Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #37886 üzenetére
30-40 kilót nem lehet hip-hop leadni. Ez nem úgy működik, hogy mintha rádraknának (mint sportoló emberre) ennyi felesleget, és majd ledolgozod néhány hónap alatt.
Ahogy írták teljes életmódváltás, akaraterő, kitartás kell, ami nem megy az egyik napról a másikra. Csak ahhoz nagy akarat kell hogy valaki heti 3x1 órát intenzíven sportoljon.
Ráadásul a keringési rendszere, szíve, az egész anyagcseréje nincs felkészülve, egyszerűen nem tud jópár hónapig jelentős mennyiségű kalóriát égetni, mert elájul az edzéseken. -
LOTR
addikt
válasz
deniro2 #37886 üzenetére
40 kiló leadása máshogy nem megy, csak életmódváltással vagy leadása után ugyan úgy visszahízza az alany, én még nem láttam/hallottam olyanról akinek máshogy sikerült volna
az pedig nem fog sikerülni csak évek elteltével, az más kérdés, hogy az elején valószínű a víz távozása miatt nagyobb lesz a súlycsökkenés
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest