Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Buddhistának lenni szerintem tök más mint kereszténynek.De ezt már írták többen, hogy az előbbi inkább eszmerendszer.Egyébként nem értem a katolikusokat: több helyen is szó van arról, hogy az emberekben él tovább Jézus, az emberekben él az ISTEN.Ha bennük él, hát miben különböznek tőle?:)De ez más tészta már nagyon...
Feszegetitek itt azt a témát, mi van halál után.Egyik vallás szeint ez , másik szerint az.Én csak annyit tudok, érzek vagy akármi, hogy egy ember nemcsak egy húsdarab, hanem lélek is.ÉS úgy gondolom, pont úgy ahogy az anyag nem vész el, csak átalakul, ez a ''szellem'' sem vész el, csak átalakul.
Aktív témák
Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex 7080 Micro (Mini PC), i5-10500T,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest