- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
morzsa
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
A hitbeli dolgokban tényleg nem vagyok jártas,olvasott. Biztosan volt sok butaság is abban, amit írtam, de szívesen tanulok az okosabbtól. A II.V.H.-ról is csak katonai könyveket olvastam. Például arról, hogy hitler (kicsi fekete betűkkel:DDD) több mint 10^9 Birodalmi Márkát költött a csészealj (bővebben: a csodafegyver) programra ahelyett, hogy vett (épített) volna tízezer PzIV-et és eltaposta volna a világot!
Az az atombomba kérdés még mindig nyitott.
Az itt kiképzendő irakiakkal is az a baj, hogy a ''hazaárulók'' miatt mi is reflektorfénybe kerültünk, és kishitű vagyok a magyar terror-elhárítással kapcsolatban. Az am.-i katonák pedig az amerikai életeket és felszerelést védenék elsősorban, ha becsap a villám.
Vannak zsidó barátaim, és pontosan azért nem kerül elő ez a téma, mert ha egy barátságban számít a másik (csak őrá tartozó) hite, akkor régen rossz a helyzet.
Bizonyára az is segítette a zsidókat a világ maguk ellen hangolásában, hogy rendre népként emlegetik magukat, nem pedig egy vallás híveiként. Ezzel máris felébresztik az idegengyűlöletet, máris megvetést gerjesztenek maguk iránt a túlságosan patrióta, nacionalista szellemű népekben. Hogy érthető legyen, mire gondolok: svájci ismerősöm közel ötven éve települt ki, és még mindig ő A magyar a faluban ahol lakik. Lehet, hogy rossz a párhuzam, de most nincs jobb.
Másrészt gondolj arra, hogy divat a zsidózás, cigányozás stb. Csak azért mert különbözik. Visszatérve az előző gondolathoz, ha az az idegen ráadásul még jobban is él (mindegy, hogy esetleg háromszor annyit dolgozik érte), akkor még utálatosabb, nem?
Szerintem a vallás az egyénre és az ő istenére tartozik. Amikor valaki azzal ''kérkedik''( sajnos nem jutott eszembe jobb kifejezés), hogy ő ilyen meg olyan vallású, és hogy, 21x jár hetente a temmplomba, az nem a hit miatt csinálja, hanem a kirakatnak. Tudod nem véletlenül tetten idézőjelbe azt, hogy sötétben Allah nem látja. Arab ismerősünk ezt a füstöltoldalas és a házipálinka elfogyasztása előtt közölte, amikor másodszor is figyelmeztettük arra, hogy mit akar megenni.
Na abbahagyom, mert ez nem ide való.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest