- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Thulcandra #4799 üzenetére
tömegeloszlás átrendezés
? ilyen nincs... -
myrra
senior tag
még mindig sz@r de legalább erős vagyok
[link] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Thulcandra #4796 üzenetére
ettől nem fogsz lefogyni.
-
Thulcandra
senior tag
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4793 üzenetére
Valószínű
Olyan hasad lehet mint Ronnie-nak (nagy hordó) -
Janesz
őstag
sztem a Lidl-ben vett tejtermékekkel és felvágottakkal semmi gond nincs...sokkal igényesebben vannak egyrészt csomagolva másrészt maga felvágott sokkal bizalomgerjesztőbb mint máshol...
sztem a lidl-ben a fagyasztott hústermékekkel kell vigyázni...(csirkehús,sertés stb...)
mert ha leolvad a hűtő és megromlik a hús akkor bizony az üzletvezető kiadja a tutti parancsot:
-megmosni ! újra kirakni ! -
Janesz
őstag
válasz
Thulcandra #4777 üzenetére
a felüléstől a hasizmod fog megvastagodni ami nem rossz dolog csak ha elhagyod magad akkor nagyobb izomra több zsír tapad így még nagyobb lesz a bojler ha pöcsverés és zabálás lesz...
nagytempójú 40-50 perces séták (esetleg pulzusmérő órával megtámogatva) a reggeli előtt vagy a késő esti órákban az utolsó étkezés után kb 2órával... -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4784 üzenetére
jah
de legalább építő jellegű kritika akart lenni
szándék a lényeg -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4781 üzenetére
hi. a weboldalra rakhatnál egy linket a kezdőoldalhoz. de végülis vissza lehet menni a a vissza gombbal is.
csak javaslat -
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4781 üzenetére
Lehet egyenes karral mérte
És akkor bedurranva van neki 45-ös is
-
Boglya
senior tag
Na jó kicsit részeg voltam és elnéztem
. Az agyam 50nek vette... Nekem 38, de bicepszre alig gyúrok. Egyébként ezt befeszítve kell lemérni vagy elernyesztve??
-
God Vazzeg
veterán
Weblap update volt.... T-1 nap
-
Janesz
őstag
válasz
Thulcandra #4775 üzenetére
étrend változtatás (diéta) és komplettebb mozgás nem felülés mert attól úgysem megy le a hasadról a zsír..
ennyi a teendő! de ennek a kivitelezésén múlik,hogy lesz-e bojler a jövőben vagy sem.. -
Thulcandra
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, illetve tanácsokra, hogy mit tudnék kezdeni a hasammal - itthon... (Kondi terem nem bejövős.)
Helyzet az hogy 185-6 cm vagyok, mindehez 72-75 kg, ami elvileg nem sok a magasságomhoz - ha minden igaz
A gond viszont az, hogy sétáláson (meg ágytornán) kívül semmilyen mozgást nem végzek, és napi átlag 11 órám üléssel, 8-9 meg fekvéssel telik el...
Gondolom ennek eredménye, hogy a kezem és a lábaim elég vékonyak, viszont van egy szép kis lötyögős hasacskám, ami ugyan még nem túl nagy, de úgy érzem, ha nem kezdek vele valamit, előbb - utóbb átmegy undorítóba...
Valójában kigyúrni nem akarom magam, csak ezt a löttyedt hasat szeretném eltüntetni, és feszes hassá változtatni...
Milyen tornát ajánlotok ehhez? Gondolom felülés az alap. Azon kívül? Étrendemen is lehet változtatni kéne, sok kenyeret, tésztát és húst eszek... Azon gondolkozom elkezdek több zöldséget és gyümölcsöt enni, és egy jó ideig csak csirkét és halat eszem.
Szóval várom ötleteiteket és a tanácsokat.
Most jutott eszembe, hogy van fogyókúrás topik is, de végülis nem fogyni akarok, hanem feszes hasat csinálni a pocimból... remélem nem baj, hogy ide írtam -
Janesz
őstag
az a lényeg:
-egyél sok virslit (de ne genyózz műbeles oszt fasza lesz az)
-minél több kenőmájas és felvágottak mert az is fasza..(főleg amiből olcsóbb 1kg mint a legolcsóbb sertéshús ami ugye a comb és az is 800-900ft kilója)
-sok reggeli tejital mert az fasza (fehérjementes nehogy valaki allergiás legyen)
-chips-kóla kombó észnélkül
-és meki
amit messziről kerülj el:
-marhahús
-csirkemell
-rizs,krumpli,zabpehely,tojás,túró,zöldségek,gyümülcsök....
nekem ennyi a titkom...de majd jönnek mások és megmondják a faszát..
de egy biztos tápkieget még csak ki se próbáld...felesleges..40-es kar másfél év után elérhetetlennek tűnik akkor ott valami ütős kajálás lehet a háttérben.. -
God Vazzeg
veterán
Azért csökkent a súlyod, mert a mozgás hatására lement egy kis zsír rólad. Majd ha hozzászokik a szervezeted az edzéshez, jobban jön a tömeg is. Egyél húst sokat, marha, csirke, pulyka jó, sok rizs vagy krumpli hozzá, illetve mindenből sokat ami eléd kerül
Ha naponta csak 3x eszel, de akkor nagyon sokat, lelassul az anyagcseréd, ha soxor eszel keveset, akkor meg felgyorsul. Eszerint gondolkozz. -
Boglya
senior tag
Vazze 40es bicepsz??? Én 1,5 éve gyúrok, de sokra nem jutottam. Kockás lett a hasam, meg jobban bírom a gyűrődést. Mondjuk táplálékkiegészítőt nem nyomok. Nemtom az használna-e, de egy biztos: egészségtelen. Szal ti hogy gyúrjátok ki magatokat ennyire?
-
deniro2
senior tag
67 kilóval 40 cm-es kar?
Az nem rossz. Otthonra, ha terem totál kilőve, akkor vegyél 2 db 40kg-os kézisúlyzót, a karod, vállad (esetedben a melled is, mivel 50 kg körűl nyomogatsz fekve) megoldható velük. Karedzést én is itthon csinálom 2 db 42,5 kg-os kézivel (persze nem bicepszezek 85 kg-mal, mielött valaki megkérdezi).
-
Comm
senior tag
válasz
deniro2 #4767 üzenetére
Nem 2hét alatt gondoltam én sem.Gyúrótárs is 67kg és elég szép 40-es karja van.De másik Gyúrótárs 78kg és neki 41-es karja van.Júniusig tudok keményen edzeni, utánna nem tudom mi lesz, mert suliban van a terem, és nyáron nem lehet bejárni.A környékemen sajna nincs terem.Valszeg veszek k.gépet vagy valami szettet.
-
deniro2
senior tag
2 hét alatt ne akarj 5 kg-ot felszedni. Minek? Szenvedni akarsz a diétával fél év múlva?
Havi 1,5-2 kg, de így is jön a zsír rendesen. Örülj, ha 3 havonta 1 kg izmot összehozol...
Mondjuk ezt is csak rendes kajával és edzéssel...
Mindenesetre a te szinteden még gyorsan lehet fejlődni, ha picit odafigyelsz... -
Agyzuzo
addikt
Mi a tökömnek Creatine meg Arginine ilyen halvány kezdő szinten? Ahelyett hogy ennél rendesen...
Néha nem értem az embereket... Ma is bejött pár totál kezdő és igaz hogy napi 2 szendvicset eszik és fingja nincs a testépítésről, de már kreatint akar vinni. Az ilyeneket leoltom mindig a gecibe, kajáljon rendesen, nyomja az arcába a fehérjét, aztán majd jó fél év múlva beszélhetünk a többiről. Mindennek eljön a maga ideje. -
deniro2
senior tag
Én sem vágom miért vagy könnyebb, az izom nehezebb, mint a zsír, magyarúl vagy gyorsabban megy le a zsír, mint ahogy az izom jön, vagy simán fogysz. Kezdjél tömegelni.
60 kg-osan legalább a saját testsúlyoddal kellene fekvenyomnod...
Hagyd a f@szba a tribulust meg a társait, egyél rendesen, nyomj normális fehérjét, ennyi. -
Comm
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy hónapja kezdtem el a gyúrást és szerintem elég szépen fejlődöm.Egy qrva vézna gyerek vagyok és erő 0.Vettem Kefehu-tól 1db Crea FX-et,1db Arginine FX-et,1db MRP Extreme-t.Adagolás MarkGX10 javaslata alapján történt.Mikor elkezdtem voltam 63kg és fekvenyomás 30kg-val ment(5x8-as széria).Most 61kg vagyok(nemtudom miért fogytam) és 50kg-ba belenyomok 2x.A 3. héten piramisba kezdtem el a fekvenyomást és látványos erősödést vettem észre.Most így épül fel a piramis szériám: 35-40-45-40-35.Március elejére szeretnék olyan 65-70 környékére felmenni.Remélem a Tribulus segít benne.Köszönöm az eddigi tanácsokat!!! -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4735 üzenetére
Árpi nagybátyja egyébként
pff. most aztán ki lett teljesítve a tudásod
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
basszus... rohadtul fáj a fejem.. ma eddzés közben egy másik gyakorlatnál megin megfájdult a fejem ugyanazon a ponton ahol a múltkor.. alig bírok meglenni.. már egy algopirint is bevettem, de így is rohadt rosz... egy rohadt ponton folytonosan nyílal a fejem... wááááá MEGŐRÜLÖK
-
efektiv
tag
Teccik az aláírásod
Gíroszt lehet enni? vagy az is túl szíros? ( mondjuk nekem csak jót tenne 1 kis zsír)
apámmal lakom és itthon csak vacsorázom, inkább pénzt ad és eszek máshol pld kínai, regeli a suli büfében stb....(hétvégen meg go to nagymama és ott) Ha pld turmixba nyomatom a VM35-t tejjel- rakhatok hozzá 1 banánt? érdemes? És mi a hejzet a szőlő cukorral? van vmi értelme edzés közben ropogtatni?
Bocsi ha tul sokat kérdezek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest