Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
venember
tag
off:
Naszóval fiúk, itten annyi minden hangzott el, hogy csak néhány észrevétel, a többit este (aztán nem nekemesni, mint ahogy némely fórumozóknál szokás :) ):
- szerintem maradjatok a tényeknél, az állításokat bizonyítani kell (''egy sem'', ''többé-kevésbé igaz'', stb. kerülendő)
- a hozzászólásokból látszik a politikai és vallási meggyőződés, de sajna ettől nem lesznek igazak (a vallási érvek csak a vallásosak számára jelentenek valamit, de pl. már egy buddhista is csak ámulna-bámulna, egy történész hallgató pedig tényekből foglaljon állást, ne a bukott rendszer ellenfeleinek írott anyagaiból, legyen precíz és ne befolyásolják az érzelmek). Megjegyezném, hogy az ellenségkép rossz tanácsadó; nincsenek rossz arabok, románok, kínaiak, szlovákok, stb. Az én szüleimet is kitoloncolták a Felvidékről és én 0-ról építettem emiatt az életemet, de emiatt nem akarok a lovasság élén bevágtatni Kassára. Tudni kéne azt, hogy mi az, hogy kommunista, meg azt is, hogy ezt a kifejezést kik kikre használták (legfőképp a rendszer ellenségei, akik semmi jót nem láttak benne és meg akarták buktatni pedig volt ott jó is, legfeljebb aki nem élt benne, nem tudja). Tudni kell azt is, hogy akik itt egysmást elkövettek, azok kik voltak, mikor történt ez és ez az ország nem volt bűnös kollektíve 1990-ig.
- a KISZ pl. nem volt bűnös szervezet, mint az SS, én is voltam KISZ tag és nem szégyellem, jobb volt a közösségi élet, mint most, amikor főleg azt lehet megtanulni, hogy hogyan élj meg másokon, mások rovására (pl. építettem ingyen azt a balatoni utat, amin most ti jártok - márha arra mentek -)
on
szóval itt sem ártana egy kis tolerancia meg Irakban sem; mindent meg lehet oldani öldöklés nélkül
Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest