Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Zoty@
aktív tag
Ehez mit szólsz?
Lenne egy kis segítségre szükségem!
A következő a helyzet:
Háttéranyag:
-Már kb. 2 éve edzem, nem azt mondom , hogy nem látszik rajtam semmi, elég sokat alakultam, inkább a rajtam lévő felesleget dolgoztam át ''szerintem'' izommá.
Persze még most sem a legtökéletes számomra az ''alakom''.
Elég nagy intenzitással (nem sok pihenővel, egyik géptől megyek a másikig), megis izzadok elég sokszor.Volt amikor heti 5 alkalommal mentem edzeni, úgy, hogy Hétfő, Szerda, Péntek súlyzós edzés, majd Kedd, Csütörtök Kardió jellegű. Tehát nem a kitartással lenne gondom!
Célom:
-Nem más, mint ami rajtam van még kb 6-8 kiló felesleget ledolgozzam és ''nőjek'' egy keveset (ezzel nem azt mondom, hogy nagy ''állat'' akarok lenni, de nem is kicsi).Ez a felesleg a felső testemen van (tehát többet kell ide dolgoznom).
Amit tehtnék:
-Továbbra is folytassam azt az edzést, amely során nagy intenzitással edzem és izzadok, mint a ''.......''.(lehet izzadékony vagyok?)
-Vagy folytatom ezt az edzést és szedek egy kis ''plussz cumót''!
De ekkor nem izzadom ki azt amit beviszek? (pl. Volumass 35)
MIT TEGYEK?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!! -
-
Moddingfan
senior tag
Te szent ég, látjátok ki van itt?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Woodslave #2977 üzenetére
Vmelyikőtök kijavíthatná már azokat az ökörségeket, amiket itt olvasni lehet, ezt már nem bírom.
Moddignfan: nem attól lesz kemény az edzésed, hogy csinálsz a melledre 12 gyakorlatot 82 sorozattal, hanem az intenzitástól. Dobálod a súlyt, vagy érzed ahogy az izom feszül és fáj, és ha összesen 6 sorozat fekvenyomás/ferdepados nyomás után már alig tudsz csinálni tárogatást, akkor jó voltál.
Másik: az izomláznak köze sincs a regenerálódáshoz, az izomláz a besavasodás, a regenerálódás pedig a mikrosérülések ''befoltozása''. A savasodás már megszűnik, amikor a sérüléseket a test még rohadtul nem építette be.
A túledzettség jelei olyanok, amiket nehéz észrevenni. Elmegy a kedved az edzéstől, immunrendszer legyengülése, a fejlődés megtorpanása, sőt vmikor visszafordulása, könnyen lefáradsz edzésen, könnyen lesérülsz, izomfájdalmak, csonthártyagyulladás, erőcsökkenés (ezt is csak hosszabb távon veszed észre), kb. ilyesmik. Túledzés bekövetkezhet a túl sok edzés és/vagy kevés pihenő és vagy kevés vagy rossz minőségű kaja hatására. -
Moddingfan
senior tag
Woodslave VS. Márk! Fight, it's a real fight
-
Markgx10
őstag
Az tuti, hogy kell hozzá 500gr csirkemell + rizs (ebből nem túl sok, ha diétázol, kalóriatáblázatból ki lehet számolni mennyi) + 10 tojás fehérjéje. Úgy elosztva, hogy kb 30-35gr fehérje jusson egy étkezésre és napi min 5 étkezés. Mondjuk én lusta vagyok és a fehérje legalább felét turmixból fogyasztom, mert az sokkal egyszerűbb és mert megérdemlem
Üdv:
Márk -
attilam
őstag
válasz
Woodslave #2977 üzenetére
A következőt gondold végig, elég puritán lesz, de nagyjából ez a lényeg:
Lemész edzeni nagy inzenzitással, az izomrostok elkezdenek szétszakadni. Hogy a szervezet ezt a későbbiekben megakadályozza miután ''kijavította'' a szakadásokat, újabb izomrostokkal erősíti meg a szakadás helyét. Ez az izomnövekedés, és ezért fontos a progresszív terhelés is ha fennt akarjuk tartani ezt az állapotot. Namost amikor túledzed magad, annak 2 oka lehet:
1. Még nem történt meg teljesen a regeneráció, illetve a ''megerősítés'' tehát ezek a rostok újra szétszakadnak, sőt akár újabbak is, és nem történik növekedés, vagy akár össze is eshet az izom.
2. A központi idegrendszeredet edzetted túl: Ez megakadályoz abban, hogy intenzíven edzél, ezért nem tudod megsérteni a rostokat, tehát megintcsak nincs növekedés. -
Zoty@
aktív tag
válasz
Boxer001 #2982 üzenetére
Ezt MÁRK írta: ''Szerintem először dolgozd le azt a 6-8 kilót, úgy hogy egy viszonylag szigorú diétát tartasz (200gr CH, min. 200gr fehérje és max 30-35gr zsír) és a kardióedzések számát megemeled nagy mértékben. Utána meg veszel valami plussz cumót aztán attól meg megnősz amennyire szeretnéd.
Szerintem...''
Nem én találtam ki!!! -
Zoty@
aktív tag
200gr CH, min. 200gr fehérje és max 30-35gr zsír
EHEZ AKI TUD ÉTRENDET ÍRJON!
KÖSZKE!!! -
-
Woodslave
félisten
Majd vki azért irja már le hogy mit is takar az a túledzettség, lehetőleg némiképp tudományosan, mert mindenki úgy dobálózik vele, mint vmi misztikus dologgal. Én arra gondoltam, hogy akkor vagyok túledzett, ha edzés után szinte lázas voltam, legyengültem, és csak feküdtem az ágyban. De ez másnapra elmúlt, csak edzés után jelentkezett.
Szóval? -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #2975 üzenetére
Ezt azért is nehéz eldönteni, mert az se mindegy, hogy mennyit alszol, meg eszel. Aztán lehet nem is túledzettség, csak ezek hiánya van éppen azon a héten. Ha gondolod, próbáld ki a 3 napos edzést, vagy azt, hogy több napos, de úgy elosztva, hogy ne legyen egy héten 1 izomcs. csak egyszer. Csináld így néhány hétig, aztán majd meglátod, hogy rosszabb-e, vagy nem. Vagy mittomén már.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave #2974 üzenetére
''Csak akik itt kérdeznek, azoknál vmi csak nem stimmel, mert akkor nem kérdeznének.''
Ebben lehet valami. Mondjuk én is lassabban fejlődök időnként (vagy meg is állok néha), de nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor túledzett vagyok, vagy csak szimplán nem vagyok formában
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #2972 üzenetére
Ha igy fejlődsz, akkor csináld igy. Pont ez a lényeg. Azért ne állj át 3naposra, mert itt azt mondják. HA már nem fejlődsz, akkor lehet gondolkozni. Csak akik itt kérdeznek, azoknál vmi csak nem stimmel, mert akkor nem kérdeznének.
-
Moddingfan
senior tag
Na ezzel nem értek egyet. Egy korábbi alaklommal már leírtam (ha jól emékszem pont attilam-nak) a melles edzésemet, ha ez szerinted nem brutál, akkor mi az?
Én most is állati keményen edzek minden testrészre, és az izomláz nagyban csökkenthető, ha mindegy csakorlatrész!!! után rendesen!!! nyújtasz. Én a csütörtöki meles edzésre full kipihent vagyok, izomláz nukués semmit nem szedek, mert sajna nincs rá lottám
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #2966 üzenetére
Igen, ez egy érdekes kérdés...egy ideig nekem is frankó volt...de aztán meg a visszájára fordult a dolog. Kezdtek rosszabbul menni a gyakik, éreztem, hogy valami nem stimmel...aztán volt egy kis kényszerpihi, asszem 1 v. 2 hét, és utána sokkal jobban mentek a dolgok. Aztán közben olvasgattam, kérdezősködtem, és kijött belőle, hogy nagy valószínűséggel túledzés az oka.
-
fendre
tag
válasz
Moddingfan #2966 üzenetére
''szerinted hó végére lesz már érezhető változás?''
Szerintem nemSzerinted 1 hónap alatt mennyit fogsz fejlődni? Min 3 hónap mire igazán érezni/látni lehet vmit (mások számára is).
-
Markgx10
őstag
Szerintem 3 súlyzós plussz amennyi kardiót csak tudsz lehetőleg reggel éhgyomorra, koffein nagyon hatásos még ilyenkor zsírégetésre. Agyzúzó erről sokkal többet meg okosabbat tud mondani, remélem felbukkan és segít + Janesz a kajálással kapcsolatban (olcsón sok + minőségi fehérjét
)
Üdv:
Márk -
fendre
tag
válasz
Boxer001 #2964 üzenetére
Ha egy héten kétszer is meg tudod edzeni ugyanúgy ugyanazt a testrészt akkor nem edzettél rendesen (... vagy koxolsz
). Erre persze rá kell érezni. Pl. hétfőn edzek mellet, csütörtökig biztos hogy izomlázam van benne. A hét második felére pedig máshol (láb, hát stb) van izomláz. Időnként pedig azért kell egy kis pihenő (kb 2 havonta 1 hét), hogy teljesen fel tudj töltődni, és maximálisan regenerálódj minden téren.
Szerintem -
Moddingfan
senior tag
válasz
Boxer001 #2964 üzenetére
Sztem állati nehéz megállapítani, hogy túledzett vagy, avagy szimplán nem edzel eleget, én ezt sokszor képtelen vagyok megállapítani
. Te honnnan szoktad tudni, hogy kicsit elsokaltad?
u.i.: Lehet, hogy ebben a hónapban kipróbálom az egy testrész/hét taktikát, szerinted hó végére lesz már érezhető változás?
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #2962 üzenetére
Nekem is ilyen volt egy jódarabig, de aztán túledzéshez vezetett. Láb is kéne oda amúgy...
Ma már úgy gondolom és sztem a többség gondolja így, hogy egy héten 1x 1 izomcsoportot elég megedzeni, és pihenőnap is kell elég.
Így most én átálltam a H-SZ-P-re. De még lehet, hogy alakítok rajta, és 4 napos lesz, de az sem úgy, hogy valami 2x legyen, talán a vádlit csinálnám egy héten 2x, mert az eléggé le van maradva, meg úgy tudom, hogy azt elvileg ''nem'' lehet túledzeni, tehát egy héten 2x beleférne. -
Moddingfan
senior tag
Szerintem ez nem rossz taktika
. Sokan azt mondják, hogy edzés előtt/után kell napi szinten kis kardió, nekem ez nem jött be, ha előtte nyomom lefáradok és nem tudok edzeni, ha utána akarom nyomni, akkor már nem megy, mert kész vagyok az edzésől
. Szóval sztem folytasd, amit eddig csináltál. Hogy hogy állítsd össze a hetedet azt nemtom, mert itt mindenki másra esküszik, nekem ilyen:
Hétfő: mell, hát, de keményen
Kedd: váll, bicepsz, tricepsz
Szerda: pihi, neked lehet ez a kardió nap, de asszem ezt én is bevezetem
Csütörtö: ua., mint hétfő
Péntek: ua., mint kedd
Hasazni minden edzésnapon szoktam, edzés közben és utána is.
Ha L-Karnitint is nyomsz, akkor edzés előtt vedd be kb. 20-30 perccel, egy tucat áldásos hatása van, de sztemelég drága (ezért nem eszem egy jó ideje), havi 4-5000 Ft, ha megengedheted magadnak, akkor csak ajánlani tudom
, u.i.: akkor is vedd be, ha nincs edzős napod, ez fontos, mindegy mikor, ált. esti vacsi után ajánlják, vagy reggeli után, kinek hogy tetszik
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Woodslave
félisten
''Állítólag Jay Cutler már eldöntötte, hogy jövőre sem indul az Arnold Classic-on, hanem a Mr. Olympia címért megy. Úgy gondolja, hogy még több fejlődés mellett egy idő után már nem tagadhatják meg tőle a címet. Ezen a ponton Jay-t már nem (csak) a pénz érdekli, hanem az egyetlen, legnagyobb cím, ami még nem az övé. Ezzel együtt a verseny utáni vacsoránál azt mondta, ha nem keresne ilyen sok pénzt a testépítésből, akkor most azonnal visszavonulna.'' Jay az elhivatott
-
Zoty@
aktív tag
válasz
Moddingfan #2956 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Eddig úgy csináltam , hogy a ''kardiós napon'' hasaztam 30 percet, utánna futottam 20 percet 10-es erősségen, majd bicikliztem 15 oercet 2 -es erősségen(nálunk ez zsírégető).
Akkor folytassam ezt?
A hetemet hogy állítsam össze? -
Moddingfan
senior tag
Márk tanácsát is fogadd meg, L-Carnitin RULEZ!
, csak ne lenne ilyen drága
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
A súlyzós edzést ne hagyd abba, mert amellett, hogy állatira fogyaszt (tapasztalat
) az izmaidra sem lenne túl jó hatással. Ha fogyni akarsz kradiózz kicsit mellé, de ne mint az őrült, csak lightosan, pl.: ha biciklizel akkor ne sprintelj, inkább lazább kis Tour de France-os alaptempó
, ha nagyon izzadsz közben, akkor félő, hogy abból is vesztesz, amiből nem kéne. Ja, és persze figyelj a kajára, sok fehérje, minél kevesebb zsír, a szénhidrát adag legyen normális, se túl sok, se túl kevés (na ez pontosan megfogalmaztam, mi?
). Ha így teszel, akkor jó lesz, ha hasból fogysz főleg, akkor kenegesd fürdés után krémmel, hogy a bőr is húzodjon össze, ne utána szívjál vele (mint én
), mert akkor is megy, csak lassaban. Jól feladtam a leckét, mi?
-
Markgx10
őstag
Janesz leírt egy jó étrendet, amiből viszonylag nem sok pénzből, de minőségi és megfelelő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot lehet biztosítani a szervezeted számára, ezt majd valaki remélem belinkeli. Súlyzós edzés továbbra is menjen, csak karidó legyen több mindenképpen. Ha esetleg a lóvé nem olyan nagy gond akkor edzés előtt ehetnél L-carnitint (min 1000mg), Alfa-burn-t vagy hasonló zsírégetőket.
De mondom én annyira nem értek hozzá, majd remélem a többiek segítenek. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Szerintem először dolgozd le azt a 6-8 kilót, úgy hogy egy viszonylag szigorú diétát tartasz (200gr CH, min. 200gr fehérje és max 30-35gr zsír) és a kardióedzések számát megemeled nagy mértékben. Utána meg veszel valami plussz cumót
aztán attól meg megnősz amennyire szeretnéd.
Szerintem...
Üdv:
Márk -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #2949 üzenetére
Csak nem rám gondoltál?
-
Zoty@
aktív tag
Sziasztok ''gyúróstársak''!
Lenne egy kis segítségre szükségem!
A következő a helyzet:
Háttéranyag:
-Már kb. 2 éve edzem, nem azt mondom , hogy nem látszik rajtam semmi, elég sokat alakultam, inkább a rajtam lévő felesleget dolgoztam át ''szerintem'' izommá.
Persze még most sem a legtökéletes számomra az ''alakom''.
Elég nagy intenzitással (nem sok pihenővel, egyik géptől megyek a másikig), megis izzadok elég sokszor.Volt amikor heti 5 alkalommal mentem edzeni, úgy, hogy Hétfő, Szerda, Péntek súlyzós edzés, majd Kedd, Csütörtök Kardió jellegű. Tehát nem a kitartással lenne gondom!
Célom:
-Nem más, mint ami rajtam van még kb 6-8 kiló felesleget ledolgozzam és ''nőjek'' egy keveset (ezzel nem azt mondom, hogy nagy ''állat'' akarok lenni, de nem is kicsi).Ez a felesleg a felső testemen van (tehát többet kell ide dolgoznom).
Amit tehtnék:
-Továbbra is folytassam azt az edzést, amely során nagy intenzitással edzem és izzadok, mint a ''.......''.(lehet izzadékony vagyok?)
-Vagy folytatom ezt az edzést és szedek egy kis ''plussz cumót''!
De ekkor nem izzadom ki azt amit beviszek? (pl. Volumass 35)
MIT TEGYEK?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!! -
LOTR
addikt
így lefekvés előtt még 1 kérdésem lenne:
az a jelenség, hogy az ilyen nagydarab testépítőknél a hasizom az majdnem kihúzódik az egyén oldaláig az azért van, mert nagyon sokat esznek, és ezáltal kitágult a gyomruk, tehát szélesebb is? (vagy nem tudom jobban mefogalmazni)
-
LOTR
addikt
én azt simán csak rúddal szoktam csinálni, azzal még sztem szabad
visszatérve mátra kupára 500 képet végignéztem, most már nem bírom, de ezt ide kell linkelnem
Bővebben: link -
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #2926 üzenetére
mint ahogy nyújtani sem szabad rugózva így beengedni a súylt rugózva sem...egyszer majd jól elszakad az inszalag/izom oszt nézhetsz...
-
GodHeart
senior tag
uhh ma úgy szétkaptam magam a hát-tricepsz+guggolás eddzésen,, hogy mikor végeztem éretzem a két karomban a lüktető ereket!
-
LOTR
addikt
válasz
attilam #2930 üzenetére
ha egyszer elsóztad, az csak akkor lesz kevésbé sós, ha összekevered sok olyan rizzsel amit egyáltalán nem sóztál meg, viszont eredménye az lesz, hogy jó sok rizsed lesz és sokáig kell azt enni, választhatsz többnapos rizst eszel, vagy az elsózottat kidobod
-ördögi kör
a vízzel átmosás azért nem jó, mert már ''belefőtt'' a rizsbe a só
ui:
mielőtt megkérdeznétek, úgy általában nem értek a főzéshez, de kb 1 hete anyám is kegyetlen mód elsózta a rizst(és mondtam neki alternatívákat a sós íz ellen - rakjál rá cukrot), kb olyan volt mintha tengervizet ittam volna, hát dobtuk is ki -szerencsére csak olyan 0,4-0,5 kg-ot csinált, ja és utána még egy adagot
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #2935 üzenetére
Szívesen.
Itt van még pár kép a Mátra-kupáról: Bővebben: link -
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #2933 üzenetére
Ezt a faszit
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2933 üzenetére
Anyukád ismét büszke lehet a pici fiára.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #2931 üzenetére
Joint-x f@sza, próbáld ki. Vitamint überfaxát nyomok, nem hiszem hogy az aktivál érdemben beleszólna az mellett
Minden ''résen'' rajta vagyok, el is megyek csajomhoz ápolni a kapcsolatokat
Szerk: Mátra kupa 2005 képek:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #2931 üzenetére
Az actival azért elég gyenge egy testépítőnek. Kevés benne a cucc. Hasonlítsd csak össze mondjuk az Ultra Mega Pakkal, vagy akár egy Dyno Vite-al, vagy egy Daily One-nal.
. Az utolsó kettő pedig szinte még olcsóbb is mint az actival mivel több tabletta van benne. Ráadásul az étvágyat is hozzák rendesen.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #2926 üzenetére
Nekem is a Joint-x-et ajánlották a nagyok, valszeg én is nyomok egy kúrát, jobb a bajt megelőzni, mint orvosolni
A vállizületem nekem is rendetlenkedett egykezes nyomáskor, de mióta @ctiv@lt szedek elmúlt, talán a kalcium+kálum tett jót, nemtom, max. próbáld ki Te is, hátha segít. Kezdetben fájt a csuklóm is, de valszeg mert gyenge volt, most már nem fáj, de azért csuklószorítót használok, biztos ami biztos.
Tudtam, hogy elszóltam magam a sajtótájékoztatón, de az a sok riporter, meg fotós, meg ideges is voltam a verseny miatt és kicsúszott a számon. Reméltem, hogy nem veszi észre senki, de Te résen voltál -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #2929 üzenetére
Hát mosd át vízzel a rizst és máris jó. Vagy nem? Én nem próbáltam még, mert meg sosem szoktam megsózni, csak mielőtt rárakom a csirkét.
-
God Vazzeg
veterán
Bazze, elsóztam a rizst mint állat, nemtom hogy sikerült, valszín 2x raktam a vízbe sót, de 3/4-edét megettem azért, a többit a kutya se kérte (szó szerint
), nem is lesz mosmá 50-es karom
Viszont a napi vízmennyiségemet egyszerre elfogyasztottam a kajához, igazi vízfejem van má most is
-
Manitou
veterán
''(Én tudtam hogy te vagy Ronnie, a sajtótájékozatatón elmondtad hogy Moddingfan néven írogatsz ide, de ezek itt nem tudnak angolul )''
-
God Vazzeg
veterán
Volt valami tudományos kutatás, hogy a reggel bevett kreatin az egész vázizomzatban egyenletesen oszlik el, az edzés után bevett pedig az edzett izomba kerül túlnyomó részt.
Ehun van é, mökkerestem neköd:
Bővebben: link
Na, rendes vagyok, vagy rendes vagyok?? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #2922 üzenetére
Nekem a vállam szokott, amikor nagyon beengedem a súlyt fekvenyomáskor. Én ezért 80-al szoktam egy bemelegítő szériát csinálni, az alsó holtponton megrugóztatva a súlyt, így az ínszalagok/ínhüvelyek nyúlnak egy picit, meg bemelegedik az izület. Nekem ez eddig bejött. Akarok majd egy Joint-x qrát nyomni, hátha segít rajta kicsit, mondjuk nem fáj, csak furi, oszt megelőzzük a bajt.
(Én tudtam hogy te vagy Ronnie, a sajtótájékozatatón elmondtad hogy Moddingfan néven írogatsz ide, de ezek itt nem tudnak angolul)
-
attilam
őstag
1. Szerintem mindegy mikor veszed be. Pihenőnapokon én reggel venném be, fél órával kaja előtt éhgyomorra. Edzésnapokon meg edzés után mert akkor úgyis kell a kreatinvisszatöltés is. De ez csak az én véleményem.
2. Szerintem felesleges kettéosztani.
3. Fehérjeturmixba nyugodtan mehet a kreatin, de semmiképpen se tejjel idd, ez itt nagyon fontos! Azért a Pump-ot ne rakd bele, hanem idd meg előtte, vagy utána egyből.
4. Egyszerű cukorral kell bevenni (szőlőcukor), mert az általa kiválasztott inzulin szállítja az izmokba, ahol raktározódik. De a Pump egy transzportrendszer, tehát ahhoz külön nem kell hozzáadnod semmit. Ez inkább a hagyományos (pl. kreatin-monohidrát) készítményeknél fontos. -
SCRIPT
tag
CSÁÓ!
A kreatin szedésével kapcs. kérdeznék valamit.
Már túlvagyok a feltöltésen. Most csak szintentartani akarok, a súlyom még 70 kg alatt van, tehát napi 5gramm kell. De viszont a Pump FX egy adagja 5 gramm kreatint tartalmaz. Kérdés: mikor vegyem be? Osszam két részre (reggel üres gyomorra a fele, a másik pedig edzés után), ha nincs edzés akkor este lefekvés előtt. Azt mondják, hogy edzés után kell az egészet benyomni és utána rá legalább 20 percre semmit sem enni. De viszont fehérjét is szedek hozzá, amire szintén azt mondják, hogy a legjobb edzés után rögtön. A kreatint tényleg szénhidráttal kell bevenni, miért?
Szóval a kérdéseim összegezve:
1. Mikor vegyem be a kreatint?
2. Osszam két részre a szedését?
3. És mi van a fehérjével, azt mikor kell bevenni a kreatinszedés mellett?
4.A kreatint tényleg szénhidráttal kell bevenni, miért?
Előre is kössz: SCRIPT
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #2902 üzenetére
Kisebb, inkább nagyobb megszakításokal kb. 3 éve, mondjuk még nem igazán fájokat, csak recseg ez-az, pl.: könyök, de egy korábbi fórumban már kértem tanácsot izületvédelemre és kaptam is sok hasznos tippet
. Viszont lebuktattál, ezek tényleg régi fotók, igazából szét szoliztam már a bőröm és idén Ronnie álnéven indultam az idei Mr. O.-n, mázlim volt és nyertem
. Most már nincs titkom előttetek, tiszta lappal indulhatok, huh, micsoda megkönnyebbülés
-
attilam
őstag
Az a gond, hogy ez ilyen egyetemi konditerem, és sokan csak az aláírásért jönnek le. Gondolj bele amikor nem tudsz edzeni tőlük, mert öten állnak sorba egy gépnél, és közben nagyokat beszélgetnek. Ma kivételesen szerencsém volt, lábazni nem szoktak sokan.
Amúgy itt is eldől a dolog, mert az ilyen semmilyen edzéstől még jó kajálás és pihenés mellett sem lesz izom. De ha megvan a szükséges aláírásuk akkor szerencsére el is húznak, csak sajnos mindig jönnek helyettük újak. -
attilam
őstag
Kösz. És a ZZ Top sem volt semmi.
Most jöttem edzésről, és amíg pihentem a sorozatok között néztem hogyan edzenek mások. Az az érdekes, hogy mindenki néma csöndben edzett, egy nyögés, ordítás, semmi sem hagyta el a szájukat. A sorozatok közben azért gyúrtak nyelvre is rendesen. De ami meglepő, hogy egy embert sem láttam aki intenzíven edzett volna, senki sem edzett bukásig, de még a közeléig sem. Talán ezért nincsenek ott olyan húde izmos emberek.
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #2908 üzenetére
sajnos megálltam 82-nél...néha 83 vok...még 2 hét és tolom a kreatint...remélem azzal túllépek majd ezen a szinten...87 a cél
-
Boxer001
veterán
Asszondja a prime minister, hogy ingyé lesz a madár influenza ótás.
Ez nem off -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #2911 üzenetére
Hát egy fokkal jobb.
. Én is mindgyárt megyek edzeni, most lábazás van soron. Úgy megedzem, hogy haza se tudok jönni! Érzem hogy nagyon jó lesz.
Boxer: +1 OFF, amúgy kire emlékeztetlek?
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Mi ez az OFF halmaz itt gyerekek? És a fele miért nincs OFF-ba rakva?
Legyen már egy kicsit ''szakmaibb'' ez a topik. Had ne írjam le mit gondolok most. Van OFF-topik, van RING-topik, ez maradjon már Gyúrós-topik ha egy mód van rá!
Azért sem teszem ezt OFF-ba! -
mcbobo
tag
Kicsit eltúloztam, szerettem edzeni, élveztem a kinlódást izzadást meg a bedurrant izmokat, és a társaság a teremben jó volt, (Németh Gábor talán még most is versenyez a seniorok között), kár már nincs rá ídőm. Ha edzenék valszeg nem fájna semmim max izomláz de jó is volt az amikor maszirozta az asszonykám a fáradt izmokat
-
etilin
aktív tag
Ma voltam annál a táplálékkirgészítős boltnál ami a 4-6 villamos Király utca és Wesselényi utca boltja között van (az öregasszonynál* by Janesz) és vettem Cytogen Whey Prot 16ezerért már csak egy darab van. Ezt csak azért írtam le, hogy akit érdekel az siessen mert lehet ezt az eggyet gyorsan elviszik.
Amúgy meg Modingfan jó a tested teljesen ráizgultam!!! -
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan #2854 üzenetére
Nem szarok a képeid, gyúrjál mellre+hátra! Megsértődni meg nem kell. Amúgy, ha nem vagy 130 kg (sztem nem vagy), akkor God Vazzeg úgysem fog értékelni
.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2901 üzenetére
csitt, most mé vagy hangos
lebuktatsz itt
Szeretném jó sokáig csinálni, aztán majd évek múlva kiderül, hogy visszaüt-e, vagy nem. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #2899 üzenetére
Te mióta gyúrsz hogy már fájogat ''ez-az''?
Lehet hogy 10 évvel ezelőtti képeket raktál be, oszt jól lepontozod az arcom SB-n
Aktív témák
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest