Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz God Vazzeg #44949 üzenetére
Nem eszel annyi fehérjét amennyit kellene, vagy mindenféleképpen fogy izomból is az ember, akármennyire is beviszi a szükséges fehérjét diéta alatt?
-
God Vazzeg
veterán
válasz Kassadin #44951 üzenetére
Sok fehérje megy, még talán több is mint kellene.. Sajnos ez nálam genetika, de mondjuk tudtam eddig is hogy naturálban nekem kár is elkezdenem a diétát Na de majd látom hogyan tovább, elég jó már azért az eredmény, nemsokára rádurrantok kicsit, aztán meglátjuk, hátha még jó is lehet a végeredmény
Majd lövök képeket a jelenlegi állapotról (is)
-
SzlobiG
félisten
Én 70kilósan 100-ba 10-ek guggolok. A héten lehet emelem tovább csak féltem a derekam még övvel is tavaly szüneteltetni is kellett 2-3hónapig a guggolást ez miatt.
(#44953) God Vazzeg Adipexet próbáltad már? Azt még naturálnak tartják...nálunk a terembe sokan tolták/tolják és igen szép eredményeket produkált, persze diéta ahhoz is kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #44949 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, csak vékony derékkal Nálam az "első vállak" kezdenek eltűnni, szerencsére a szélessége még megvan.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz God Vazzeg #44961 üzenetére
Hmm, na akkor majd basztatom a terembe az adipexeseket. Mindegyik váltig állította, hogy ez nem az...jól gondoltam én, mivel két hét alatt közel 10kiló csak úgy nem ugorhat le.
[ Szerkesztve ]
-
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #44964 üzenetére
"leépül az izomzat is tőle, de a zsírt szépen pucolja"
Akkor először Tomicson kellene kipróbálni, nála nem lenne negatív hatása
-
macikos
addikt
-
nepszter1
addikt
Jelentem 120kgba belenyomtam 1-et
-
Manitou
veterán
Fáj a karom pam pam
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
-
G.Ogre
csendes tag
válasz God Vazzeg #44961 üzenetére
Amfetamin származék, hozzá lehet szokni...van közeli ismerősöm aki szedte(nő), sz@rt sem ért, egy-két napig nem volt étvágy, aztán csak álmatlanság. Az adagot emelgetni egy ilyen szernél pár nap után szvsz veszélyes.
Viszont olyanokat is tudok(nők szintén) akik nem tudnak nélküle élni. Viszont úgy is néznek ki, nekem ez már nem tetszik, elől deszka hátul léc, minden lemegy tőle, arc beesik, szem karikás a kialvatlanságtól, ijesztő. Egyénfüggő, hogy ki, hogy reagál rá, véleményem szerint a diéta plusz akarat intenzív kardióval egészségesebb és kifizetődőbb hosszú távon. -
sNORh
addikt
mp unflavour+tejcsi1,5%+5db nagy eper a kertből.. nyamm..
(#44969) Tamoo dettó, az összes növényre, csak nekem semmilyen gyógyszer nem számít.. fejlett orvostudomány powa, és egy fos allergiát nem tudnak enyhíteni..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
macikos
addikt
Nekem is ömlik a t*kony az orromból. Most is kimentem a kertbe, mert a kutyák majdnem szétszedték a kerítést, hogy megölhessék a szomszéd kutyáját, erre éppen csak kimentem a fák közé, pufff! Olyan tüsszögési roham jött rám, hogy 3 zsebkendő kellett a dolgok kordában tartásához. Arról nem is beszélve, hogy már a szemem is kezd viszketni.
Jah, a legjobb meg, hogy egyre melegebb van. Éjszaka úgy leizzadok, mint a ló. Reggel tocsogok a vízben.
-
sNORh
addikt
jajajaja.. de 1 jó dolog van az allergiában, nem alszok el 4-től kezdve minden félórában felkelek mert teli az orrom
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
penene
őstag
válasz macikos #44985 üzenetére
Kellett mondanom, hogy meggyógyultam az allergiából, most eléggé rákezdett nálam is.
Mondjuk hál istennek csak néhány tüsszögés, meg torokkaparás (igyekszem megállni, hogy baxtassam a torkom a nyelvemmel, vagy mittoménmiaz, biztos ismeritek), meg orrfújás.Asszem emelem a C vitamint, hátha...
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Villanyszerelés
- DIGI kábel TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs