Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Mell volt
Fekvenyomás 8x80kg 8x90kg 6x100kg 6x100kg 8x90kg 8x80kg
Egykezes fekvenyomás pozitív padon 6sorozat 12x30kg/db már nem is rossz.
+ 4x10tárogatás a végére 15kg-val.
Adta, este megyek is iszok rá -
Kidus
őstag
-
macikos
addikt
Mi a 'szom van már? Mindenki a telken nyírja a füvet vagy mi?
-
Tomics
addikt
válasz macikos #44909 üzenetére
hétvégi programom, ha ennyire érdekel: fűnyírás fél napig, sör, betonkeverés, sör ,fal javítása,, sör, mész keverés, sör, meszelés,, sör nyársalás (szalonna, kolbász --- > zsíroskenyér, héjában sült krumpli (parázsban)), vodkával dícsérd a napot. másnap: kapálás, sör, rotakapálás, sör, rotakapa javítása(),sör , eperszedés-evés, sör, diótörés-válogatás,sör , kútból ~50 vödör víz húzása locsoláshoz,sör , bográcsozás (marhapöri), sör. jóvót
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
kovsol
titán
válasz Tomics #44915 üzenetére
"kútból ~50 vödör víz húzása locsoláshoz"
nálunk van olyan hogy mélykúti szivattyú naponta kb 2 órán át megy az öntözés három folia sátorban és a kinti több mint 1000 paradicsom, paprika, mellé még kint is van szabadtéri eperpénteken lábaztam, szombaton szedtem a termést, ma meg bicegek mint aki be van fosva
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tomics
addikt
válasz kovsol #44916 üzenetére
jó hát mamámnak csak egy hobbi kert van, így is sok az áram számla neki nem még szivattyúval. legalább megvót a kardió.
ma kéne edzeni, de nem sok esélyt látok rá lehet hogy inkább sörözök tovább, folytatva a sormintát, csak már nem a szabadban hanem kockulva
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
PH! addikt since 2004
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben külföldre kell utaznom több napra is. Az edzéseket nem szeretném kihagyni, aerob lesz minden nap, de a súlyzós edzést is pótolnám valamivel. Súlyzók helyett milyen gyakorlatokat lehetne csinálni? Fekvőtámasz, felülés? Egyéb?
-
Manitou
veterán
-
macikos
addikt
válasz szőröscica #44922 üzenetére
Bázisugrás! Viszlát!
-
Tomics
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #44926 üzenetére
már trikós idő van[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #44928 üzenetére
csütörtök-péntek olyan gatyarohasztó meleg volt, hogy trikó simán elment volna
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
-
Manitou
veterán
válasz szőröscica #44932 üzenetére
Neked még megvan a fejed?
Nem. Levágtam. De kinőtt újra Jó ez a cucc, adja -
Boxer001
veterán
Nevetgélünk, nevetgélünk? Bunkók vagytok, nem köszöntetek a múltkor se, rohadék patkányok.
Viszlát. -
Ijk
nagyúr
válasz Kassadin #44944 üzenetére
61 kilogrammosan 80kg-al guggolsz?
Mi lesz itt ha a végén még izmos is leszel?
Én 70kg-al a 4. sorozat 10-12. ismétlésénél már hullámokban látom a világot. Alacsony emberek könnyebben guggolnak vagy mi a f*szom?Mondjuk biztos én vagyok szar, mert múltkor is két deszka gyerek 25 kilós kézikkel fekvenyomott (vagy nem tudom mi volt, mert közben még forgatták is), nekem meg éppen jó a 30kg.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Kassadin
addikt
"Én 70kg-al a 4. sorozat 10-12. ismétlésénél már hullámokban látom a világot."
Legutolsó lábedzésnél nekem is sikerült ezt elérnem, kár hogy rosszul lettem. Guggolni 4x8-at szoktam, nem mondom hogy kellemes érzés, de hát nem is ezért járunk le. Guggolás-lábtolás-lábhajlítás-lábnyújtás én ezt szoktam nyomatni combra. Mennyivel lábtolózol?
Legutoljára felpakoltam, amit még kitudok nyomni és nem szarok be, 160kg-ig mentem lábtolón, ha tovább megyek, lehet hogy bekaksizok, igazi kis hc edzés lenne nem? -
God Vazzeg
veterán
Sírok, zokogok, egyszerűen megy le a vállam, akármit csinálok, nem tudom megtartani Látszik hogy nagyon fos testrészem, a legnehezebben az épül, és elsőnek megy le diétában Nagyon durva ez, főleg hogy vastag a derekam (genetika miatt) így szükségem lenne a vállakra Fákk az egészbe, remélem tudok majd rajta javítani, mert így elég feltűnő a hiányosság
-
kovsol
titán
válasz God Vazzeg #44949 üzenetére
tisztán megy a diéta, vagy bevetettél már valami extra segédletet is ?
nekem a karom és a lábam ami először eltűnikMay the Force be with you!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest