Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Janesz
őstag
-
God Vazzeg
veterán
Volt valami tudományos kutatás, hogy a reggel bevett kreatin az egész vázizomzatban egyenletesen oszlik el, az edzés után bevett pedig az edzett izomba kerül túlnyomó részt.
Ehun van é, mökkerestem neköd:
Bővebben: link
Na, rendes vagyok, vagy rendes vagyok?? -
attilam
őstag
1. Szerintem mindegy mikor veszed be. Pihenőnapokon én reggel venném be, fél órával kaja előtt éhgyomorra. Edzésnapokon meg edzés után mert akkor úgyis kell a kreatinvisszatöltés is. De ez csak az én véleményem.
2. Szerintem felesleges kettéosztani.
3. Fehérjeturmixba nyugodtan mehet a kreatin, de semmiképpen se tejjel idd, ez itt nagyon fontos! Azért a Pump-ot ne rakd bele, hanem idd meg előtte, vagy utána egyből.
4. Egyszerű cukorral kell bevenni (szőlőcukor), mert az általa kiválasztott inzulin szállítja az izmokba, ahol raktározódik. De a Pump egy transzportrendszer, tehát ahhoz külön nem kell hozzáadnod semmit. Ez inkább a hagyományos (pl. kreatin-monohidrát) készítményeknél fontos. -
Jenő
aktív tag
Nincs ilyen szabály. Inkább olyan szoktak mondani, hogy érdemesebb bizonyos testrészeket együtt edzeni, hogy a túledzést elkerüljük. Pl.: Hát-bicepsz együtt, hogy a bicepsz ne dolgozzon kétszer egy héten. De ez már túlságosan is szőrszálhasogatás, mivel a hátazásnál nem keletkezik annyi mikrosérülés a bicepszben, hogy az egy másik edzésnapra ne tudjon regenerálódni. Szoktak olyat is mondani, hogy az antagonista izmokat (pl.: mell-hát, tricepsz-bicepsz) érdemes együtt edzeni. Kinek, mi tetszik, szvsz tökmind1.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest