- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
Na és így majd 20 év távlatából kérdezve, sikerült felvinni? 😀
-
Babyliss-ben is vannak komolyak...
Na mindegy, úgy is az lesz elmegyek Auchan-ba, vagy MediaMarkt-ba, aztán ami lesz azt veszem ...
De az Philips vagy Babyliss-t veszem az tuti.
Szerintem hajvágás terén ezek jóknak számítanak.. Na meg a Rowenta is
Köszi skacok a bíztatást meg a sok, sok Infót..
paccsseeeeee -
Bikeman
aktív tag
Philishave C440 hajvágó
Nekem ilyen van és szakállnyírásra használom már vagy egy éve, és meg sem nyikkan, pedig ugye a szakáll csöppet erőszebb, mint a haj...
Bevásárlóközpontokban 4990 HUF. 1-21mm-ig állítható a csúszkával, mely természetesen leszedhető, én így hagynálom, csak hálózatról megy, alaptípus, van fullosabb is.
Bővebben: link
itt a range-re menj, és megtalálod az alsó sorban, balról az első. -
A Philips HQC-888 egész jónak tűnik... csak kicsit drága
-
Obi-1
őstag
Már azt hittem, ez egy Mbit-RGB féle házilagos téma lesz. Pozitívan csalódtam
-
bebean
aktív tag
Bővebben: link nezd meg itt...
(#38) Obi-1: ja, elsőre nekem is ugy tünt.
[Szerkesztve] -
Persze felmegyek a philips.hu oldalra és egy darab hajvágót nem találok
-
-
hmm...
Kicsit már régi a totyik
Nem baj azért megkérdezem EMBEREKKKK valaki lásson el jó tanáccsal!!!
Mostanában akarok venni egy hajvágó készüléket... Érdekelne ki, melyik márkát(tipust ajánlaná). Baromira nem vágom ezen termékeket, most veszem életem első hajvágóját.
Valami frankót akarok venni , ami jól vág, preciz és faszaaa!!
max 15 000 adnék érte.
5letek? -
béla12
tag
Csak nehogy az lcd kijelzős változatott vidd, ami mutatja a még hátralévő időt. Lehet kínos lesz megmagyarázni, hogy miért számol vissza a borotvád.
-
e-biza
őstag
a ferihegy központ nem nagyon tudta hova kapcsoljon
de sikerült beszélnem egy illetövel a csomagátvizsgálobol, azt mondta a hajvágó/szakállvágóval nincs semmi gond.
-
e-biza
őstag
látom mindenki elemében van.
a hajvágot azért szeretném kivinni, mert megkértek hogy vigyek ki egyet.
nem az én hajam fog megnöni a kinntartozkodásom/repülö út alatt. kézipoggyászba azért akarom rakni mert nincs kedvem emiatt 1 táskába pakolni
de hamarosan felhivom a ferihegyet és megkérdem tölük
mert nem akarom kukába dobni.
-
simonzé
addikt
Ezeket hívják kiegészítő, vagy másnéven stabilizáló szárnyaknak.
Szerintem a probléma ott kezdődik, hogy mi a tüdőnek akar valaki egy hajvágót felvinni a fedélzetre...Kóros hajnövekedésben szenvedsz?
Tapasztalatból mondom, hogy ezt az 5-8-12-20 kg-s súlyhatárt a kutya se nézi. Ha a kézipoggyászod emberi léptékű, senki nem fog szólni egy szót sem, ha mégis, akkor rámosolyox a pultos nénire, és megkéred, hogy ''Léccilécci, tessék má' felengedni a tatyómat a gépre!'' És fel fogja engedni. A hajvágó nem egy gyilkolóeszköz (persze Rokinégy kezében az lenne...) így felengedik simán. Viszont az én jó kis multitoolomat (kombinált fogó, körömvágó, bicska, konzervnyitó, meg még ezer más egyben) bennefelejtettem a táskámban, és azonnal kivetették, és kukába dobatták velem... (Ferihegy II.). A villanyborotvámért viszont még soha nem szóltak.
Szerintem ha szépen nyírod meg a pilótát, házhoz fog szállítani a géppel, és megtarthatod az ejtőernyőt is. -
Integra
titán
kíváncsi vagyok, hogy vajon mikor fogják a nőknél a körömhosszúságot ellenőrözni.........
-
lesaux
veterán
A bátyám, a hülyéje, Törökországból hozott haza egy pisztolyt. A második átvilágításnál elkapták. :
DDD
De ezt asszem, már meséltem. -
e-biza
őstag
köszi a hozzászolásokat, egyelöre az 5kg poggyászba is bele kellene férnem. ez lehet meglesz, nem tudom mennyire pontos az otthoni digitállis mérleg. ugy tünik telcsi lesz, köszi a tippet
-
Sianis
addikt
Szerintem is veihető a dolog! Maximum fejbevágni tudsz vele valakit...
-
aDM|RaL^
őstag
viheted mivel nem radioaktiv és nem tömegpusztito fegyver
-
Lidi
aktív tag
És olyan soká leszel távol, hogy megnő a hajad ? Vagy direkt nyírni mész vkit ?
-
gro0ms
aktív tag
Ami tökéletes hajvágást csinál egy 5éves kissrác kezében is... Hmm... Azt nem engedik
-
e-biza
őstag
horvátországba utazok, a ferihegy 1-röl indulok ami noha nem a legmodernebb, de lehet pattognak érte, és inkább viszek egy másik táskát és berakom majd leadom, mintsem emiatt visszaforduljak. esetleg viszek magammal egy pottáskát ésott ha gá van átrakom oda és leadom. ez lehetséges?amúgy remélem mindenki tisztában van miröl beszélek
philipsnek volt reklámja tvben.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
Mivel életemben most utazom elöször repülön, érdekelne hogy a kézipoggyászomban lehet-e hajvágó eszköz. Nem olló és nem is hegyes fésü, csak az a 0-ás gép, pár müanyag fejjel. Azért a kézi poggyásomban lenne mert nem viszek mást csak kézi poggyászt, nem akarok emiatt leadni cuccot, kivéve ha nincs rá más megoldás.
elöre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest