Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Ez a gyakorlat a mell melyik részét ''terheli''/''építi''?
-Tárogatás negatív ferdepadon -
Zoty@
aktív tag
Sziasztok srácok!
Ma +vettem az első L-carnitine 60 db-os cumóm!
Igaz most beteg vagyok és nem megyek pár napig edzeni, de az lenne a kérdésem, hogy pontosan hogy szedjem? Illetve az egyik haver mondta, hogy szedjek mellé Creatint!
Jó lesz ez így?
Elég izzadékony vagyok és nagy intenzitással csinálom az edzést!
Köszke! -
Zoty@
aktív tag
válasz
Moddingfan #3017 üzenetére
Akkor nincs merllékhatás!
Köszke!
Majd meglátom! -
Zoty@
aktív tag
válasz
Moddingfan #3011 üzenetére
Semmi gond, köszi!
Mellékhatása van? -
Zoty@
aktív tag
válasz
attilam #3002 üzenetére
Te szerintem félre értettél valamit!
Azt mondtam, hogy most nem csinálok mást mint nagy intenzitással edzem(az edzés kb 60 perc) attól nem több!
Csak arra voltam kiváncsi ha szednék ilyen ''cumót'' akkor mivel izzadékony vagyok jó e nekem ha szedek pl.-úl Volummast vagy akarmit!
Inkább olvasd el, hogy mit csináltam eddig, mi a célom, és arra adj tanácsot, hogy hogy csináljam!
De lehet én fogalmaztam meg rosszul! -
Zoty@
aktív tag
Ehez mit szólsz?
Lenne egy kis segítségre szükségem!
A következő a helyzet:
Háttéranyag:
-Már kb. 2 éve edzem, nem azt mondom , hogy nem látszik rajtam semmi, elég sokat alakultam, inkább a rajtam lévő felesleget dolgoztam át ''szerintem'' izommá.
Persze még most sem a legtökéletes számomra az ''alakom''.
Elég nagy intenzitással (nem sok pihenővel, egyik géptől megyek a másikig), megis izzadok elég sokszor.Volt amikor heti 5 alkalommal mentem edzeni, úgy, hogy Hétfő, Szerda, Péntek súlyzós edzés, majd Kedd, Csütörtök Kardió jellegű. Tehát nem a kitartással lenne gondom!
Célom:
-Nem más, mint ami rajtam van még kb 6-8 kiló felesleget ledolgozzam és ''nőjek'' egy keveset (ezzel nem azt mondom, hogy nagy ''állat'' akarok lenni, de nem is kicsi).Ez a felesleg a felső testemen van (tehát többet kell ide dolgoznom).
Amit tehtnék:
-Továbbra is folytassam azt az edzést, amely során nagy intenzitással edzem és izzadok, mint a ''.......''.(lehet izzadékony vagyok?)
-Vagy folytatom ezt az edzést és szedek egy kis ''plussz cumót''!
De ekkor nem izzadom ki azt amit beviszek? (pl. Volumass 35)
MIT TEGYEK?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!! -
Zoty@
aktív tag
válasz
Boxer001 #2982 üzenetére
Ezt MÁRK írta: ''Szerintem először dolgozd le azt a 6-8 kilót, úgy hogy egy viszonylag szigorú diétát tartasz (200gr CH, min. 200gr fehérje és max 30-35gr zsír) és a kardióedzések számát megemeled nagy mértékben. Utána meg veszel valami plussz cumót aztán attól meg megnősz amennyire szeretnéd.
Szerintem...''
Nem én találtam ki!!! -
Zoty@
aktív tag
200gr CH, min. 200gr fehérje és max 30-35gr zsír
EHEZ AKI TUD ÉTRENDET ÍRJON!
KÖSZKE!!! -
Zoty@
aktív tag
válasz
Moddingfan #2956 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Eddig úgy csináltam , hogy a ''kardiós napon'' hasaztam 30 percet, utánna futottam 20 percet 10-es erősségen, majd bicikliztem 15 oercet 2 -es erősségen(nálunk ez zsírégető).
Akkor folytassam ezt?
A hetemet hogy állítsam össze? -
Zoty@
aktív tag
Sziasztok ''gyúróstársak''!
Lenne egy kis segítségre szükségem!
A következő a helyzet:
Háttéranyag:
-Már kb. 2 éve edzem, nem azt mondom , hogy nem látszik rajtam semmi, elég sokat alakultam, inkább a rajtam lévő felesleget dolgoztam át ''szerintem'' izommá.
Persze még most sem a legtökéletes számomra az ''alakom''.
Elég nagy intenzitással (nem sok pihenővel, egyik géptől megyek a másikig), megis izzadok elég sokszor.Volt amikor heti 5 alkalommal mentem edzeni, úgy, hogy Hétfő, Szerda, Péntek súlyzós edzés, majd Kedd, Csütörtök Kardió jellegű. Tehát nem a kitartással lenne gondom!
Célom:
-Nem más, mint ami rajtam van még kb 6-8 kiló felesleget ledolgozzam és ''nőjek'' egy keveset (ezzel nem azt mondom, hogy nagy ''állat'' akarok lenni, de nem is kicsi).Ez a felesleg a felső testemen van (tehát többet kell ide dolgoznom).
Amit tehtnék:
-Továbbra is folytassam azt az edzést, amely során nagy intenzitással edzem és izzadok, mint a ''.......''.(lehet izzadékony vagyok?)
-Vagy folytatom ezt az edzést és szedek egy kis ''plussz cumót''!
De ekkor nem izzadom ki azt amit beviszek? (pl. Volumass 35)
MIT TEGYEK?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest