Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Kérdés: nem fejeztem be a halo wars 2-t, kicsi hiányzik, de igy kezdtem el az Infinitet. Mar az Infinite eleje is fura volt ki miert hol ott van. Ezt megmagyarazza ha befejezem a halo wars 2-t? Tehat h mit keresett az infinite introjaban ott a Chief ahol volt? Vagy az még a Guardians végén volt csak elfelejtettem? Vagy valami konyvet kell hozza elolvasni? Köszönöm!
(Amúgy tovabbra is pömpe a játék, élvezem minden percét)
-
EmThor
addikt
Nekem oleden villogott a kep, xbox rendszermenuben 60hz vissza kellett venni a frissitest 120hz-rol vagy a vrr ki kell kapcsolni es jo lesz.
120hz-en bekapcsolva performance modban nincs gond.Amugy jo a jatek, osszes eddigi resz megvolt, gameplay nagyon adja, artwork is rendben, de a brute-ok nem tetszenek + a grafika altalanos reszletessege hagy kivanni valot maga utan.
-
EmThor
addikt
Most gondolkodtam h a Halo Wars első része mennyire jól érzékelteti a Flood elleni reménytelen harcot, szóval hogy regenerálódnak az épületek, szinte képtelenség ellenük harcolni. Nem csoda h a Forerunner-ek aktivalták a Halo gyűrűket.
Más: bookdepository-rol megrendeltem a Halo mythos-t, egy hét alatt megjött, fantasztikus. Más dolog a Halo-val játszani és más kézbe venni egy figurát, vagy egy ilyen szép könyvet, teljesen úgy érzi az ember, hogy a benne szereplő dolgok megtörténtek!
https://www.bookdepository.com/HALO-Mythos-Guide-The-Story-Of-Halo-Microsoft/9781405281942?ref=grid-view&qid=1501912572549&sr=1-1
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest