- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Ezeket hívják kiegészítő, vagy másnéven stabilizáló szárnyaknak.
Szerintem a probléma ott kezdődik, hogy mi a tüdőnek akar valaki egy hajvágót felvinni a fedélzetre...Kóros hajnövekedésben szenvedsz?
Tapasztalatból mondom, hogy ezt az 5-8-12-20 kg-s súlyhatárt a kutya se nézi. Ha a kézipoggyászod emberi léptékű, senki nem fog szólni egy szót sem, ha mégis, akkor rámosolyox a pultos nénire, és megkéred, hogy ''Léccilécci, tessék má' felengedni a tatyómat a gépre!'' És fel fogja engedni. A hajvágó nem egy gyilkolóeszköz (persze Rokinégy kezében az lenne...) így felengedik simán. Viszont az én jó kis multitoolomat (kombinált fogó, körömvágó, bicska, konzervnyitó, meg még ezer más egyben) bennefelejtettem a táskámban, és azonnal kivetették, és kukába dobatták velem... (Ferihegy II.). A villanyborotvámért viszont még soha nem szóltak.
Szerintem ha szépen nyírod meg a pilótát, házhoz fog szállítani a géppel, és megtarthatod az ejtőernyőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest