ha nincs internet akkor a jel, a kamerából csak a vele összekötött felvevőbe mehet.
Analóg rendszernél, a nevéből is adódóan a kamera jel analóg ... tehát átalakítás nélkül nem tud interneten közlekedni....koax kábellel kell (vagy UTP+balun) összekötni.
remélem érthető :F

[ Szerkesztve ]

(#13117) donat_sz


donat_sz
senior tag

Sziasztok, új vagyok a biztonsági kamerák területén, de szeretnék ez irányba bővíteni.

Mivel rendelkezem egy ASUSTOR NAS-sal ezért ha jól értem NVR-re nem lesz szükségem és 4 kameráig jól állok licensz szempontjából is. AZ ASUSTOR ajánló és az összefoglalóban írtak alapján Hikvision és Dahua kamerák felé tekintek első körben.

Viszont Ubiquiti hálózati eszközeim vannak így maradnék ezen rendszer mellett. Van esetleg tapasztalata bárkinek a fentebbi ip kamerákkal Ubiquiti egységekkel és/vagy ASUS NAS-sal?

Milyen belső kamerát javasolnátok? mik azok amikre érdemes volna odafigyelni?

(#13118) szitilevi válasza zsoika (#13116) üzenetére


szitilevi
csendes tag

Tehát röviden összefoglalva: ha megrendelem az általad belinkelt szettet, akkor meg birom oldani azt hogy teszek bele egy HDD-t és hozzákötöm a kamerákat úgy hogyha mozgást érzékel akkor rögzít a HDD-re és én ezt bármikor megtekinthetem?(persze router és internet nélkül) Válaszodat köszönöm! :) :C

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13119) zsoika válasza szitilevi (#13118) üzenetére


zsoika
addikt

Igen...az NVR rögzítő seggébe van HDMI kimenet, amivel egy lapos TV HDMI bemenetére tudod kötni(vagy monitorhoz). Ha jól látom adnak hozzá HDMI kábelt is a csomagban, illetve a hozzá kapott egérrel tudsz navigálni.
Van olyan verziója is amibe tesznek HDD-t, de az most nem éri meg...ha jól látom egy 1T HDD-t 18eFt ért adnak. Ha van otthon egy nem használt min.1T s HDD-d akkor csak beteszed és a NVR menüben formázod.
Elvileg bármilyen 3,5" os HDD jó bele de a purple [link] az ajánlott...persze azok sokkal drágábbak és ha az Annke azt tesz bele akkor megérheti a +18eFt -ot. Nekem is van 1 Annke szettem, általuk szerelt 1T -s HDD vel, de sohasem néztem meg milyet tettek bele.

(#13120) szitilevi


szitilevi
csendes tag

Rendben. köszönöm a választ! :)
Valószínű hogy akkor ő lesz a kiszemelt rendszer ! :D
Köszönöm még egyszer! :)

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13121) zsoika válasza szitilevi (#13120) üzenetére


zsoika
addikt

Azért várd meg a többiek mit ajánlanak...hátha van jobb vétel Mo-i garival.

(#13122) stickermajom


stickermajom
addikt

Reolink 8-as NVR-en látok 8 RJ45 inputot. Minden kamerát be kell drótozni hozzá, vagy kommunikál simán LAN porton is velük? Létre akar hozni valami alhálózatot esetleg?

Eddig az volt az elképzelésem, hogy a padlásra amúgy is megy egy uplink, ott bedugnám egy PoE switchbe, onnan tovább a kamerákba, az NVR-t pedig valahol a lakásban egy aljzatba és menne simán a kommunikáció, de most elbizonytalanodtam.

[ Szerkesztve ]

(#13123) Imy


Imy
veterán

Olyan kamerát keresnék kintre, amit interneten bárhonnan elérek. van beltéri kamerám, de az nem vízálló.
Kettő ilyet vettem, de ezzel nem tudom kivitelezni a távolról való elérést, nem tudja a programja, és caka kkor működik, ha ugyanazt a wifi hálózatot használja a gép vagy a telefon, mint a kamera. [link]

(#13124) h1mpi válasza Imy (#13123) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Pont korábban írták le, hogy a távoli elérés nem egyszerű dolog. Eléggé érteni kell hozzá, még nekem sem sikerült az Annke rendszeremet rávennem, hogy kintről lássam a képet... de rajta vagyok csak elég kínai annak, aki nem hálozat, wifi, ddns guru :)

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13125) szitilevi válasza zsoika (#13121) üzenetére


szitilevi
csendes tag

Rendben 1-2 napot várok aztán ha semmi megrendelem! :) Köszi még egyszer!

A törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!

(#13126) Imy válasza h1mpi (#13124) üzenetére


Imy
veterán

Értem. Van valami leírás? Én az appal nézem, amit használ, és az nem tud olyat.

Esetleg van olyan kamera, ami alapból tudja a távoli elérést hackelés nélkül? Bint pl ez a Bliztwolf kamera? [link]

(#13127) A214 válasza Imy (#13126) üzenetére


A214
aktív tag

Ez nem jó neked? vacs topikgazda tesztelte [link]

(#13128) zsoika válasza h1mpi (#13124) üzenetére


zsoika
addikt

én Annke appal látom bárhonnan 4G n. A felvevő alján van a kód azt kell beírni. Persze így a képet fellövi egy szerverre

(#13129) h1mpi válasza zsoika (#13128) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Most odáig már eljutottam, hogy online a p2p felhő szolgáltatásom. Melyik appal nézed a Sight-al? Illetve ha Te használsz Annke rendszert az lenne a kérdésem, hogy a böngészőbe beírom az NVR ip-t, akkor nagy nehezen meg tudtam csinálni hogy lássam az élő képet. (valami plugin problémája volt, de a youtube-on megtaláltam a megoldást). Viszont csak substream esetén látom, mert ha mainstreamre rakom nem adja be a képet... (csak 1 kamera képét a 4-ből). Lehet rossz ez a recorder, mert azt veszem észre, hogy ha kicsit javítom a minőséget (akár Anke Visionbe HD-t állítok) nem tölt be. Mintha nem bírná az adatforgalmat, pedig 1000-es a net.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13130) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Szerintetek az Annke POE kamerák egy Hikvision NVR-el kompatibilisek lehetnek?
Lehet lecserélném az NVR-t, mert minden ismerősöm a Hik-hez ért... és ez az Annke nem akarja az igazságot...

(#13128) zsoika: Nekem arra a QR kódra azt írja ki hogy invalid... megőrjít már ez :U Ha már van ilyen rendszer rá szeretnék nézni néha távolról is, meg szeretném ha tökéletesen működne.

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13131) vacs válasza h1mpi (#13130) üzenetére


vacs
Topikgazda

Az Annke pár éve még egy átcimkézett Hik volt! A weboldalon volt is Hik Series kamera, ez volt a neve!
Azóta nem tudom mi a helyzet.

Ha van a kamerák mellett egy pc, akkor telepítsd fel rá az SADP tools appot és ki fog derülni, hogy Hik vagy sem az Annke kameráid (egy laptop is jó, lényeg, hogy egy hálózaton legyél a kamerákkal)!

Itthonról rendelsz egy Hik nvr-t, és rákötöd a kamerákat.
Naggyon vigyázz a rögzítőre, még a fóliát se vedd le, mert ha nem kell, akkor 14 napon belül vissza küldöd!

Esetleg írj a supportnak, és kérdezd meg, hogy a kameráid támogatják-e a Hik rögzítőt!

:K

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#13132) h1mpi válasza vacs (#13131) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Leszedtem ezt írja ki. Ebből Nekem az jön le, hogy az NVR HIK a kamerák meg Annke :F
[kép]

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13133) zsoika válasza h1mpi (#13130) üzenetére


zsoika
addikt

Anyuméknál Annke vision app ot használom hik series annke átcimkézett hikvision ,de analóg kamerákkal.....itthon hiki ip van. Mindkettő tökéletesen működik, egy rossz szavam sincs rájuk, talán az itthoni kamera ir ledjei gyengék... elkéne egy ir refi.

Annkenél nekem is p2p van beállítva. Szerintem regisztrálni kell előtte az Annke weboldalán és csinálni egy felhasználói fiókot, utána tudod az appban ezeket beállítani.

[ Szerkesztve ]

(#13134) donat_sz


donat_sz
senior tag

ezzel a kamerával van valakinek tapasztalata?
[IPC-HDBW4231E-ASE]
lakáson belülre megfelelő lehet egy ilyen?

nas gyártó (asus) által ajánlottak közül ez a legjobb áras, ami itt az összefoglalóban is ajánlott márka és tud poe-t ill. H265-t és mikorofonos is.

(#13135) Imy válasza Imy (#13126) üzenetére


Imy
veterán

Meg van a megoldás, az újabb applikáción nem ment át a kamera kép.
A jelenlegi applikáció: Ycc365 verzió: 3.1042.9.8751
A régi és működő applikáció: Ycc365 verzió: 3.1027.9.8733

Köszönet a segítségért atos30-nak.

(#13136) hzsolee


hzsolee
őstag

Üdv!
Reolink RLC410 5mp kamerát frissített már valaki? Vettem kettő darabot, és csak az zavaró, hogy a dátum formátum más mint a régebbi vásárlás. Igazából akkor mindhármat le kéne frissíteni mert ezt a verziót ajánlja fel.

Régebbi verziókat honnan lehet letölteni? A két egyforma 190614 számú.

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#13137) vacs


vacs
Topikgazda

Imy: a legtöbb kamera és nvr támogatja a p2p kapcsolatot, tehát mindenféle mókolás nélkül el kell érned a kamerát (értsd: routerben sem kell semmit állítani).
Az hogy csak egy régebbi Ycc365 app-al megy elég nagy szégyen, ezért szoktam én pl olyan kínai kamerát ajánlani, ami támogatja az Xmeye-t appot, mert ez működik rendesen! :K

szitilevi: Reolink is jó lehet, csak ebben van 2TB hdd, enélkül nem is engedi rendelni!
De amúgy a zsoika által linkelt Annke is teljesen jó.

h1mpi: a kamerád adatlapján írtják, hogy tudja az onvif-et, illetve a Hik ivms 4200 app is szerepel, tehát szerintem rá tudod kötni egy Hik nvr-re.
Próbáld meg amit már írtam: itthonról rendelsz egy Hik nvr-t, és rákötöd a kamerákat.
Naggyon vigyázz a rögzítőre, még a fóliát se vedd le, mert ha még se működik, akkor 14 napon belül vissza küldöd!

(^)(>.<)(^)

(#13138) body007


body007
addikt

Noob kérdés, de a mozgásérzékelős kamerák beállításánál a kordon mit jelent / mit csinál pontosan?
Nálam 2 beállítás van. Az egyik a kordon (csak egy vonal 2 irányú nyíllal) és az alert area (ahol ki van jelölve a terület, de ott is van egy rész 2 irányú nyíllal...)
Mi a különbség? :U

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#13139) sambenez válasza body007 (#13138) üzenetére


sambenez
addikt

A vonal 2 nyíllal azt jelenti ha átlépik azt a vonalat bármelyik irányból.

(#13140) Anita76 válasza h1mpi (#13105) üzenetére


Anita76
lelkes újonc

Mivel annyit segítettél,beszámolok mi történt.Sajnos a régi,gagyi kamerámmal bármit próbaltam,nem oldódott meg..De vettem egy új Xiaomi-t,tökéltesen elérem távolról.Tehát valószínű a régi kamera "tönkre ment"

(#13141) Anita76 válasza Anita76 (#13140) üzenetére


Anita76
lelkes újonc

Hú nem neked akartam..bogabi-nak:)

(#13142) h1mpi válasza Anita76 (#13141) üzenetére


h1mpi
nagyúr

:DDD csodálkoztam is :P

(#13137) vacs: köszi még próbálkozok az Annke NVR-el mielőtt végleg feladom. Eljutottam odáig, hogy online lett a felhőm, de ott már elfogyott a tudomány, hogy hogy tudom wifin kívül, távolról elérni... :/ és hiába googlizok nem jutok előrébb. A HIK-hez meg mindenki ért...

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13143) vacs válasza Anita76 (#13141) üzenetére


vacs
Topikgazda

Ár érték arányban jók a Xiaomi kamerák, de vannak hátrányai is.
Múlt héten órákig nem értem el a saját kamerámat, 90002 hiba üzenetet dobált, aztán pár óra múlva magától megjavult!
Az összefoglalóba írtam egy tájékoztatót, hogy mire számítson az, aki xiaomi kamerát vesz!

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#13144) h1mpi válasza h1mpi (#13142) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Tényleg nincs itt aki nagyon vágja az Annke rendszert vagy nem tud valakit aki ért hozzá?

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13145) zsoika válasza h1mpi (#13144) üzenetére


zsoika
addikt

Töltsd le az appot....lépj be ott az Annke felhő belépési adatokkal.....írd be a felvevő alján lévő kódot(nekem 6 karakter betűk) és kész

[ Szerkesztve ]

(#13146) zsoika válasza zsoika (#13145) üzenetére


zsoika
addikt

valahogy így..csak ő a kód helyett qr kódot használ
[link]

[ Szerkesztve ]

(#13147) h1mpi válasza zsoika (#13146) üzenetére


h1mpi
nagyúr

köszi... Te melyik appot használod távoli elérésre?

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13148) zsoika válasza h1mpi (#13147) üzenetére


zsoika
addikt

Annke vision

(#13149) h1mpi válasza zsoika (#13148) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Köszi akkor Nálam lehet valami gond, mert csak az otthoni wifin látom a kamerákat, mobilneten már nem. Felveszem a supportal a kapcsolatot

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#13150) donat_sz válasza h1mpi (#13149) üzenetére


donat_sz
senior tag

routereden esetleg nem kell portot nyitni, hogy az adott szolgáltatást elérd?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.