Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #44030 üzenetére
Uh bakker, ez kemény...
Remélem, vmi részletfizut vagy hasonlót tudsz majd kérni.
Bár én sem bírom felfogni, hogy tud ekkora összegű csekksorozat kijönni egyszerre...Mell/váll volt, egész jóvót, bár fekvenyomás kicsit gyengébben ment. Indulás előtt fél órával bealudtam, eléggé fáradtan mentem le, gondolom emiatt volt...
De volt 2 csini fősulis csaj kérdőívet töltetni, elvileg pénteken folyt.köv...
Úgyh jóvót'!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
runner 125
nagyúr
Már két hete egy faxát eszek edzés után; 4 főtt tojás, 10dkg sonka 125gramm túró. Jójjezígy?
Amúgy ma is edzettünk, pontosabban fát vágtunk a családdal.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #44030 üzenetére
ajh bazzeg
Kitartást! Remélem minnél hamarabb egyenesbe jössz!http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
whitezo88
nagyúr
1,5 hét alatt 2 kg fogyás, csak elkezdeni kellett.
van teremben ilyen tzs mérő gép. azt írja 95 kg (ruha nélkül 93) mellé van 21,8% tzs. szal még van leadni való, de a tükör is ezt mutatja. -
nagyúr
Sziasztok!
Ismét kis helyzetjelentés a diétával kapcsolatban. 11 kiló fogyásnál tartok. Kezd alakulni a dolog, persze izmost is vesztettem, de már nem érdekel, csak menjen le minden zsír
Még olyan 6-7 kilót szeretnék ledobni, aztán meglátjuk, mi lesz akkor a helyzet. Volt kis megtorpanás a fogyásban, tartottam szépen feltöltőnapot (=zabálás), remélem, megy tovább, ahogy eddigApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
macikos
addikt
Haver mondja, hogy írjak már ki neki Jay Cutler-es edzővideót. Mondom OK. Erre megkérdezi, hogy magyar szinkronos-e?!
-
gaborbol
őstag
válasz szőröscica #44067 üzenetére
Amig igy megy a dolog addig szuper.
97-rol mentem le 85-re 3 honap alatt, azota viszont semmit nem fogytam.
190 cm vagyok szoval lehet tobbet nem is nagyon kell fogynom.Miota nem fogytam figyelem a test zsir izomtomeg part, amikor "megalltam" a fogyasban a zsir 22,5% izom 37% korul volt most 19% es 39%.
Suly nem valltozott szinte semmit, de a tukorben a csavo javult rendesen! Kezdenek noni- elkulunolni az izomcsoportok latszik, hogy azert van ertelme, de innen mar nem annyira latvanyos a fejlodes
Mondjuk februar ota megy a csirke+rizs, kardio heti 5*35 perc +edzes heti 2 alkalom, taplalek kiegeszitok, se kenyer, se cukor, se semmi, szoval valaminek latszani kell.
-
Nightmare
senior tag
válasz dajani #44006 üzenetére
Nekem a sima monohidrát volt, de semmi extrát nem tapasztaltam.
Minden nap 3 szem, edzés előtt és pihenőn reggel éhgyomorra.
Kassadin, azért ennyit mán csak tudok...
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
littlelion21
addikt
Srácok, 5%-os MP kuponkódja nincs valakinek véletlen?
-
SzlobiG
félisten
Na így ne... (remélem vót má)
-
bandus
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
Rohadt bioteches bcaa tabletta olyan nagy h alig bírom lenyelni
bandus: írtam múltkor h a bioteches csavarós tűrhető.
[ Szerkesztve ]
-
sniphoe
aktív tag
BNS NO-XPLODE-dal van valakinek tapasztalata?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
-
Jojo5
őstag
okés csak nekem az a 6db-os játszana és nem szeretném ha miattam kapnánk vámot
SzlobiG: Jaja én is Superpumpot nyomattam már vagy 3 dobozzal és most megy a 2. No-Xplode-om más a 2 teljesen az SP nél azt tapasztaltam, hogy brutál durranás míg az Xplode ilyen csendes gyilkos
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Tipo16V
aktív tag
deniro2 izmos lettél már az ecdysterontol?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
LOTR
addikt
hát akkor rendeld meg magadnak, végülis ha 2 részletben rendelünk már nem olyan feltűnő
de vámmal együtt is fél éves adag 4500ft, tehát nem tétel, meg van ilyen akció nem csak 1x évente, tehát nem maradsz le semmiről ha nem rendelsz be 6 dobozzal egyből
amúgy jelenleg 4en vagyunk a rendelésben, tehát 4x180db[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest